INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    BenQ LCD SW321C, 32" monitor

    BenQ LCD SW321C, 32" monitor
     
    technológia Paper Color Sync slúži na simuláciu vytlačených farieb už na obrazovke, technológia konzistentného vyjadrenia farieb po celej obrazovke, pokrytie 99 % farebného priestoru Adobe RGB s technológiou IPS
    monitor, energetická trieda G, profesionálny, 32", IPS, matný, 16:9, 3840 x 2160 4K UHD, 250 cd/m2, 5ms, bez repro, Pivot, VESA, frekvencia 60 HzZobraziť viac

    skladom 

    2 219,86 €
    1 849,88 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 127 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    353136

    PN kód

    9H.LJ1LB.QBE

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Popis produktu

    BenQ LCD SW321C

    Prežite každý okamih znovu - Výnimočné okamihy reprodukované výnimočnými farbami
    • Realita
    • Správnosť
    • Tvorivosť
    S cieľom dosiahnuť najnovší profesionálny farebný štandard vyvinula spoločnosť BenQ technológiu AQCOLOR, ktorá napĺňa koncepciu „presnej reprodukcie“. Spoločnosť BenQ dosadila do čela svojho tímu uznávaných odborníkov na farby a takisto sa aktívne zapojila do činnosti organizácií ICC (International Color Consortium) a ISO (International Standard Organization) s cieľom vytvorenia a implementácie štandardov v oblasti farieb, ktoré zaistia poskytovanie konzistentných a presných farieb.

    Odborový farebný štandard pre reprodukciu presných farieb
    Fotografi pri práci vyžadujú vysokú presnosť farieb. Monitor pre fotografov BenQ SW321C vyhovuje požiadavkám odborového farebného štandardu, prezentuje vernejšie a presnejšie farby, aby ste mohli znovu prežiť každý okamih.

    Obohaťte svoju paletu 99 % pokrytím farebného priestoru Adobe RGB
    Zobrazte skutočné farby prírody! Monitor BenQ SW321C dosahuje pokrytím 99 % Adobe RGB a 100 % RGB/Rec. vysoké farebné štandardy. Výsledkom 709 a 95 % DCI-P3/Display P3 je realistickejšia reprezentácia farieb pri fotografovaní v exteriéri a v prírode.

    Presné farby zaisťujúce reprodukciu originálneho obrazu
    16-bitová vyhľadávacia tabuľka (LUT) vylepšuje presnosť miešania RGB, čo sa prejavuje dokonalou reprodukciou farieb. Hodnota Delta E ? 2 vo farebnom priestore Adobe RGB a sRGB zaisťuje najvernejší a najreprezentatívnejší vzhľad pôvodného obrazu.

    10-bitová hĺbka farieb pre plynulú farebnú gradáciu
    SW321C zaručuje vďaka 10-bitovému panelu a 16-bitovej vyhľadávacej tabuľke (LUT) maximálne jemnú a hladkú gradáciu farieb prostredníctvom gama korekcie, ktorá zobrazuje viac než jednu miliardu farieb pre prirodzené farebné prechody a jemné tieňovanie.

    Dodržiavanie konzistencie farieb v každom detaile
    Spoločnosť BenQ, ktorá prekonáva odborové štandardy v oblasti farieb, sa zaoberá vývojom a rozvojom svojich technológií, ktorých cieľom je dosiahnutie vyššej presnosti farieb v každom detaile.

    Technológia konzistentného obrazu
    Technológia BenQ Uniformity, ktorá bola vytvorená s využitím citlivých procesov a vysokopresných prístrojov s cieľom dôkladného vyladenia farieb a jasu v stovkách miniatúrnych oblastí na celej obrazovke, ponúka v rámci celej obrazovky presné farby zaisťujúce dokonale autentický a konzistentný vizuálny zážitok.

    Konzistentné farby, praktické využitie monitora
    Spoločnosť BenQ využíva na každej výrobnej linke kvalitne pripravený nástroj, ktorý zaisťuje, že monitory z rôznych liniek budú zobrazovať farby presne rovnako. Fotografi budú pri práci na dvoch monitoroch vnímať konzistentné farby.

    Hardvérová kalibrácia zaisťuje konzistentnú kvalitu obrazu
    Hardvérová kalibrácia vám umožňuje nastaviť čip na interné spracovanie obrazu na monitore bez zmeny výstupných dát grafickej karty. Výsledkom je obraz verný originálnemu obsahu, ktorý nie je ovplyvnený nastavením grafického adaptéra. Softvér na kalibráciu Palette Master Element. Pomocou softvéru Palette Master Element a kalibrátora môžete prispôsobiť nastavenie farieb alebo zachovať farebný výkon monitora v optimálnom stave.
    * Podporované platformy: Windows 7 alebo vyšší, Mac OS 10.6.8 alebo vyšší * Podporované kalibrátory: X-Rite i1 Display Pro / i1 Pro / i1 Pro 2 / i1 Studio, Datacolor Spyder 4/5, Spyder X, Colormunki Photo

    Presné farby profesionálne skalibrované už z výroby
    Monitor SW321C od spoločnosti BenQ prináša presné farby skalibrované už z výroby, čo používateľom zaručuje maximálne spoľahlivý farebný výkon.

    Certifikácia CalMAN Verified a PANTONE Validated
    Vďaka certifikácii CalMAN Verified a Pantone Validated zachováva BenQ SW321C verné farby, ktoré zaručujú výkon spĺňajúci odborové požiadavky a ktoré budú všetci kreatívci radi reprodukovať.

    Zobrazte každú veľkolepú scénu so všetkými detailmi
    Stále viac fotografov používa digitálne fotoaparáty na zachytenie jedinečného okamihu a uchovanie akejkoľvek nevšednej epizódy v živote. BenQ SW321C ponúka technológiu HDR a podporuje rôzne formáty videa umožňujúce dynamické oživenie vašich nezabudnuteľných momentov.

    Technológia HDR vám prináša najdynamickejšie zábery
    SW321C je kompatibilný s technológiou HDR10 a formátmi HLG, takže tvorcovia videí môžu počas procesu editácie zobraziť náhľad HDR efektu pri video obsahu, čo zaisťuje požadovaný výsledok pre ich záverečnú prácu.

    Video formát podporuje realistickú prezentáciu obsahu
    SW321C podporuje filmový obsah 24p/25p tak, aby bol zobrazený so správnou snímkovou rýchlosťou bez akejkoľvek konverzie, ktorá by mohla spôsobiť skreslené prehrávanie zdrojového videa.

    Softvér na kalibráciu videa tretích strán je podporovaný
    Model SW321C podporuje najlepší kalibračný softvér na svete CalMAN a LightSpace, a preto softvéru necháva prístup na úpravu tabuľky 3D LUT displeja, čím sa zaručuje presnosť a konzistentnosť obrazu vo všetkých úrovniach.

    Zjednodušte svoj pracovný postup a obnovte okamih s veľkým O
    Dokonalá fotografia sa nedá stvoriť v jednom kroku, ale je to proces od kliknutia na tlačidlo, cez retušovanie, po výslednú tlač. Spoločnosť BenQ vyvinula špeciálne funkcie plynulo pokrývajúce proces od retušovania po tlač. Tento zjednodušený postup doplnil proces retušovania o intuitívne prvky a uľahčuje výstup simulovaným náhľadom pred finálnou tlačou. Zachytený moment si tým zachová pôvodné farby.

    Technológia Paper Color Sync
    Technológia Paper Color Sync spoločnosti BenQ dokáže simulovať výslednú tlač. Môžete tak fotografie upravovať efektívne a s dôverou, stačí zvoliť farebný gamut, model tlačiarne a typ papiera, aby ste získali verný náhľad. Model SW321C je navyše osadený panelom, ktorý účinne obmedzuje odrazy svetla a lesk obrazovky, takže môže ponúknuť náhľad, aký presne zodpovedá tomu, čo uvidíte na papieri.

    Tieniaca clona
    Špeciálne navrhnutá odnímateľná tieniaca clona účinne redukuje odlesky obrazovky monitora vznikajúce osvetlením okolia a zaisťuje skvelú presnosť farieb.

    Veľmi intuitívny dizajn na efektívnu prácu
    Fotografi sa zbavia opakovaných činností pri retušovaní fotografií a úpravách videí vďaka prispôsobiteľným dizajnom firmy BenQ a efektivita ich práce sa zvýši.

    USB-C port
    Najnovší port USB-C?? poskytuje vysokorýchlostný prenos obrazu/zvuku/dát a napájanie prostredníctvom jedného kábla.
    * Prenosová rýchlosť portu USB-C™ sa môže líšiť. * USB-C je kompatibilný s rozhraním Thunderbolt 3. * Uistite sa, prosím, že port USB-C na vašom notebooku podporuje režim DisplayPort Alt Mode. * Uistite sa, prosím, že kúpený kábel je certifikovaný podľa USB-IF a podporuje funkcie na prenos obrazu/zvuku/dát a napájania.

    Ovládač Hotkey Puck G2
    Poskytuje jednoduchý prístup k široko používaným nastaveniam, ako sú preferované režimy farieb a funkcie.

    Pokročilý režim Čierna a Biela
    Farebné fotografie sa zobrazujú s vylepšeným efektom čiernobieleho filmu. Vyberte si z troch rôznych predvolieb čiernej a bielej farby, aby ste si mohli prezrieť svoje fotografie pred ich samotnou úpravou.

    Režim GamutDuo
    Náhľad fotografie umožňuje zobraziť rovnakú snímku s dvoma farebnými gamutmi vedľa seba, aby bolo možné vykonať ďalšie porovnanie.

    Hlavné špecifikácie

    Screen Size - 32
    Resolution (max.) - 3840 x 2160

    Všetky špecifikácie
    Display
    Screen Size - 32
    Panel Type - IPS
    Backligh Technology - LED backlight
    Resolution (max.) - 3840 x 2160
    Brightness - 250
    Native Contrast(typ.) - 1000:1*

    *If you’d like to have highest contrast ratio, go to: Picture Mode > User Mode

    Viewing Angle (L/R;U/D) (CR>=10) - 178 / 178
    Response Time - 5 ms (GtG)
    Refresh Rate - 60Hz
    Aspect Ratio - 16:9
    Display Colors - 1.07 billion colors
    Color Gamut - 99% AdobeRGB, 95% P3, 100% sRGB
    Display Area(mm) - 708.48 x 398.52
    Pixel Pitch (mm) - 0.1845
    PPI - 137
    DCR (Dynamic Contrast Ratio) (typ.) - 20M:1
    Color Bit - 10bits

    Audio
    Headphone Jack

    Yes

    Monitor
    Segment

    Photographer

    Product Color

    Gray

    Color Mode

    Adobe RGB / sRGB / Rec.709 / DCI-P3 / Display P3 / M-book / B+W / HDR / Calibration 1 / Calibration 2 / Calibration 3 / Custom / Paper Color Sync / DICOM

    HDR

    HDR10 / HLG

    Display Mode

    Full, Aspect Ratio, 1:1

    Color Temperature

    5000°K / 6500°K/ 9300°K / Custom / User Defined

    Gamma

    1.6 - 2.6, sRGB

    K Locker

    Yes

    OSD Language

    18 Languages (English / French / German / Italian / Spanish / Polish / Czech / Hungarian / Romanian / Dutch / Russian / Swedish / Protuguese / Japanese / Chinese / S-Chinese / Arabic/ Korean)

    PIP/PBP

    Yes

    HDCP

    2.2

    VESA Wall Mount

    100x100mm

    AMA

    Yes

    Display Screen Coating

    Anti-Glare / Anti-Reflection

    Professional
    3D-LUT

    16bits

    Delta E

    <= 2 ( avg)

    Uniformity Technology

    Yes

    Hardware Calibration

    Yes

    Video Format Support

    Yes

    Gamut Duo

    Yes

    Black & White mode

    Yes

    Black Level

    Yes

    Hotkey Puck G2

    Yes

    Factory Calibration Report

    Yes

    Connectivity
    HDMI

    HDMI (v2.0) x 2

    DisplayPort

    DisplayPort (v1.4)

    USB 3.1 Hub

    USB Downstream x 2

    USB 3.1 Hub

    USB Upstream x 1

    USB Type-C

    Yes (PD60W, DP Alt mode, Data)

    Card Reader

    SD/MMC type

    Support Format: SD/SDHC/SDXC/MMC

    Power
    Voltage Rating

    100~240V

    Power Supply

    Built-in

    Power Consumption (on mode.)

    170W

    Power Consumption (based on Energy Star)

    52W

    Power Consumption (stand by mode)

    0.5W?

    Power Consumption (sleep mode)

    0.5W

    Dimension and Weight
    Dimensions (HxWxD mm) (w/o Base) (with shading hood)

    453.45 x 759.4 x 257.89

    Dimensions(HxWxD mm) (without shading hood)

    Landscape: 502.25-652.25 x 747.2 x 223.61

    Pivot: 798.6 x 448.15 x 223.61

    Dimensions (HxWxD mm) (w/o Base)

    448.15 x 747.2 x 77.82

    Dimensions (HxWxD mm)

    Landscape: 513.65-663.65 x 759.4 x 340.53

    Pivot: 811.5 x 460.35 x 340.53

    Net Weight (kg) (without shading hood)

    11.8

    Net Weight (kg) (without stand)

    Landscape: 9.1

    Pivot: 9.4

    Net Weight (kg)

    Landscape: 13.2

    Pivot: 13.5

    Gross Weight (kg)

    25.6

    Tilt (down/up)

    -5°/- 20°

    Swivel (left/right)

    45/45

    Pivot

    90°

    Height Adjustment (mm)

    150mm

    Software
    Palette Master Element

    Yes

    Support Calibrator

    X-Rite il Display Pro / il Pro /il Pro 2 /il Studio/ ColorMunki Photo, Datacolor Spyder 4/ Spyder 5/ Spyder X

     

    * Note. MacOS 10.15 update:

    (a) Spyder 4 / il Display 2 not supported by macOS 10.15

    (b) Spyder 5 will be supported macOS 10.15 in future PME software update

    Video Signal Data
    Hor. Frequency (KHz)

    27~140Khz

    Ver. Frequency (Hz)

    24~76Hz

    Video Bandwidth (MHZ)

    600M Hz

    Included Accessories
    Other Accessories

    Shading hood, CD, QSG, Factory Calibration Report ,Hotkey Puck G2

    Power Cable

    Yes(1.8m)

    Signal Cable

    USB type-C cable(1m), mDP to DP cable (1.8m), HDMI 2.0 cable (1.8m), USB 3.1 cable (Gen 1)(1.8m)

    Reliability
    MTBF(hr, exclude backlight)

    60000

    Operating Temperatur

    0°C - 40°C

    Operating Humidity (non-condensing)

    10% - 90%

    Backlight Life (hr) Typical

    30000

    Compatibility
    Mac Compatible

    Yes

    Windows® Compatible

    Windows®10, Windows®8.1, Windows®8, Windows®7

    Certification
    Verified by CalMAN

    Yes

    Pantone Validated

    Yes

     
    Informačný list: https://www.benq.eu/sk-sk/support/downloads-faq/products/monitor/sw321c/manual.html
    Stránky o produkte BenQ LCD SW321C:

    www.benq.eu/sk-sk/monitor/photographer/sw321c.html

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda A-G

    G

    Monitory

    Výrobca LCD

    BENQ

    Herné použitie

    nie

    Kancelárske použitie

    nie

    Profesionálne použitie

    áno

    Zakrivenie displeja

    nie

    Uhlopriečka

    32"

    Typ obrazovky

    IPS

    Dotykový display

    nie

    Typ povrchu LCD

    matný

    3D

    nie

    Rozlíšenie

    3840 x 2160 4K UHD

    Reproduktory

    bez repro

    HDMI (digital)

    Áno

    Display port

    Áno

    USB

    Áno

    TV Tuner

    nie

    Pivot

    Áno

    VESA

    Áno

    Obnovovacia frekvencia

    60 Hz

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky