INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Baseus Heyo Pro Dark, časovač s odpočtom

     

    -10%

    zľava
    časovač s odpočtomZobraziť viac

    skladom 

    16,75 €
    (ušetrite 1,70€)
    15,05 €
    12,54 € bez DPH
    Kód tovaru

    424210

    PN kód

    57983112096

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Baseus Heyo Pro Dark

    Popis produktu
    Máte problémy s organizáciou času? Často meškáte do práce alebo do školy? Vyberte si pomôcku, vďaka ktorej bude realizácia plánov jednoduchšia. Časovač podporuje odpočítavanie nahor a nadol, má tiež tri úrovne regulácie hlasitosti. Digitálny LED displej poskytuje jednoduchý a pohodlný prístup k najdôležitejším informáciám a rozsah meraného času je od 0 do 99:55 minút.


    Praktickosť
    Zariadenie je vybavené LED displejom, ktorý zobrazuje najdôležitejšie informácie v HD kvalite, takže ho môžete používať cez deň aj v noci. Pre ešte väčší komfort používania má zvukový signál a možnosť odpočítavania smerom nadol a nahor. Časový rozsah je od 0 do 99:55 minút.


    Prispôsobené vašim potrebám
    Časovač môžete používať v práci, doma alebo v knižnici. Zariadenie je vybavené 3 úrovňami regulácie hlasitosti, takže nebude nikoho rušiť. Najvyššia úroveň hlasitosti je ideálna na cvičenie alebo varenie, zatiaľ čo režim nižšej hlasitosti je ideálny na každodenné štúdium. Ak študujete v knižnici, časovač môžete stlmiť.


    Široký rozsah použitia
    Časovač Baseus nájde svoje využitie v mnohých situáciách. Môžete si ho vziať na obchodné stretnutie alebo prednášku. Pomôže vám efektívnejšie riadiť čas, aby ste ho mohli lepšie využiť. Môžete ho používať pri štúdiu, napríklad keď trávite 2 hodiny denne čítaním knihy alebo učením sa cudzieho jazyka. Stopky sú užitočné aj pri varení. Nastavte si časovač a budík vás bude informovať o tom, kedy je jedlo hotové.


    Rýchla inštalácia
    Časovač môžete pripevniť na kovové povrchy vďaka jeho magnetizovaným častiam. Môžu to byť dvere chladničky alebo tabuľa v triede, umiestnite zariadenie tam, kde bude viditeľné a stabilné. Môžete tiež použiť skrytú rukoväť a jednoducho ho umiestniť na stôl. Rozsah nastavenia je od 0° do 80°.


    Pohodlné ovládanie
    Ovládanie časovača zo zariadenia Baseus vám nebude spôsobovať žiadne problémy. Ak chcete nastaviť odpočítavanie, otočte zariadenie doprava. Ak chcete spustiť pripočítavanie, stlačte tlačidlo umiestnené v spodnej časti a otočte vonkajším krúžkom doľava.


    Premyslený dizajn
    Kompaktný dizajn časovača uľahčuje jeho uloženie do kabelky alebo batohu. Je vyrobený zo hliníkovej zliatiny a ABS, čo dodáva zariadeniu štýlový vzhľad. Na zadnej strane sa nachádzajú posuvníky, ktoré môžete použiť na zapnutie/vypnutie alebo nastavenie úrovne hlasitosti. Stopky sú napájané 3 batériami AAA, ktoré však nie sú súčasťou balenia a je potrebné ich zakúpiť samostatne.

    Technické parametre

    Typ použitia
    Časovač


    Ďalšie vlastnosti
    Časový rozsah0 - 99:55 min
    Rozsah hlasitostistlmenie / nízka hlasitosť: 60 - 75 dB / vysoká hlasitosť: 80 - 90 dB
    Pracovné napätie4.5V
    Kľudové prúdy10uA
    Napájanie3 batérie AAA (nie sú súčasťou dodávky)
    Trvanie prevádzky na batérie3 mesiace
    Pracovná teplota0 °C ~ 50 °C
    DisplejLED, HD
    Veľkosť82 x 73 x 33 mm
    Nastaviteľný uhol0° - 80°
    MateriálABS + hliníková zliatina

    Farba: čierna

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky