INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Datacomp Gamer - Beyond

    Datacomp Gamer - Beyond

    Odporúčame

    Doprava zdarma

     
    Nekompromisný výkon, kvalita a spoľahlivosť
    počítač, Ryzen 5 5600X, 3,7 Ghz, turbo 4,6 Ghz, 32 GB RAM, 1TB SSD, AMD RX 6600 XT, Bez optickej mechaniky, Windows 10 ProZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    373583

    PN kód

    Datacomp Gamer Beyond v2

    Výrobca

    Alternatívy pre Datacomp Gamer - Beyond

    Popis produktu

    Datacomp Gamer - Beyond

    Datacomp Gamer - Beyond je naše riešenie strednej vyššej triedy. Pokiaľ ste vášnivý hráč kompetetívnych hier ako Counter Strike alebo League of Legends, tak táto zostava je ako stvorená pre vás. Nami vybraná zostava sa nezľakne ani najväčších herných titulov, preto sa nemusíte báť že si nezahráte najväčšie herné pecky týchto dní.

    Názov hry Rozlíšenie Kvalita FPS
    Elden Ring 1920x1080 High Quality 118
    Valorant 1920x1080 High Quality 324
    Call of Duty: Black Ops Cold War 1920x1080 High Quality 149
    Cyberpunk 2077 1920x1080 High Quality 94
    Battlefield 2042 1920x1080 High Quality 152

    *údaje prevzaté zo stránky gpucheck.com

     
    Datacomp zostava
    • Zákazník získa za svoje peniaze to najlepšie, čo je práve na trhu vo vynikajúcom pomere cena/výkon/kvalita
    • Jednoduchá možnosť úpravy zostavy podľa individuálnych požiadaviek zákazníka, stačí nás kontaktovať
    • Otestovaný hardware na kompatibilitu a stabilitu, každá zostava prejde záťažovým testom
    • 3 roky dlhá záruka na celý počítač. V prípade reklamácie k vám zašleme kuriera ktorý vyzdvihne váš počítač a po vyriešení problému ho dovezie spať k vám na ľubovoľnú adresu

    Procesor a chladič procesora

    AMD Ryzen 5 5600X, Wraith Stealth

    Po veľmi úspešnej rade procesorov AMD Ryzen™ 3000 postavenej na architektúre ZEN 2 sa AMD rozhodlo preskočiť značenie 4000, ktoré ostáva vyhradené hybridným čipom a predstavuje novú radu AMD Ryzen™ 5000 na architektúre ZEN 3.
     
    Nová rodina známa ako AMD Ryzen™ 5000 obsahuje 4 procesory a podporuje až 16 jadier. Nové procesory sú socketovo kompatibilné s existujúcimi základnými doskami rady 500.

    Podporované technológie
    • AMD Ryzen Master Utility
    • AMD STORE technológie
    • AMD Ryzen VR Ready Premium
    • "Zen" Core architectura

    SilentiumPC Fera 5 ARGB

    Chladič je vybavený štvoricou heatpipe a 120 mm ventilátorom s ARGB podsvietením a PWM reguláciou. Na pripojenie slúži 4-pin PWM konektor a 3-pin ARGB konektor. Súčasťou balenia je aj Nano ARGB ovládač pre rýchle manuálne nastavenie režimu, rýchlosti a farby osvetlenia. Chladič je dodávaný so špeciálnou teplovodivou pastou Pactum PT-3 pre maximálny odvod generovaného tepla. Na chladič je poskytovaná záruka 6 rokov.

    Heatpipe s priamym dotykom
    Kompaktná základňa chladiča poskytuje najlepší kontakt s povrchom moderných CPU. Štyri heatpipe sú v priamom kontakte s CPU, aby sa zlepšil prenos tepla.

    Grafická karta

    ASUS ROG-STRIX-RX6600XT-O8G-GAMING

    ROG Strix Radeon™ RX 6600 XT OC Edition 8GB GDDR6 je chladiaci a energeticky výkonný gigant.
    • Dizajn ventilátora Axial-tech obsahuje menší náboj ventilátora, ktorý umožňuje dlhšie lopatky a bariérový krúžok, ktorý zvyšuje tlak vzduchu smerom nadol.
    • Dvojité guľkové ložiská ventilátora môžu vydržať až dvakrát dlhšie ako konštrukcie klzných ložísk.
    • Super Alloy Power II obsahuje prémiové zliatinové tlmivky, pevné polymérové kondenzátory a rad vysokoprúdových výkonových stupňov.
    • Duálny prepínač BIOS vám umožňuje prepínať medzi tichými a výkonnými profilmi BIOS bez softvéru.
    • Technológia Auto-Extreme využíva automatizáciu na zvýšenie spoľahlivosti.
    • Odvetrávaná zadná doska zabraňuje recirkulácii horúceho vzduchu cez chladiace pole.

    ROG Strix Radeon™ RX 6600 XT zosilňuje snímkovú frekvenciu Full HD, aby splnil požiadavky najnovších vysokorýchlostných displejov. Dvojité ventilátory s technológiou Axial efektívne vyfukujú vzduch cez veľký chladič, aby udržal GPU chladený, a kondenzátory, tlmivky a MOSFET na hornej polici poskytujú dokonalé množstvo čistého výkonu. Množstvo komfortu stvorenia, vrátane prepínača Dual BIOS, režimu 0 dB a kovového zadného panelu, vďaka čomu je toto zviera ideálnou voľbou pre vašu ďalšiu hernú súpravu.

    Základná doska

    ASUS TUF GAMING A520M-PLUS WIFI

    TUF Gaming A520M-Plus WIFI destiluje základné prvky najnovšej platformy AMD a kombinuje ich s funkciami pripravenými na hru a overenou odolnosťou. Táto základná doska, navrhnutá s komponentmi vojenskej kvality, vylepšeným riešením napájania a komplexnou sadou možností chladenia, poskytuje skalopevný výkon s neochvejnou hernou stabilitou.

    Keď staviate so základnou doskou TUF Gaming, profitujete aj z aliancie TUF Gaming Alliance – spolupráce ASUS s dôveryhodnými priemyselnými partnermi, ktorá zaisťuje jednoduchšiu stavbu, najlepšiu kompatibilitu a doplnkovú estetiku od komponentov po puzdro.

    SSD Disk a RAM

    Samsung 980, SSD M.2, 1TB

    Je čas maximalizovať potenciál vášho počítača s 980 NVMe M.2 SSD. Či už potrebujete podporu pre hranie hier alebo plynulý workflow pre náročnú grafiku, 980 je správnou voľbou pre vynikajúci výkon SSD. Všetko je podporované rozhraním NVMe a technológiou PCIe 3.0.
    Udržujte svoj SSD na špičkovej úrovni pre nepretržitý, konzistentný a vysoký výkon s režimom Full Power. Zapnite ho pomocou softvéru Samsung Magician, aby bol váš disk SSD vždy v aktívnom režime. Ponorte sa do intenzívnej práce s veľkými súbormi, graficky náročných hier alebo do bežného používania počítača.

    Model 980 využíva takmer všetky rýchlostné výhody rozhrania PCIe 3.0 prostredníctvom technológie HMB a dramatickej účinnosti NVMe. Dizajn bez DRAM prináša výnimočnú spoľahlivosť a dosahuje neuveriteľnú rýchlosť sekvenčného čítania 3 500 MB/s a zápisu až 3 000 MB/s.

    Kingston Fury Beast RGB, 2x16 GB, 3200 MHz, DDR4

    Pre efektívnu prácu počítača je nevyhnutné, aby bol schopný rýchlo pristupovať k dátam, ktoré spracováva. Či už ide o prácu s mnohými aplikáciami súčasne, alebo hranie hier. Preto je potrebné počítač vybaviť dostatočnou kapacitou operačnej pamäte. Na to skvele poslúži Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast RGB s vydareným čiernym dizajnom, ktorý ešte zlepšuje použitý pasívny chladič. Pamäťové moduly typu DDR4 sú vhodné pre moderné typy počítačov a pred samotným nákupom odporúčame preveriť, aký typ RAM používate.
     

    Skrinka a zdroj

    DEEPCOOL CH370

    Skriňa formátu Middle Tower s priehľadnou bočnicou ponúka dve 2,5" pozície pre SSD disky a dve 3,5" pozície pre pevné disky. Na hornom paneli sa nachádzajú dva USB 3.0 porty a kombinovaný port slúchadiel a mikrofónu. Skriňa je osadená jedným ventilátorom o veľkosti 120 mm na zadnej strane. Dômyselné riešenie umožňuje pohodlné umiestnenie až 360 mm dlhého výmenníka vodného chladenia na prednej strane. V skrini je dostatok priestoru pre chladič CPU do výšky až 165 mm a grafickú kartu s dĺžkou 320 mm. Zaiste poteší aj integrovaná podpera grafickej karty a výsuvný háčik na slúchadlá. Skriňa je dodávaná bez zdroja. Súčasťou je sada prachových filtrov.
     

    Asus TUF Gaming 80+ Bronze, 650W

    Na zdroje radu TUF Gaming sa môžete úplne spoľahnúť, keďže obsahujú komponenty spĺňajúce vojenské štandardy a výkonný chladiaci systém. Vysoko kvalitné kondenzátory a tlmivky prechádzajú obrovským množstvom testov, vrátane skúšok extrémnych teplôt aj vibrácií, aby splnili prísne vojenské požiadavky. Axiálny ventilátor má s dvojitými guľôčkovými ložiskami dlhšiu životnosť oproti ostatným typom ventilátorov. Tým zabezpečuje celkovo dlhšiu využiteľnosť produktu. Ide o zdroj, ktorý dokonale zapadne ako do vlastnej zostavy, tak do zostavy TUF Gaming. Spoľahlivo utiahne aj tie najväčšie herné tituly v nasledujúcich rokoch.
     

    Technické parametre:

    Grafická karta: ASUS ROG-STRIX-RX6600XT-O8G-GAMING
    Procesor: AMD Ryzen 5 5600X, Wraith Stealth
    Základná doska: ASUS TUF GAMING A520M-PLUS WIFI
    Operačná pamäť: Kingston Fury Beast RGB, 2x16 GB, 3200 MHz, DDR4
    SSD disk: Samsung 980, SSD M.2, 1TB
    Chladič procesora: SilentiumPC Fera 5 ARGB
    Počítačový zdroj: Asus TUF Gaming 80+ Bronze, 650W
    Optická mechannika: bez
    Počítačová skriňa: DEEPCOOL skříň CH370 / MidT / MiniITX / 120mm fan / 2xUSB 3.0 / černá
    Operačný systém: Windows 10 Pro OEM, ESD


    Parametre

    Datum dodania D/O

    2021-11-10 00:00:00

    Modelová rada a určenie

    Podla použitia

    herný

    Procesor

    Procesor-typ

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    AMD Ryzen 5

    Procesor-model

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    Ryzen 5 5600X

    Pamäť

    Kapacita nainštalovanej RAM

    32 GB

    Uložisko

    Kapacita SSD

    Určuje presnu kapacitu disku v gigabajtoch.
    SSD 1TB

    Opticka mechanika

    Nie

    Grafická karta

    Grafická karta

    AMD RX 6600 XT

    Grafická karta typ

    Radeon RX

    Frekvencia

    Frekvencia presne

    Frekvencia CPU predstavuje, koľko cyklov za sekundu dokáže procesor vykonať. Meria sa v gigahertzoch, čo znamená miliardy impulzov za sekundu a označuje sa skratkou GHz. Pri porovnávaní rovnakých generácii procesorov vyššia frekvencia znamená vyšší výkon.
    3,7 Ghz

    Turbo funkcia presne

    Turbo frekvencia primárne rozširuje frekvenčnú úroveň procesora nad jeho menovitú frekvenciu, aby sa dosiahol vyšší výpočtový výkon.
    turbo 4,6 Ghz

    Operačný Systém

    Operačný systém

    Windows 10 Pro

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky