INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Creality CR-Scan Raptor

    prenosný 3D skener pre objekty všetkých veľkostí
    3D skener, pripravený na okamžité použitie, vysoká presnosť, veľká skenovacia plocha, rôzne režimy skenovania, príslušenstvo v balení, USB - C pripojenieZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    1 500,00 €
    1 250,00 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 86 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    427195

    PN kód

    4008050049

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Creality CR-Scan Raptor

    CR-Scan Raptor značky Creality je všestranný 3D skener s prelomovou technológiou, ktorá bezproblémovo kombinuje modré laserové svetlo a NIR - v jednom zariadení! 3D skener zachytáva malé a stredne veľké objekty, ako aj veľké objekty s bezkonkurenčnou presnosťou, a preto dokáže splniť širokú škálu požiadaviek.
     

    Kompaktná veľkosť pre väčšiu flexibilitu

    Prenosný 3D skener má nízku hmotnosť 372 g. Môže sa ovládať jednou rukou a zaručuje prácu bez únavy aj pri dlhších projektoch skenovania.
    Skener Raptor je vybavený protišmykovým povrchom a odnímateľným káblom na krk na flexibilnú prácu s väčšou bezpečnosťou.

    Veľký, stredný alebo malý?

    Kombinácia modrých čiarových laserov so štruktúrovaným infračerveným svetlom umožňuje detekciu objektov všetkých veľkostí! Zariadenie CR-Scan Raptor zachytáva objekty v rozsahu skenovania od 5 x 5 x 5 mm3 až do 2000 x 2000 x 2000 mm3 s pozoruhodnou ľahkosťou, vrátane malých postavičiek, skrutiek, tvárí, ľudských tiel, častí automobilov a oveľa, oveľa viac.

    Presnosť merania pomocou laserových čiar s modrým svetlom

    Výkonný CR-Scan Raptor skenuje pomocou 7 paralelných laserových čiar modrého svetla. Každá jednotlivá laserová čiara je ultratenká (do 0,1 mm), takže je možné zachytiť ostré, jasné hrany a presné detaily. To zaručuje vynikajúcu meraciu presnosť až do 0,02 mm.
     

    K neuveriteľnej presnosti prispievajú aj ďalšie faktory:

    >Pokročilý algoritmus teplotnej kompenzácie zlepšuje teplotnú stabilitu, a tým zabezpečuje jeho špičkovú presnosť.
    >Vysoko výkonná štruktúra umožňuje 3D skenovanie zblízka aj na diaľku a zabezpečuje vysokú stabilitu pri vysokých aj nízkych teplotách. O to sa stará 20 mm objektív s veľkou hĺbkou ostrosti, objektív s nízkym skreslením (so skreslením < 5 ‰), sklenený objektív s 9 šošovkami, ako aj tubus objektívu a kovový držiak.

    Štruktúrované infračervené svetlo na skenovanie bez značiek alebo skenovacích sprejov

    CR-Scan Raptor využíva 3D zobrazovanie so speckle matchingom, čo znamená, že na rýchle snímanie údajov nie sú potrebné značky, a to ani v prípade detailných dielov a zložitých obrobkov.
    I bez použitia skenovacieho spreja možno ľahko skenovať autá, automobilové diely, pneumatiky a iné čierne predmety a kovové diely.

    Kombinácia modrého a bieleho svetla

    Kruhové usporiadanie textúrnych svetiel LED prináša realistickejšie výsledky skenovania. Zatiaľ čo modré svetlo poskytuje dodatočné svetlo na skenovanie laserových čiar, biele svetlo zvyšuje jas farebných textúr.

    Impresívna rýchlosť

    Pôsobivou rýchlosťou skenovania až 60 snímok za sekundu s laserom s modrým svetlom a rýchlosťou skenovania NIR až 20 snímok za sekundu možno bleskovo zachytiť skeny s vysokým rozlíšením a najjemnejšími detailmi.

    Algoritmus snímania tváre a tela

    Režim tváre a tela obsahuje jedinečný algoritmus mapovania tváre na lepšie zachytenie detailov. Pomocou CR-Scan Raptor možno naskenovať celé ľudské telo už za 2 minúty.
     

    Ďalšie funkcie

    • 24-bitové plnofarebné skenovanie s 12 kruhovými textúrovými svetlami LED pre vernú reprodukciu farieb.
    • Intuitívne tlačidlá pre jednoduché ovládanie s kruhovým svetelným indikátorom, ktorý zobrazuje stav skenovania v reálnom čase.
    • Hladké procesy skenovania vďaka funkciám proti rozmazaniu, ako je technológia One-Shot 3D Imaging (pre prirodzenú stabilitu) alebo rýchla rýchlosť sledovania.
    • Vysoko presná kalibračná doska vyrobená zo skleneného substrátu.
    • Široká škála aplikácií: meracie testovanie, reverzné inžinierstvo, výroba automobilových dielov, zdravotnícka technika, výroba foriem, akčné figúrky, AR/VR a mnoho ďalších.

    Stránky o produkte Creality CR-Scan Raptor:

    www.creality.com

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miroslav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky