INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Beko EWUE7736CSX0C, SLIM práčka predom plnená

    Beko EWUE7736CSX0C, SLIM práčka predom plnená

    Vypredané

    práčka spredu plnená - SLIM, energetická trieda A+++, farba biela, hlučnosť 73 dB, váha náplne 7 kg, otáčky odstreďovania 1400 ot/min, ročná spotreba vody 9899 lZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    355252

    PN kód

    EWUE7736CSX0C

    Výrobca

    Alternatívy pre Beko EWUE7736CSX0C

    Popis produktu

    Beko EWUE7736CSX0C

    Bez škvŕn a potreby žehliť

    Jedinečná technógia SteamCure sa postará o to, aby bolo oblečenie nielen čistejšie, ale aj menej pokrčené. K tomu využíva paru, ktorá behom prania lepšie uvoľní nečistoty a v priebehu odstredenia zas zabráni pokrčeniu. A navyše udrží práčku stále čistú.

    Chytré ovládanie na pranie na diaľku

    Stačí len nainštalovať aplikáciu HomeWhiz do vášho chytrého telefónu a spárovať ju s práčkou Beko. A potom už môžete začať prať, aj z pohodlia obývačky, alebo cez aplikáciu stiahnuť ďalšie pracie programy.

    100 % využitie pracieho prostriedku

    Vedeli ste, že z bežných práčiek uniká časť pracieho prostriedku do odpadu ešte pred začiatkom prania? Práčky Beko majú preto AquaFusion technológiu, vďaka ktorej je využitých 100 % nadávkovaného pracieho prostriedku. Tým ušetrí nielen vašu peňaženku a životné prostredie, ale taktiež dokonale vyperie vaše oblečenie.

    Program pre deti aj alergikov

    Program Hygiene+ je preborník v odstránení všetkých alergénov. Dokáže odstrániť až 99,9 % baktérií, peľu aj zvyškov prášku, ktoré môžu vadiť alergikom, malým deťom a osobám s citlivou pokožkou. Jeho účinnosť potvrdzuje certifikácia spoločnosti Allergy UK.

    Šetrné pranie každej textílie

    Bubon AquaWave® má špeciálne vzorkovanie, s ktorým sa nemusíte báť ani zatrhnutia siloniek. Postará sa o šetrné, ale dôkladné vypranie, aby boli vaše obľúbené kúsky čisté a stále ako nové.

    Zrýchli, keď sa práve ponáhľate

    Ručičku hodín nezrýchlime ani nespomalíme, ale čo môžeme ovplyvniť, je doba prania. S prídavnou funkciu Fast+™ je možné sériu programov zrýchliť až o viac ako polovicu, takže môžete prať tak rýchlo, ako práve potrebujete.

    Ani vlnené oblečenie sa práčky báť nemusí

    To, že vlnené oblečenie do práčky nepatrí, je už dávno prekonané. Dôkazom toho je certifikovaný program WoolMark® pre pranie vlny. Pomalými a šetrnými pohybmi vyperie váš obľúbený sveter tak, aby si zachoval svoj tvar a zostal stále jemný na dotyk.

    Poradí si s každou škvrnou


    Futbal je skvelá hra, ale odstraňovanie škvŕn po tráve už tak zábavné nie je. Našťastie program StainExpert™ zvládne odstrániť až 24 druhov škvŕn vďaka kombinácii rôznych teplôt, špecifických pohybov bubna a doby prania a máčania. Výsledkom je čistý dres na jednotku pripravený na ďalšie futbalové vystrájanie.

    Parametre produktu

    Displej: LCD
    Energ. trieda: A+++ -10 %
    Hĺbka skeletu (cm): 45
    Hlučnosť odstreďovania (dB): 73
    Hlučnosť prania (dB): 53
    Kapacita (kg): 7
    Otáčky: 1400
    Počet programov: 19
    Použitie pary: Áno
    Spotreba energie (kWh/rok): 156
    Spotreba vody (l/rok): 9899

    Rozmery

    Hĺbka (cm): 49
    Šírka (cm): 60
    Výška (cm): 84

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda

    A+++

    Farba

    biela

    Hlučnosť

    úroveň produkovaného hluku v decibeloch
    73 dB

    Váha náplne

    7 kg

    Maximálne otáčky

    1400 ot/min

    Spotreba vody

    Spotreba vody pri programe ECO na cyklus v litroch od 1.3.2021 Spotreba vody „X“ litrov za rok, vypočítaná na základe 280 štandardných umývacích cyklov. Skutočná spotreba energie bude závisieť od toho, ako sa bude spotrebič používať. - norma platna do 28.2.2021
    9899 l/rok

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky