INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Baseus digital alcohol tester

     
    ideálne zariadenie do auta
    digital alcohol testerZobraziť viac

    skladom 

    24,35 €
    (ušetrite 0,95€)
    23,40 €
    19,50 € bez DPH
    Kód tovaru

    397163

    PN kód

    030352

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Baseus digital alcohol tester

    Alkohol tester Baseus CRCX-01
    Alkohol tester značky Baseus vám umožní rýchlo a bezpečne skontrolovať hladinu alkoholu v dychu. Vstavaný čip poskytuje presné meranie a ľahko čitateľný LED displej umožňuje pohodlné odčítanie výsledkov. Zariadenie je tiež vybavené intuitívnym svetelným indikátorom a má certifikát CE a FCC. Veľmi ľahko sa používa a jeho pracovná doba dosahuje 3 mesiace na jedno nabitie.


    Rýchle a presné meranie
    Produkt je vybavený pokročilým čipom, ktorý zaisťuje jeho stabilnú prevádzku a odolnosť voči rušeniu. Zaručuje tiež vysokú presnosť merania. Alkohol má zabudovaný aj špeciálny filter, ktorý zastavuje aj iné látky ako alkohol, takže nijako neovplyvnia výsledok testu. A čo viac, vďaka použitým roztokom prístroj zmeria koncentráciu alkoholu extrémne rýchlo – trvá to len asi 20 sekúnd!

    Bezpečné pre zdravie Zariadenie je navrhnuté tak, aby vám poskytlo maximálnu hygienu používania a umožnilo vyhnúť sa množeniu baktérií. Bezústny dizajn znamená, že do alkotesteru stačí fúknuť zo vzdialenosti 10 cm. Poznámka: Z hygienických dôvodov sa neodporúča zdieľať produkt s inými užívateľmi



    HD displej
    Vstavaná LED obrazovka umožňuje pohodlne odčítať výsledok merania. Vysoký kontrast robí displej veľmi jasným a dobre čitateľným. Alkohol tester podporuje 2 jednotky - g/l (čínsky štandard) a %BAC (americký štandard).




    Svetelný a zvukový indikátor
    Alkohol tester má svetelný indikátor, ktorý svieti rôznymi farbami v závislosti od koncentrácie alkoholu v dychu. Zelená znamená triezvosť, oranžová, že by ste nemali šoférovať, a červená opitosť. Oranžové aj červené svetlo je kombinované so zvukovým signálom.



    Dlhá doba chodu
    Odolná 130mAh batéria znamená, že plne nabitý alkohol tester vám vydrží až 3 mesiace. Ak chcete zariadenie nabiť, jednoducho ho pripojte k zdroju napájania pomocou priloženého kábla USB-C.

    Obsah balenia
    Alkohol tester
    Úložná základňa v tvare U
    USB-C nabíjací kábel (1m)
     

    Špecifikácia
    Doba nabíjania Približne 2-3 hodiny
    Nabíjací port USB-C
    Vstup 5V / 0,12A (max.)
    Hmotnosť cca 292 g
    Rozmery 25x80x20mm
    Farba Čierna


     

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Recenzie1

    100%
    (1x)
    Recenzie Baseus digital alcohol tester sú nezávislým názorom zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili v eshope Datacomp. Priemerné hodnotenie produktu podľa recenzií je 100%

    Martim, Kvakovce

    Pridané: 12.3.2023

    100%

    Chcelo by to presnosť merania zrovnať s profi dregerom. Určite sa k tomu dostanem. Práca s produktom jednoduchá a pohodlná.

      Notebooky