INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Colmi R02 11, Smart Ring, 20.3mm, zlatý

    Colmi R02 11, Smart Ring, 20.3mm, zlatý
     
    dokáže monitorovať srdcový tep, spánok a saturáciu krvi kyslíkom
    inteligentným prsteň, 21 športových režimov, odolnosťou proti vode IP68, 17 mAh batéria, vydrž až 6 dníZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    32,50 €
    27,08 € bez DPH
    Kód tovaru

    430749

    PN kód

    R02 Gold 11

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Colmi R02 11

    Starajte sa o svoje zdravie a kondíciu s inteligentným prsteňom Colmi R02. Zariadenie dokáže monitorovať srdcový tep, spánok a saturáciu krvi kyslíkom, navyše počíta kroky a spálené kalórie. Ponúka tiež 21 športových režimov a vyznačuje sa odolnosťou proti vode IP68. Pohodlný prístup k informáciám, ktoré zhromažďuje, vám poskytne vyhradená aplikácia QRing. Smartring sa vyznačuje aj ľahkým dizajnom (iba 4,4 g), až 6 dní prevádzky na jedno nabitie a štýlovým, elegantným dizajnom.

    Smartring začne automaticky monitorovať váš spánok hneď, ako zistí, že sa vám podarilo zaspať. Potom vygeneruje podrobnú správu, ktorú nájdete v aplikácii. To vám umožní lepšie spoznať svoje telo a naučiť sa, aké návyky sa oplatí rozvíjať. Skontrolujte, ako dlho spíte, ako dlho trvajú rôzne fázy vášho spánku a kvalitu spánku.

    Snažíte sa viesť aktívny životný štýl? Prsteň Colmi vám s tým pomôže! Prístroj presne počíta kroky a spálené kalórie, meria prejdené vzdialenosti a tep počas cvičenia. Vybrať si môžete aj z 21 športových režimov, ako je chôdza, beh, bicyklovanie, joga, tanec alebo napríklad aerobik. V aplikácii nájdete podrobné informácie o svojej každodennej aktivite. Chystáte sa do bazéna? Alebo si potrebujete umyť ruky či osprchovať? Prsteň nemusíte zakaždým vyberať! Smartring Colmi R02 je vodotesný podľa štandardu IP68, čo znamená, že sa nezľakne ani striekajúcej vody, dažďa či dokonca ponorenia do vody.

    Prsteň sa pripojí k vášmu telefónu cez Bluetooth a synchronizuje dáta s vyhradenou aplikáciou QRing. Okrem iného tu nájdete informácie o vašej aktivite, zdravotné správy a ďalšie. Môžete ho tiež použiť na pohodlné prispôsobenie nastavení. Smartring Colmi je nielen praktickým, multifunkčným doplnkom, ale aj fantastickým doplnkom takmer každého štýlu. Vyznačuje sa moderným štýlovým dizajnom, ktorý pravdepodobne osloví mnohých používateľov. Je dostupný v dvoch farebných prevedeniach – zlatej a čiernej. Jeho exteriér bol vyrobený z leštenej nehrdzavejúcej ocele a na interiér bola použitá hypoalergénna živica. A čo viac, prsteň váži iba 4,4 gramu a je hrubý len 2,7 mm, vďaka čomu je jeho nosenie veľmi pohodlné.

    Plne nabitý smartring vďaka výkonnej 17 mAh batérii vydrží až 6 dní. Môžete si tak bez obáv vyraziť zacvičiť alebo vyraziť na viacdňový výlet – prístroj vám neodmietne poslúžiť príliš rýchlo. Súčasťou sady je aj magnetický kábel, pomocou ktorého prsteň nabijete už za približne hodinu.

    Technické parametre

    Hlavná riadiaca jednotka : RF03
    Bluetooth : 5.0
    Kapacita batérie : 17 mAh
    Prevádzková doba : Až 6 dní
    Doba nabíjania : Približne. 1 h
    Spôsob nabíjania : Magnetické nabíjanie
    Vodeodolný : IP68
    Aplikácia : QRing
    Hmotnosť : 4,4 g
    Veľkosť : 10
    Priemer : 20,6 mm
    Obvod : 64,6 mm

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky