INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Blackboard LCD AIT 55 smart

    nepoužíva žiadnu elektrickú energiu, vďaka čomu vie fungovať aj v prípade výpadku elektrického napájania
    je možné použiť prst alebo akýkoľvek predmet, preto si blackboard nevyžaduje žiadny spotrebný materiál ako fixky, kriedy alebo mokré handričky, hubky či iné čističeZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    699,00 €
    582,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 40 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    430496

    PN kód

    BB-AIT-55S

    Výrobca
    AIT
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Blackboard LCD AIT 55 smart

    Stojan je možné dokúpiť samostatne (voliteľné príslušenstvo)

    Je to čierna interaktívna tabuľa a slúži ako náhrada bielych a zelených tabúľ. Hlavnou funkciou je písanie prstom alebo perami a následné mazanie jedným tlačidlom. Model B60 Smart a B65 Smart dokonca umožňuje čiastočné mazanie a prepojenie s počítačom.

    1) Ako písací nástroj je možné použiť akýkoľvek predmet, preto si nevyžaduje žiadny následný spotrebný materiál ako fixky či kriedy

    2) Počas používania sa neprodukuje žiadny prach z kried a ani žiadna chémia z fixiek. Použitie je ekologické voči našej planéte.

    3) Nevyžaruje žiadne žiarenie, ktoré by škodilo nášmu zraku;

    4) Nie je potrebná žiadna elektrina počas písania, iba malý impulz pri mazaní jedným tlačidlom.

    Blackboard LCD AIT

    Najnovšia technológia tabúľ s čiernym povrchom – blackboard, ktorá nepotrebuje žiadne fixky, kriedy alebo iný spotrebný materiál  či elektrinu. Navyše všetko je možné zmazať jedným tlačidlom a uložiť ako PDF alebo PNG . V kombinácii s interaktívnym monitorom je to najefektívnejší nástroj na výučbu pre učiteľa dnešnej doby.

    Už žiadne fixy či kriedy! Je tu Blackboard

    Ako písací nástroj pre blackboard je možné použiť prst alebo akýkoľvek predmet, preto si blackboard nevyžaduje žiadny spotrebný materiál ako fixky, kriedy alebo mokré handričky, hubky či iné čističe. Navyše blackboard reaguje na tlak takže si samy určujete hrúbku čiary podľa toho ako budete na povrch tlačiť.

    Bez prachu a chemických látok

    Počas používania blackboardu sa neprodukuje žiadny prach z kried a ani žiadne toxické výpary z fixiek alebo čističov. Použitie je ekologické voči našej planéte a vhodné aj pre žiakov horšie reagujúcich na nadmerný prach.

    Žiadne negatívne žiarenie = ochrana zraku

    Ochráňte Váš zrak a zrak svojich žiakov pred škodlivým žiarením z monitorov. Blackboard má patentovanú technológiu popisovacieho filmu z tekutých kryštálov, vďaka ktorej šetrí náš zrak. Nevyžaruje ,,backlight,, ale tekuté kryštály odrážajú svetlo

    Bez elektrickej energie

    Technológia, ktorou blackboard zobrazuje popisky na svojej ploche nepoužíva žiadnu elektrickú energiu, vďaka čomu vie fungovať aj v prípade výpadku elektrického napájania. Na zobrazenie popiskov využíva tekuté kryštály, ktoré mechanickým tlakom menia svoju pozíciu čím zobrazujú popisky. Veľmi malý elektrický impulz je použitý iba pri mazaní tabule, na čo slúži vstavaná nabíjateľná batéria s výdržou až 3 mesiace.

    Mazanie jedným tlačidlom alebo čiastočne

    Vymažte svoje popisky stlačením jedného tlačidla. Bez potreby zotierania prašnou alebo mokrou handričkou a takisto bez chemických čističov. Jedným stlačením tlačidla zmažete celú plochu a s modelmi Smart môžete svoje nápady mazať aj čiastočne „virtuálnou hubkou“ alebo dlaňou.

    Prepojenie s počítačom a interaktívnym monitorom

    S modelmi Smart môžete svoje nápady nielen zachytiť, ale aj okamžite preniesť do digitálneho sveta a uložiť v PDF či PNG formáte pre ďalšie použitie. V reálnom čase je možné prepisovať vaše poznámky priamo interaktívneho monitora, interaktívnej tabule či počítača, kde ich môžete následne spracovať alebo len ako jeden súbor poslať žiakom na konci vyučovacej hodiny.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Peter, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky