INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Baseus Bowie D05 Wireless slúchadlá Bluetooth 5.3, ANC, sivé

     
    slúchadlá, náhlavné, domáce, s mikrofónom, bluetooth, aktívne potláčanie hlukuZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    39,00 €
    32,50 € bez DPH
    Kód tovaru

    409752

    PN kód

    NGTD020213

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Baseus Bowie D05 Wireless slúchadlá Bluetooth 5.3

    Popis produktu
    Vychutnajte si svoje obľúbené melódie novým spôsobom s Baseus Bowie D05. Slúchadlá ponúkajú 3D priestorový zvuk a sú vybavené 40 mm meničmi. Slúchadlá navyše fungujú až 70 hodín na jedno nabitie a nízka latencia vás ešte viac vtiahne do hry. Vyznačujú sa tiež skladacím dizajnom a ku kompatibilnému zariadeniu sa pripájajú 2 spôsobmi.


    Pôsobivý zvuk a kvalita hovoru
    S Baseus Bowie D05 sa budete cítiť ako na koncerte. Slúchadlá využívajú technológiu BISA, ktorá poskytuje priestorový zvuk. Navyše ponúkajú 40 mm neodýmové meniče, takže si môžete vychutnať bohato detailný zvuk. Navyše mikrofón presne zachytáva váš hlas, takže máte istotu, že vás volajúci bude počuť.


    Až 70 hodín neprerušovanej hudby
    Slúchadlá Bowie D05 sú vybavené 600 mAh nabíjateľnou batériou, ktorá sa premieta do 70 hodín prehrávania. Nabíjanie uľahčí pribalený USB-C kábel. Po približne 2 hodinách budú slúchadlá pripravené na ďalšie použitie.


    Ľahké a pohodlné
    Noste slúchadlá tak dlho, ako chcete, a nebojte sa, že sa budete cítiť nepohodlne. Baseus Bowie D05 sa prispôsobí hlave používateľa a ponúka náušníky z mäkkej pamäťovej peny. Navyše ich hmotnosť nepresahuje 209 g. Môžete si tiež nastaviť čelenku podľa svojich potrieb. To všetko sa premieta do pohodlného používania.


    Stabilné pripojenie a nízka latencia
    Slúchadlá Baseus Bowie D05 sa vyznačujú latenciou iba 0,06 sekundy, čo sa premieta do lepšej synchronizácie obrazu a zvuku a väčšieho ponorenia do hry. Umožňuje to Bluetooth 5.3, ktorý poskytuje stabilný signál až do vzdialenosti 10 metrov.


    2 spôsoby pripojenia
    Káblové alebo bezdrôtové – vyberte si spôsob pripojenia, ktorý vám vyhovuje. Slúchadlá sa pripájajú ku kompatibilnému zariadeniu pomocou 3,5 mm kábla alebo Bluetooth. Bowie D05 môžete spárovať aj s 2 zariadeniami súčasne, ako je smartfón a tablet. Slúchadlá sa navyše pri prichádzajúcom hovore automaticky pripoja k vášmu smartfónu.


    Pohodlná obsluha
    Obsluha slúchadiel je jednoduchá a intuitívna, takže nebudete mať žiadne problémy. Na ľavom slúchadle sa nachádzajú tlačidlá, pomocou ktorých môžete prijať/odmietnuť/ukončiť prichádzajúci hovor, upraviť hlasitosť, preskočiť skladbu, zapnúť režim nízkeho oneskorenia atď. Okrem toho z aplikácie Baseus priradíte tlačidlám vybrané funkcie , použite ekvalizér, nájdite stratené slúchadlá a oveľa viac.

    Technické parametre

    Typ použitia
    Bluetooth slúchadlá


    Ďalšie vlastnosti



    Farba: sivá

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Prevedenie

    náhlavné

    Konštrukcia

    uzatvorená

    Odporúčané použitie

    domáce

    S mikrofónom

    s mikrofónom

    Vlastnosti mikrofónu

    zabudovaný

    Pripojenie

    bluetooth

    Frekvenčný rozsah min.

    od 20Hz a viac

    Frekvenčný rozsah max.

    do 20kHz

    ANC

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky