INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Braun VITALITY KIDS STAR WARS, elektrická zubná kefka

    Vypredané

    zubná kefkaZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    342345

    PN kód

    10PO010156

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Braun VITALITY KIDS STAR WARS

    Popis produktu

    Braun VITALITY KIDS STAR WARS

    Inovačný spôsob, ako deťom pomôcť, aby si čistili zuby dlhšie - v aplikácii s časovačom Disney Magic Timer od Oral-B sa deťom objavujú ich obľúbené Disneyho postavičky. 9 z 10 detí si vďaka tejto aplikácii bude zuby čistiť dlhšie. Stačí si kúpiť akýkoľvek výrobok radu Oral-B Stages, stiahnuť aplikáciu s časovačom Disney Magic Timer a pomocou telefónu výrobok naskenovať. Postavičky sa okamžite dajú do pohybu.

    Deti môžu získať odznaky a odmeny, čím častejšie si pomocou aplikácie Disney Magic Timer čistia zuby, čo podporuje získavanie zdravých návykov v starostlivosti o ústnu dutinu.

    Aké výhody deti získajú, keď si budú čistiť zuby elektrickou zubnou kefkou?
    Pokiaľ deťom dáte na čistenie zubov efektívnu elektrickú zubnú kefku, pomôžete im tým dôkladnejšie čistiť zuby, aj keď ešte nemajú úplne zvládnutú techniku čistenia.

    Ako môže aplikácia s časovačom Disney Magic Timer môjmu dieťaťu pomôcť v tom, aby si čistilo zuby dlhšie?
    Aplikácia s časovačom Disney Magic Timer od Oral-B dieťa zabaví Disneyho postavičkami a pomôže mu tak, aby si zuby čistilo 2 minúty, ktoré odporúčajú zubní lekári. Stačí naskenovať výrobok z radu Oral-B Stages a postavička, ktorá je na ňom zobrazená, sa prenesie do inteligentného telefónu a odomkne obrázok. Čím dlhšie si dieťa bude zuby čistiť, tým viac sa mu bude obrázok odkrývať. Čím si budú deti čistiť zuby častejšie, tým viac obrázkov si budú môcť odomknúť. Aplikácia obsahuje aj praktický kalendár, ktorý umožňuje sledovať pokroky dieťaťa.

    Ako si môžem byť istý/-á, že pre svoje dieťa vyberiem dobrý produkt starostlivosti o ústnu dutinu, keď je ich na trhu toľko?
    Výrobky na ústnu hygienu Oral-B Stages sú navrhnuté tak, aby v každej fáze vývoja dieťaťa spĺňali jeho potreby starostlivosti o ústnu dutinu. Pri nákupe produktov Oral-B Stages hľadajte tie, ktoré zodpovedajú veku vášho dieťaťa. Budete si tak istí, že ste vybrali pre potreby svojho dieťaťa to pravé.

    Základné parametre
    Typ  Rotačný
    Mobilné aplikácie  Áno
    Funkcie  Časovač
    Počet náhradných hlavíc  1 ks
    Počet nabíjacích rukovätí  1 ks

    Stránky o produkte Braun VITALITY KIDS STAR WARS:

    http://www.braun.com/sk/home.html

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky