INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Baseus Smooth Writing, kapacitný stylus pre iPad

     
    kapacitný stylus pre telefón / tabletZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    37,16 €
    30,97 € bez DPH
    Kód tovaru

    400713

    PN kód

    SXBC020102

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Alternatívy pre Baseus Smooth Writing

    Popis produktu

    Baseus Smooth Writing

    Popis produktu

    Kapacitný stylus Baseus Smooth Writing pre telefón/tablet (biely).
    Stylus značky Baseus bude fungovať dobre pre tablet aj telefón. Perfektný produkt pre študentov a kancelárskych pracovníkov, ktorí píšu svoju prácu na tablete. Zariadenie môžete nabíjať magneticky a bezdrôtovo. Vďaka technológii odmietnutia dlane si môžete úplne voľne položiť ruku na obrazovku, ako keby ste ju položili na kus papiera. Produkt je kompatibilný s iPad 6, 7, 8, 9, mini 5, mini 6, Air 3, Air 4, Air 5, Pro, Pro 3, Pro 4, Pro 5.



     

    Bezdrôtové nabíjanie a dlhá pracovná doba
    Stylus využíva magnetické bezdrôtové nabíjanie. Stačí položiť výrobok na podložku a začať nabíjať. Batéria vydrží až 10 hodín nepretržitého používania. Na druhej strane pohotovostná doba zariadenia je približne 12 mesiacov.



     

    Pohodlná obsluha
    Produkt sa vyznačuje bezproblémovou prevádzkou. Ak chcete zariadenie aktivovať, alebo ho vypnúť, podržte dotykový panel na vrchu dotykového pera na 3 sekundy. Farebné podsvietenie indikuje úroveň nabitia produktu. Tým sa možnosti nekončia, tablet, ku ktorému je stylus pripojený, zobrazuje úroveň nabitia v reálnom čase a ponúka až 14 prispôsobiteľných nastavení.



     

    Spoľahlivosť
    Baseus Smooth Writing robí ovládanie tabletu plynulejším a príjemnejším ako kedykoľvek predtým. Zariadenie funguje bez rušenia alebo oneskorenia. A technológia odmietnutia dlane vám umožňuje pri písaní alebo kreslení voľne položiť ruku na tablet, takže sa nemusíte obávať náhodného ukončenia aplikácie.



     

    Ovládanie na dosah ruky
    Šírka čiar sa mení v závislosti od uhla, v ktorom dotykové pero používate. Ak si robíte poznámky, píšte pod uhlom 90° pre menšie a presné znaky alebo 60° pre strednú šírku čiary. Na kreslenie určite dobre poslúži dotykové pero pod uhlom 45°.



     

    Premyslený dizajn
    Produkt je pomerne ľahký a matný povrch zaručuje pohodlie pri dlhodobom používaní. Stylus je navyše vyrobený z materiálu, ktorý chráni obrazovku pred poškriabaním. Vylepšený dizajn výrazne zlepšuje kvalitu signálu. Navyše, keď sa hrot opotrebuje, nemusíte kupovať nový stylus, stačí vymeniť hrot!

    Technické parametre

    Typ použitia
    Stylus

    Ďalšie vlastnosti
    Rozmery 165 x 9 mm
    Materiál ABS + PC
    Kapacita batérie 125 mAh
    Hmotnosť 12,5 g


    Farba: biela

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky