INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Cooler Master MasterKeys Pro S, klávesnica, herná, mechanická, podsvietená, US

    Vypredané

    podsvietená mechanická klávesnica pre hráčov
    klávesnica, herná, podsvietená, mechanická, USB, drôtová, USZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    270658

    PN kód

    SGK-6030-KKCM1

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Cooler Master MasterKeys Pro S

    Popis produktu

    Cooler Master MasterKeys Pro S

    Cooler Master inžinier pracovali na tom, Ako efektívne navrhnutie klávesnicu s vynikajúcimi spínačom a najjasnejším LED podsvietenie. Vykuchali interiér klávesnice, znovu definovať RGB podsvietenie a modifikovali dosku plošných spájať (PCB) tak, aby LED diódy tesne priliehali k spínačom.

    V konečnom výsledku to znamená, že Moze stále používať originálne Cherry MX spínače a vacsie a jasnejšími LED diódy zároveň. Koncentrované svetlo pod tlačítkom umožní LED diódam klávesnice vybuchne a žiariť živými FARBA. Už ziadna nudné tlmené farby.

    Brilantná OSVETLENIE

    MasterKeys Pre vyžarujú akukolvek Farbu, Ktory práve chcete. Mentu a prispôsobte Farbu s Alebo bez softvéru. LED diódy zahŕňajú Väčší počet prevádzkových režimové, Vrátane farebnej vlny, tzv. "Dýchanie" a jedinečná reagujúcich efektov.

    O 25% rýchlejší

    Klávesnica MasterKeys Pro je vybavená najvýkonnejším ARM Cortex M3 procesorom klávesníc na trhu. Klávesnica s pôsobivým 72 MHz procesorom je o 25% rýchlejšia než klávesnice, ktore používajte procesor Cortex M0, čo výrazne zvyšuje potenciál On-the-fly systému.

    ON-THE-FLY SYSTEM

    Klávesnica MasterKeys Pre využíva výpočtový výkon ARM Cortex M3 pre ho pokročilý On-the-fly systém. LED svetelné režimy, nastavením rýchlosti opakovaním, multimediálne klávesy a makro záznam, v kombináciám so Styra profilovými tlačítkom, vám umožní jednoduchú a rýchlu ovláda Všetky aspekty klávesnice. Už nebude treba Alt + Tab a OTVORIŤ softvér - jednoducho Zostań v hre a zamerajte sa na porážku nepriateľov.

    METRO A PROFILOVÁ PODPORA

    Štyri profilové klávesy ponukajte rýchle podsvietenie a záznam makra bez ťažkostí. Navolí si viac klávesových skratiek do jediný klávesy Alebo zmeňte podsvietenie jednotlivých kláves s intuitívnymi klávesovými príkazmi.
    Zoznamujete sa s novou hrou? Programovateľné klávesy s rôznymi Farbe vám pomôžte naučiť sa klávesové skratky v hre rýchlejšími.

    INDIKÁTOR STAVU SYSTÉMU

    Navigujte lahko On-the-fly systém a KÉ nastaveniami ste zvolili, zistim ľan pohľadom na klávesnici.

    Ked podržíte kláves FN, mozem vidiet, aký profil a rýchlosti opakovaním máte práve nastavený, Rovňák Ako či máte Alebo nemáte aktivovanej tlačítkom zablokovaním Windows. Moze tiez vidiet jas farieb, ktore ste vybrali pre červenej, zelenej a modrej klávesy.

    EASY-TO-USE SOFTWARE

    Ziadna triky. Ziadna chytáky. Iba priamočiary softvér, ktory vám umožní lahko doladiť RGB farby a nastavením rýchlosti pre módy Ako Color Wave, Star Effect, alebo Rain Drop.
    Moze tiez podržaním ľavého tlačítka odňatý podsvietenie jednotlivých kláves a jednoducho si prispôsobiť LED podsvietenie podľa vlastných preferenciám. Zálohujte a ukladajte svoje herné profily a Akonasoftver.sk Zdieľajte ich s FANUSIK a hernej komunity.

    Exkluzívny ANTI-ghosting TECHNOLÓGIA

    Exkluzívny anti-ghosting technológia spája dve technológie v jednu. Funkcie a makrá ŠÚ Kompatibilné ai na iOS systémoch. Kombináciám N-key a 6-key rollover zaisťuje, že každý stlačením klávesu je správne detekovaný bez ohľadu na to, kolkov klávesový je stlačené. A K je stlačené šiesty a viac tlačidiel, klávesnica sa automaticky prepne na N-key rollover.
    Moze hoci v izbe, pretoze bez ohľadu na to, Ako rýchlo a zbesilo to bude, alebo na akom operačnom systéme si vyberiete hru hrať, klávesnica Cooler Master MasterKeys Pre to zvládne.

    Technické parametre:

    • Typ spínačov: Cherry MX Brown
    • Materiál: Plast / Kov
    • Farba: Čierna
    • LED podsvietenie: RGB
    • Polling rate: 1x / 2x / 4x / 8x
    • Rýchlosť odozvy: 1 ms
    • MCU: 32bit ARM Cortex M3
    • Pamäť: 512 kB
    • On-the-fly system: Makro nahrávanie a podsvietenie
    • Software AP: Áno, s podporou GUI softvér
    • Layout: US
    • Konektor kábla: USB 2.0
    • Dĺžka kábla: 1,5 m
    • Rozmery: 359 x 130.8 x 39 mm
    • Hmotnosť (bez kábla): 930 g

    Stránky o produkte Cooler Master MasterKeys Pro S:

    http://www.coolermaster.com/peripheral/keyboards/masterkeys-pro-s/

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Použitie

    herná

    Pripojenie

    USB kábel

    Lokalizácia

    US/UK - anglické

    Podsvietenie

    áno

    Logitech Bolt

    nie

    Farba

    čierna

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Rastislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky