INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Baseus Smooth Writing 2 stylus pre Apple iPad, s LED indikátorom, biela

    Baseus Smooth Writing 2 stylus pre Apple iPad, s LED indikátorom, biela
     
    stylus pre Apple telefón / tablet, s LED indikátoromZobraziť viac

    skladom 

    22,00 €
    (ušetrite 1,00€)
    21,00 €
    17,50 € bez DPH
    Kód tovaru

    408986

    PN kód

    SXBC060202

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Baseus Smooth Writing 2 stylus pre Apple iPad

    Popis produktu:
    Popustite uzdu svojej kreativite a kreslite ako profesionál! Stylus od Baseus vám umožní pohodlne ovládať váš iPad a umožní vám kresliť a písať ako skutočný papier. Produkt je plne kompatibilný s väčšinou iPadov, vyniká robustným dizajnom a podporuje magnetické nabíjanie. Jeho ovládanie si môžete prispôsobiť – stylus ponúka až 14 funkcií nastavenia. Je veľmi presná a funguje bez meškania a pri jej detekcii obrazovka automaticky prestane reagovať na vašu ruku, takže môžete voľne písať a kresliť. Súčasťou balenia je vymeniteľný hrot.


    Presný výkon
    Stylus vyniká vysokou presnosťou a výnimočne silným signálom - to je vďaka pozlátenej špičke. Vďaka tomu si môžete vychutnať dokonalú reprodukciu vašich pohybov v akomkoľvek nastavení uhla. A čo viac, tablet automaticky rozpozná činnosť dotykového pera. V tomto čase prestáva reagovať na dotyk vašej ruky, takže môžete voľne kresliť a písať bez obáv, že náhodou niečo prepnete alebo vypnete.


    Pohodlné používanie
    Baseus Smooth Writing 2 sa pripája k Baseus APP a ponúka až 14 rôznych nastavení pre rýchle používanie tabletu. Jediným kliknutím môžete zmeniť jas, hlasitosť, urobiť fotografiu alebo snímku obrazovky a prejsť na ďalšiu stránku. Nastavenie dotykového pera v správnom uhle k tabletu vám pomôže pohodlne nastaviť hrúbku vašich čiar.


    Jednoduché nabíjanie
    Stylus Baseus je dokonalou náhradou za originálnu ceruzku Apple Pencil. Produkt je vybavený portom USB-C, ktorý umožňuje rýchle doplnenie energie. Jedno nabitie zaručuje až 11 hodín používania alebo 12 mesiacov pohotovostného režimu. Informáciu o stave nabitia vám poskytne zodpovedajúci počet svietiacich LED diód.


    Robustný dizajn
    Výrobok používa vysokokvalitné materiály. Jadro stylusu je potiahnuté zlatom, čo zaisťuje stabilnú a spoľahlivú prevádzku bez oneskorenia. Vyniká svojou odolnosťou, je extrémne ľahký a je vyrobený z príjemného na dotyk, nekĺzavého materiálu, ktorý poskytuje bezkonkurenčné pohodlie, takže ho môžete voľne používať celé hodiny. Súčasťou balenia je náhradný hrot.

    Technické parametre

    Typ použitia
    Stylus - dotykové pero

    Ďalšie vlastnosti
    Kapacita batérie 130 mAh
    Doba prevádzky 11 h na jedno nabitie/ 12 mesiacov v pohotovostnom režime
    Materiál ABS + PC
    Kompatibilita iPad mini série 6, Air 4, 5 a iPad Pro série 0-6
    Rozmery 165 x 9 mm
    Hmotnosť 13,5 g

    Farba: biela

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky