INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Battlefield 5 (Xbox One)

    Battlefield 5 (Xbox One)

    Akcia

     
    hra vo forme 25 miestneho kódu (voucher) pre XBOX ONE
    žáner akčná, pre Xbox OneZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    334718

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Battlefield 5 (Xbox One)

    Popis produktu

    Battlefield 5 (Xbox One)

    Zaistite si prednostný prístup do Battlefieldu V s edíciou Battlefield V Deluxe a zažite vojnu, ktorá už nikdy nebude rovnaká. Vďaka výnimočným uniformám a misiám pre britské SAS a nemeckej výsadkára vám edície Battlefield V Deluxe umožní získať na bojisku vlastnú tvár: získate päť sád výsadkárskych oblekov s alternatívnymi vzhľady pre zbrane, maskovacími vzory, pokrývkami hlavy a maskovaním na tvár. Vďaka edícii Battlefield V Deluxe môžete navyše otestovať svoje zručnosti v bonusových štartovných misiách alebo si zaistiť týždenné dodávky predmetov pre kozmetické úpravy v systéme Leteckého mosta.


    Prednostný prístup do základnej hry Battlefield ™
    V Battlefield ™ vás v rámci návrate série ku svojim koreňom zavedie v dosiaľ nevídanom spracovania druhej svetovej vojny do najväčšieho vojnového konfliktu v dejinách. Urobte svoj tím online vojnovým peklom v nových herných variáciách, ako treba masívny režim Grand Operations alebo nadčasový Conquest. Zahrajte si v kampani pre jedného hráča Neznáme vojnové príbehy - alebo sa s partiou kamarátov popasujte s nástrahami kooperatívneho režimu Combined Arms.


    Päť sád výsadkárskych oblekov
    S edíciou Battlefield V Deluxe máte možnosť dať svojmu vojakovi jedinečnú tvár prostredníctvom piatich špeciálnych výstrojových sád obsahujúcich fantastické alternatívne vzhľady pre zbrane, maskovacie vzory, pokrývky hlavy a maskovanie tváre pre britské jednotky SAS a nemeckej výsadkára. Ihneď po vydaní Battlefieldu V si môžete zvoliť päť sád z ôsmich možných.

    Špeciálne misie
    Edícia Battlefield V Deluxe obsahuje špeciálne misie pre britské jednotky SAS, inšpirované skutočnými nálety na nemeckej leteckej základne. Edícia Battlefield V Deluxe obsahuje špeciálne misie určené nemeckým výsadkárom Fallschirmjäger, založené na akciách spojených s obranou letísk na pobreží severnej Afriky. Edícia Battlefield V Deluxe obsahuje štartovej misie - otestujte svoje zručnosti na bojisku a vybojujte si odmeny.

    Druhá svetová vojna, ako ju doteraz nepoznáš
    S Battlefield V sa vývojári z DICE vracia k svojim koreňom a ére, ktorá stála na počiatku značky - druhej svetovej vojne. Ich cieľom je sprostredkovať FPS zážitky z tohto obdobia, aké tu ešte neboli. Postavy, miesta a zbrane z vojny sú stvárnené špičkovou grafickou technológiou a poskytujú unikátne zážitky z hry viacerých hráčov. V hre Battlefield V inšpirovanej stratenými stránkami z histórie sa ponoríš do napínavých akcií druhej svetovej vojny - od prepadov výsadkárov až po tankovej bitky - a to v bojoch zo začiatku vojny, ktoré boli kľúčové, hoci na niektoré sa už zabudlo.

    Letecký most s dvadsiatimi týždennými zásobovacími balíčky
    Vďaka edícii Battlefield V Deluxe môžete získať 20 týždenných zásobovacích balíčkov v systéme Leteckého mosta, každý s jedným kozmetickým predmetom.

    Žáner: FPS
    Lokalizace: Angličtina
    PEGI: 18
    Platforma: XBox One
    Verzia hry : kľúč vo forme 25 miestneho kódu (voucher)
    Súčasťou voucheru je aj kod pre Battlefield 1943 + 1 month EA Access


    Návod na uplatnenie kódu
    https://support.xbox.com/sk-SK/billing/prepaid-codes/redeem-prepaid-codes
     
    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky