INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Baseus CoolRide small slnečná clona na čelné sklo

    Baseus CoolRide small slnečná clona na čelné sklo
     

    -7%

    zľava
    autodoplnok, slnečná clonaZobraziť viac

    skladom 

    23,86 €
    (ušetrite 1,70€)
    22,15 €
    18,46 € bez DPH
    Kód tovaru

    426155

    PN kód

    CRKX000001

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Baseus CoolRide small slnečná clona na čelné sklo

    Popis produktu:
    Slnečná clona do auta Baseus CoolRide je dokonalým riešením pre tých, ktorí sa chcú vyhnúť problému s prehrievaním svojho auta, keď je príliš dlho na slnku. Výrobok poskytuje ultranízku priepustnosť slnečného žiarenia a vďaka titánovej vrstve zaručuje aj tepelnú izoláciu. Teraz si môžete užiť príjemnú cestu bez ohľadu na počasie!


    Efektívny výkon
    Baseus CoolRide účinne blokuje UV žiarenie, čím poskytuje ochranu interiéru vášho vozidla. Vďaka použitiu oxidu titaničitého dáždnik účinne odráža škodlivé slnečné lúče. Okrem toho špeciálna povrchová úprava umožňuje znížiť teplotu vo vnútri vozidla o 30 °C, čím účinne znižuje vedenie tepla a poskytuje príjemne chladné podmienky. Užite si pohodlnú cestu bez obáv z vysokých teplôt v aute.


    Pohodlné používanie
    Používanie dáždnika Baseus CoolRide je mimoriadne jednoduché - výrobok sa rozkladá ako bežný dáždnik. Interiér vášho auta tak môžete ľahko a rýchlo ochrániť pred nadmerným teplom. Vďaka dômyselnej konštrukcii dáždnik účinne chráni povrch auta. Rukoväť príslušenstva je nastaviteľná v rozsahu 360° a vďaka mäkkému materiálu sa dá ľahko ohýbať, čo vám umožní prispôsobiť si ju.


    Starostlivé spracovanie
    Dáždnik má špeciálny výrez na spätné zrkadlo a materiál použitý na výrobu výrobku je ekologický, netoxický a bez zápachu. Dáždnik je vytvorený z PET plastu a je odolný voči dlhodobému pôsobeniu slnečného žiarenia. Okrem toho má certifikát EÚ RoHs, ktorý potvrdzuje jeho súlad s environmentálnymi normami. Na rukoväti dáždnika sa nachádza šnúrka na jednoduché a pohodlné prenášanie.

    Technické parametre

    Typ použitia
    Slnečná clona 

    Ďalšie vlastnosti
    Rozmery131 x 69 mm

    Farba: čierna

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky