INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Crucial 32GB DDR4-2666 SODIMM Memory for Mac

     
    1,2 V, pamäť RAM pre notebooky, 1ks, 32 GB, 1 x 32 GB, 2666 Mhz (PC4-21300), CL19Zobraziť viac

    skladom 

    83,45 €
    69,54 € bez DPH
    Kód tovaru

    403884

    PN kód

    CT32G4S266M

    Výrobca
    Záruka

    180 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Crucial 32GB DDR4-2666 SODIMM Memory for Mac

    Zrýchlite všetko vo svojom počítači

    Pamäť je komponent vo vašom počítači, ktorý umožňuje krátkodobý prístup k údajom. Keďže okamžité operácie vášho systému závisia od krátkodobého prístupu k údajom – načítavanie aplikácií, prehliadanie webu alebo úprava tabuľky – rýchlosť a množstvo pamäte vo vašom systéme zohráva rozhodujúcu úlohu. Načítajte aplikácie v priebehu niekoľkých sekúnd zvýšením rýchlosti pamäte a inštaláciou väčšieho množstva.

    Multitasking s ľahkosťou

    Ak ste ako my, používate počítač na veľa vecí naraz. Možno upravujete dokument a zároveň si prezeráte obrázky a prehliadate internet. To prirodzene vedie k problémom s výkonom: každá aplikácia, ktorú používate, vyžaduje pamäť a súťaží o obmedzený fond zdrojov. Prekonajte to inštaláciou modulov s vysokou hustotou do každého pamäťového slotu pre bezproblémový multitasking.

    Jednoduchá inštalácia – nie sú potrebné počítačové zručnosti

    Pomocou skrutkovača, používateľskej príručky a niekoľkých minút času môžete nainštalovať pamäť – nie sú potrebné žiadne počítačové zručnosti. Stačí si pozrieť jedno z našich trojminútových inštalačných videí a my vás krok za krokom prevedieme celým procesom. Neplaťte obchod s počítačmi za to, čo môžete urobiť za pár minút!

    Maximalizujte hodnotu vášho systému

    Za zlomok ceny nového systému je upgrade pamäte jedným z najdostupnejších spôsobov zvýšenia výkonu. Získajte zo svojho notebooku viac tým, že mu poskytnete zdroje, ktoré potrebuje na výkon.

    Kvalita Micron® – vyššia úroveň spoľahlivosti.

    Ako značka spoločnosti Micron, jedného z najväčších výrobcov pamätí na svete, je Crucial Desktop Memory štandardom pre spoľahlivý výkon. Od pôvodnej technológie SDRAM až po DDR4 sme vytvorili pamäťové technológie, ktoré poháňajú počítače na svete už 40 rokov a ešte stále viac. Keď si vyberiete pamäť Crucial, vyberáte si pamäť, na ktorú sa vzťahuje obmedzená doživotná záruka a ktorá je navrhnutá pre popredné svetové systémy.1 Neuspokojte sa s ničím menším.

    Všeobecné technické špecifikácie

    • technológia DDR4
    • kapacita 32 GB
    • typ modulu SODIMM
    • typ DIMM Bez vyrovnávacej pamäte
    • napätie 1,2V
    • množstvo modulu 1
    • rýchlosť DDR4-2666
    • CAS latencia 19
    • predĺžené časy 19-19-19

    Stránky o produkte Crucial 32GB DDR4-2666 SODIMM Memory for Mac:

    www.crucial.com/memory/ddr4/ct32g4s266m?gclid=CjwKCAjw0ZiiBhBKEiwA4PT9z_lu47LRr88tsO8vF006

    Parametre

    Frekvencia, časovanie a napätie

    Frekvencia pamäte

    Frekvencia pamäte ram je rýchlosť, akou pamäť ram prenáša dáta medzi procesorom a zbernou. Vyššia frekvencia znamená vyšší výkon a rýchlejšiu reakciu systému. Frekvencia pamäte ram sa meria v megahertoch (MHz)
    2666 Mhz (PC4-21300)

    Odozva CL

    Odozva CL pri pamätiach RAM je časový interval medzi zadaním adresy pamäte a získaním údajov z nej. Čím nižšia je odozva CL, tým rýchlejšie môže pamäť RAM reagovať na požiadavky procesora. Zvyčajne sa udáva v cykloch hodín a závisí od typu a frekvencie pamäte RAM.
    CL19

    Napätie

    Napätie pamäte RAM je elektrická veličina, ktorá určuje, koľko energie je potrebné na udržanie informácií v pamäti. Zvyčajne sa pohybuje od 1,2 V do 1,8 V v závislosti od typu a generácie pamäte. Napätie pamäte ovplyvňuje rýchlosť a stabilitu prevádzky počítača.
    1,2 V

    Kapacita

    Počet kusov v balení

    Toto číslo určuje počet kusov v balení
    1ks

    Celková kapacita

    Kapacita pamäte RAM je dôležitým faktorom, ktorý ovplyvňuje výkon a rýchlosť počítača. Pamäť RAM je dočasná pamäť, ktorá uchováva údaje, ktoré sa aktuálne spracovávajú procesorom. Čím je kapacita pamäte vyššia, tým viac úloh môže počítač zvládnuť naraz bez spomalenia alebo zaseknutia
    32 GB

    Konfigurácia pamäte

    1 x 32 GB

    Určenie a typ

    Kategória RAM

    Karegória RAM udáva, pre aké zariadenie je pamäť určená
    pamäť RAM pre notebooky

    Typ pamäte

    Typy pamäte DDR sú druhy počítačovej pamäte RAM. Medzi typy pamäte DDR patrí DDR, DDR2, DDR3, DDR4 a DDR5 pre PC a SO-DIMM DDR, SO-DIMM DDR2 , SO-DIMM DDR3, SO-DIMM DDR4 a SO-DIMM DDR5 pre notebooky.
    SO-DIMM DDR4 (PC4)

    Ostatné

    Výškový profil

    štandard

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky