INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Call of Duty: Advanced Warfare (Xbox 360)

    Call of Duty: Advanced Warfare (Xbox 360)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre Xbox 360Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    234788

    PN kód

    5030917145940

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Call of Duty: Advanced Warfare (Xbox 360)

    Call of Duty: Advanced Warfare vytvorili vývojári zo štúdia Sledgehammer Games (spolutvorcami Call of Duty: Modern Warfare 3) a ich zadaní bolo od začiatku jasné: previesť obľúbenú FPSkovú sériu do next-gen. Práca na titule si vyžiadali asi tri roky tvrdej práce, ale výsledok je úžasný. Call of Duty Advanced Warfare predkladá bojisko budúcnosti, kde sa technológie a taktika vyvinuli a otvorili tak novú éru vojen. Hra je v tom dôsledku ešte viac atmosferická ako kedykoľvek predtým a navyše postave hlavného zloducha prepožičal hlas i tvár herec Kevin Spacey.

    Príbeh sa odohráva v budúcnosti, kde sa technologický pokrok a vojenská prax zblížili, čím zaplnili dieru na ekonomickom trhu. Prim už nehrajú vlády, ktoré pomocou armády obhajujú vo svete svoje záujmy. Teraz už sú to korporácie (oficiálne Private Military Corporations), ktoré zo svojich nemalých prostriedkov môžu financovať ostrieľaných žoldnierov a bývalých vojenských špecialistov. Naviac sa už nemusí skrývať, ale získali oficiálny mandát od OSN. Táto skutočnosť nielenže prepisuje hranice máp, ale tiež mení pravidlá vojny.

    Čo nás čaká?
    • Obrovský arzenál zbraní, hi-tech vybavenie a rôznych vozidiel budúcnosti. Hráči si navyše môžu vybrať medzi štandardnou výzbrojou alebo novou triedou energetických zbraní a exoskeletonov, ktoré umožňujú dynamiku hry.
    • Využitie výkonu next-gen platforiem prináša hráča na bojisko budúcnosti. CoD je tak stále väčším vizuálnym zážitkom s dobrou atmosférou.
    • Noví vývojári, nevšedné nápady, dôraz na príbeh jedného človeka, moderné technológie a primárne vývoj na výkonný hardvér. To všetko je Call of Duty: Advanced Warfare.
    • Príbeh nebude stáť len na hlavnom zloduchovi (ako sme z predchádzajúcich dielov zvyknutí). Svoj priestor dostanú aj vedľajšie postavy na čele s hlavným hrdinom - vojakom Mitchellom, ktorý je nadabovaný Troyom Bakerom (Joel z The Last of Us).

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky