INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ColorWay CW-HUB02, USB hub (dokovacia stanica)

     
    ideálny pre používateľov, ktorí často pracujú s veľkým množstvom periférnych zariadení
    pripojenie cez USB-C, HDMI, USB-C, USB-A, gigabit ethernet, pripojenie max. jedného monitora, 4K, aktívne napájanie, power delivery 100WZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    33,00 €
    27,50 € bez DPH
    Kód tovaru

    432387

    PN kód

    CW-HUB02

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    ColorWay CW-HUB02

    ColorWay USB-C 6 v 1 dokovacia stanica predstavuje vrcholný výkon a pohodlie pre moderných profesionálov aj technologických nadšencov. S jej dizajnom a kompaktnými rozmermi je ideálnym riešením pre každé pracovné prostredie alebo domácu kanceláriu. Ponúka širokú škálu portov vrátane USB-C PD (Power Delivery) s výkonom až 100W, troch USB 3.0 portov, HDMI 4K výstupu a RJ45 ethernetového konektora, čo z nej robí univerzálne centrum pre všetky vaše pripojenia.


    Vďaka podpore Power Delivery môžete svoje zariadenie nabíjať s mimoriadnou rýchlosťou, zatiaľ čo súčasne používate ostatné porty na prenos dát alebo pripojenie externých displejov. HDMI port podporuje vysoké rozlíšenie až 4K, čo umožňuje prenos obrazu v najvyššej kvalite pre prezentácie, filmové večery alebo rozšírené pracovné plochy. Ethernetový port poskytuje stabilné a rýchle internetové pripojenie, ktoré je nevyhnutné pre online konferencie, streamovanie obsahu alebo prácu s veľkými dátovými súbormi.

    Dokovacia stanica ColorWay je tiež vybavená pokročilými bezpečnostnými funkciami, ako je ochrana proti preťaženiu a krátkemu spojeniu, čo zaisťuje bezpečnosť pripojených zariadení. Jej plug-and-play dizajn znamená, že inštalácia a používanie je intuitívne a bezproblémové, bez potreby dodatočných ovládačov alebo softvéru. Táto dokovacia stanica je kompatibilná s najnovšími operačnými systémami, vrátane Windows, macOS a Linux, čo zaručuje širokú kompatibilitu s rôznymi zariadeniami.

    Celkovo, ColorWay USB-C 6 v 1 dokovacia stanica je vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé, všestranné a vysoko výkonné riešenie pre svoje pripojovacie potreby. S jej moderným dizajnom, výkonnými funkciami a jednoduchou použiteľnosťou je toto centrum ideálnym spoločníkom pre zvýšenie produktivity a efektivity v každodennom živote.

    Pozor!
    Dokovacia stanica s výstupmi HDMI, Type-C PD 100W by mala fungovať s väčšinou zariadení (notebooky, smartfóny, tablety) s portom Type-C. Je však potrebné venovať pozornosť niekoľkým bodom:

    Podpora štandardov:
    Nie všetky porty typu C na zariadeniach podporujú rovnaké funkcie. Niektoré porty typu C môžu podporovať iba prenos dát, iné môžu podporovať prenos videa (cez alternatívny režim) alebo len nabíjanie (Power Delivery). Aby dokovacia stanica plne fungovala, vaše zariadenie musí podporovať tieto funkcie.

    Podpora napájania (PD):
    Ak plánujete používať nabíjací dok cez typ C, uistite sa, že vaše zariadenie podporuje napájanie. Tiež sa uistite, že maximálny nabíjací výkon podporovaný vaším zariadením je kompatibilný s dokovacou stanicou (v tomto prípade nie viac ako 100 W).

    Podpora video výstupu:
    Ak chcete pripojiť externé displeje cez HDMI, vaše zariadenie musí podporovať alternatívny režim na porte typu C.
    Indikátor stavu: Vstavaný indikátor zobrazuje stav pripojenia, takže je ľahké zistiť, kedy zariadenie funguje.

    Indikátor rýchleho blikania:

    Plne vybavené rozhranie podporujúce rozšírenie projekcie obrazovky, prenos dát a nabíjanie.
    Stabilná kontrolka: Nefunkčné rozhrania alebo rozhrania thunderbolt nefungujú; Podporujte iba nabíjanie alebo prenos dát bez rozšírenia projekcie obrazovky.

    Technické parametre:

    Názov: USB hub (dokovacia stanica) ColorWay USB-C 6-v-1 Type C PD 100W/USB3.0?3/HDMI 4?/RJ45
    Kód: CW-HUB02
    Výrobca: ColorWay
    Typ: USB hub
    Vstup: DC 5V?3A/15V?3A/20V?5A
    Vstupné porty: DC 5V?0,9A
    Výstupné porty: 1xUSB C, 1xHDMI, 3xUSB A 3.0, 1xRJ45
    konektor č. 1: Typ-C
    Maximálny prúd: 5A
    Dĺžka kábla: 0,17 m
    Materiál: hliníková zliatina
    Farba: sivá
    Rozmery: 42x112,5x16,5mm
     

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Pripojenie cez

    USB-C

    HDMI

    áno

    USB-A

    áno

    USB-C

    áno

    Ethernet RJ-45

    1 000 Mb/s

    Podpora viacerých monitorov

    1

    Maximálne rozlíšenie

    4K

    Napájanie (aktívny)

    áno (adaptér v balení)

    Power Delivery

    100W

    USB verzia

    USB 3.0

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky