INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Baseus powerbanka Bipow 20000mAh, 20W, biela

    Baseus powerbanka Bipow 20000mAh, 20W, biela
     
    powerbank Bipow 20000mAh, 20WZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    24,60 €
    20,50 € bez DPH
    Kód tovaru

    427417

    PN kód

    PPBD050302

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Baseus powerbanka Bipow 20000mAh

    Popis produktu
    Záleží vám na tom, aby ste mohli rýchlo nabíjať svoje zariadenia takmer kdekoľvek na svete? Vyskúšajte powerbanku Baseus PPBD050302 s kapacitou 20000 mAh! Môžete k nej pripojiť niekoľko zariadení naraz a nemusíte sa báť o ich bezpečnosť – komplexný ochranný systém účinne zabraňuje poškodeniu. Vstavaný LED displej uľahčuje ovládanie výrobku a kompaktné rozmery, nízka hmotnosť a splnenie medzinárodných noriem pre leteckú prepravu vám umožní vziať si ju so sebou takmer kamkoľvek.


    Rýchle nabíjanie vašich zariadení
    Powerbanka podporuje niekoľko protokolov rýchleho nabíjania. Je kompatibilný okrem iného s FCP, QC a AFC. Je preto ideálny pre napájanie smartfónov Huawei, Xiaomi alebo Samsung. Umožňuje tiež napríklad rýchle nabitie iPhonu 12 s výkonom 20 W – obnovenie 50 % jeho energie bude trvať len asi 30 minút! Vaše zariadenia tak môžu byť behom okamihu opäť pripravené na použitie. A čo samotná powerbanka? Jej plné nabitie s výkonom 18 W trvá iba 6-7 hodín.


    Pripojte viac zariadení súčasne
    Zariadenie je vybavené niekoľkými zásuvkami, takže k nemu môžete pripojiť viac zariadení naraz. Výrobok ponúka 2 výstupné porty USB s výkonom 18 W, 1 vstupný port micro USB s výkonom 18 W a vstupný/výstupný port USB-C s výkonom 18 W/20 W. Čo to znamená v praxi? S powerbankou môžete napríklad napájať tablet a 2 inteligentné telefóny súčasne - už nemusíte čakať, až sa prvé zariadenie nabije, kým pripojíte ďalšie!


    Nebojte sa o bezpečnosť
    Špičková polymér-lítiová batéria zaručuje nielen rýchle, ale aj bezpečné nabíjanie. Baseus ponúka okrem iného ochranu proti prepätiu, nadprúdu, prebitiu a skratu. Powerbanka je tiež vybavená NTC teplotnými čidlami, ktoré zabraňujú prehriatiu. Výrobok inteligentne detekuje pripojené zariadenia a prispôsobuje im nabíjací prúd, čím ich chráni pred poškodením.


    Navrhnuté pre vaše pohodlie
    Udržiavanie powerbanky v perfektnom stave vám nebude robiť ani ten najmenší problém. Jej kryt sa vyznačuje na dotyk príjemnou textúrou, ktorá je odolná voči potu a odtlačkom prstov – ľahko ju udržíte v čistote. Vďaka tomu môžete zariadenie pohodlne používať aj v lete. Výrobok je vybavený prehľadným LED displejom, ktorý v reálnom čase zobrazuje aktuálny stav nabitia batérie.


    Vysnívaný spoločník na cesty
    Zaobstarajte si spoľahlivý zdroj energie, ktorý vás môže sprevádzať takmer kdekoľvek. Powerbanka Baseus je ľahká a skladná - jej preprava vám nebude robiť žiadne problémy. Toto praktické zariadenie si môžete vziať aj do lietadla – spĺňa všetky potrebné požiadavky. Baseus vám dáva možnosť pohodlne nabíjať vaše zariadenie všade, kde potrebujete.


    Môžete ju používať mnohými spôsobmi
    Powerbanka nemusí slúžiť iba na nabíjanie telefónu! Zariadenie značky Baseus je vhodné pre mnoho rôznych aplikácií. Chcete sa v horúcom letnom dni trochu schladiť? Pripojte prenosný ventilátor a užite si príjemný vánok! Došlo k výpadku prúdu, váš notebook je pred vybitím a vy musíte dokončiť dôležitý projekt? Powerbanka prichádza na pomoc! Jej dlhá doba prevádzky a prenosný dizajn určite splní vaše očakávania.

    Technické parametre

    Typ použitia
    Powerbanka

    Ďalšie vlastnosti
    Rozmery 153x68,8x29,5mm
    Farba Biela
    Typ batérie Polymér-lítiová
    Kapacita batérie 20000mAh/3,7V (74Wh)
    Rýchlosť premeny energie ?75%
    Vstup Micro USB 5V/2A, 9V/2A
    Vstup USB-C 5V/3A, 9V/2A
    Výstup USB-C 5V/3A, 9V/2,22A, 12V/1,5A
    Výstup USB1/USB2 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A

    Farba: čierna

    Parametre

    Nabíjačky a batérie

    Kategória

    power bank

    Maximálny výkon

    20 W

    Kapacita batérie

    20 000 mAh

    Solárne nabíjanie

    nie

    Bezdrôtové nabíjanie (Qi)

    nie

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky