INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Datacomp Gamer - GGWP

    Datacomp Gamer - GGWP

    Novinka

    Doprava zdarma

    + darček

    nekompromisný herný výkon s extra rýchlym úložiskom
    počítač, Ryzen 5 5600X, 3,7 Ghz, turbo 4,6 Ghz, 16 GB RAM, 2TB SSD, NVIDIA RTX 3070, Bez optickej mechaniky, Windows 10Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    376103

    PN kód

    Gamer GGWPv2

    Výrobca
     

    Popis produktu

    Datacomp Gamer - GGWP

    Herná zostava Datacomp Gamer - GGWP ponúka riešenie pre náročných herných nadšencov. Zostava si hravo poradí s bežnou prácou a budete sa na ňu môcť spoľahnúť pri prechádzaní vašej obľúbenej hry. S Datacomp Gamer - GGWP už viac nemusíte riešiť rapídny prepad FPS v práve prebiehajúcom kompetetívnom zápase Každoročné AAA príbehové hry nepredstavujú pre túto zostavu rovnako žiadny problém. 


    Datacomp zostava

    • Zákazník získa za svoje peniaze to najlepšie, čo je práve na trhu vo vynikajúcom pomere cena/výkon/kvalita
    • Jednoduchá možnosť úpravy zostavy podľa individuálnych požiadaviek zákazníka, stačí nás kontaktovať
    • Otestovaný hardware na kompatibilitu a stabilitu, každá zostava prejde záťažovým testom
    • 3 roky dlhá záruka na celý počítač. V prípade reklamácie k vám zašleme kuriéra ktorý vyzdvihne váš počítač a po vyriešení problému ho dovezie spať k vám na ľubovoľnú adresu

    Výkon v hrách

    Názov hry Rozlíšenie Kvalita FPS
    Assassin's Creed Odyssey 1920x1080 High Quality 156
    Forza Horizon 4 1920x1080 High Quality 268
    Shadow of the Tomb Raider  1920x1080 High Quality 226
    Battlefield V 1920x1080 High Quality 272
    Cyberpunk 2077 1920x1080 High Quality 120

    *údaje prevzaté zo stránky gpucheck.com

    To najlepšie zo sveta procesorov

    Nová rodina známa ako AMD Ryzen™ 5000 obsahuje 4 procesory a podporuje až 16 jadier.
    Zvýšenie výkonu procesora až o 19 percent
    Kľúčovým vrcholom oznámenia je priemerné zlepšenie výkonu až o 19% v porovnaní s predchádzajúcou generáciou, o ktorom spoločnosť AMD tvrdí, že mu poskytuje významné prvenstvo v celkovom výkone jedného vlákna, výkone viacerých vlákien, hraní 1080p, energetickej účinnosti a v kombinácii s cenou a výkonom za euro.
     


    Nový dizajn chipletu
    Zatiaľ čo celkový dizajn procesora je rovnaký ako 3-čipový, spoločnosť AMD urobila drastické zmeny vo vnútorných priestoroch dvoch 8-jadrových chipletov. V architektúre Zen 2 (vľavo) obsahoval každý výpočtový chiplet Zen (CCD) dva 4-jadrové klastre (CCXes) s prístupom k izolovanému 16 MB segmentu L3 cache. Aj keď teda celý chiplet obsahoval 32 MB medzipamäte, nie všetky jadrá mali prístup ku všetkej cache v chiplete.

    • Frekvencia: 3700 MHz
    • Max. frekvencia: 4600 MHz
    • Pätica: AM4
    • Počet jadier: 6
    • Počet vlákien: 12

    Udržujte chladnú hlavu - hranie

    Chladič ASUS ROG STRIX LC 240 RGB White Edition AURA SYNC poskytuje vysokovýkonné kvapalinové chladenie CPU s čistou, čisto bielou estetikou. Strix LC RGB White Edition uvoľňuje plný potenciál vášho odomknutého procesora  AMD, pričom ešte viac zvýrazňuje vašu zostavu brilantnými viacfarebnými svetelnými efektmi. S výkonom, funkciami a štýlom, ktoré od ROG očakávate, je chladič ROG STRIX LC 240 RGB White Edition AURA SYNC pripravený stať sa nevyhnutnou súčasťou vášho zariadenia.?
     

    Next-Gen grafický výkon práve teraz

    Grafická karta TUF GAMING GeForce RTX™ 3070 bola rozobraná a následne úplne prepracovaná tak, aby poskytovala robustnejšie napájanie a chladenie. V novom celokovovom plášti sú umiestnené tri výkonné axial-tech ventilátory, ktoré využívajú odolné dvojité guľôčkové ložiská. Otáčanie ventilátora bolo optimalizované tak, aby znížilo turbulencie, a režim „stop mode“ zastaví všetky tri ventilátory pri nízkych teplotách. Pod samotnou kartou je silný chladič, ktorý udržuje teplotu pod prísnou kontrolou. Vďaka ďalším funkciám, ako sú komponenty TUF, technológia Auto-Extreme a odvetrávanie zadnej dosky, je TUF poriadne výkonný spoluhráč. Pre hráčov, ktorí hľadajú nové „staré dobré“ komponenty, je táto karta ako stvorená.
     
     
    • Streamovacie multiprocesory NVIDIA Ampere: Úplne nová Ampere SM, základný stavebný kameň najrýchlejšej a najúčinnejšej GPU na svete, prináša dvojnásobnú priepustnosť FP32 a vylepšenú energetickú účinnosť.
    • Tenzorové jadrá 3. generácie: Získajte až dvojnásobnú priepustnosť vďaka redšej štruktúre a pokročilým algoritmom umelej inteligencie, ako je DLSS. Tieto jadrá ponúkajú masívne zvýšenie herného výkonu a úplne nové možnosti využitia umelej inteligencie.
    • OC Edition: Navýšená frekvencia 1845 MHz (Režim OC)/ 1815 MHz (Herný režim)
    • Dizajn Axial-tech ventilátorov bol teraz vyladený obrátením smeru otáčania stredného ventilátora, aby sa znížila turbulencia.
    • GPU Tweak II poskytuje intuitívne nastavenie výkonu, ovládanie teplotných vlastností a monitorovanie systému.

    Adekvátne zvolená základná doska

    TUF Gaming B550M-Plus vyberá základné prvky najnovšej platformy AMD a kombinuje ich s hernými funkciami a preverenou odolnosťou. Táto základná doska, skonštruovaná s vojenskými komponentmi, vylepšeným napájacím riešením a rozsiahlou súpravou možností chladenia, poskytuje skvelý výkon a neochvejnú hernú stabilitu.

    Vďaka vylepšenému napájaniu a komplexným možnostiam chladenia pre podporu najnovších procesorov AMD Ryzen a podpore rýchlejšej pamäte a úložiska, je TUF Gaming B550M-Plus perfektným základom pre vašu ďalšiu bojovú zostavu s vysokým počtom jadier.

    SSD Disk a RAM

    WD BLACK SN850 NVMe SSD 2TB

    Dlhé doby načítania sú zastarané technológiou novej generácie PCIe® Gen4. Vyzbrojte svoj systém osvetlením RGB, voliteľným modelom chladiča a kapacitou až 2 TB.
    Zažite najvyšší výkon
    Pripravte sa na ďalší vývoj rýchlosti s diskom WD_BLACK ™ SN850 NVMe ™ SSD, ktorý vám poskytne špičkovú technológiu PCIe® Gen4 pre váš počítač alebo notebook, aby ste nezostali bez povšimnutia na budúcej generácii hier.
    Abnormálna rýchlosť
    Požiadali ste o rýchlosť, a my sme nadmerne doručili. SSD disk WD_BLACK ™ SN850 NVMe ™ dosahuje iracionálnu rýchlosť čítania 7000 MB / s a rýchlosť zápisu 5300 MB / s , a to až s 1 000 000 IOPS pre plynulý, citlivý a výkonný herný zážitok.

    RAM Kingston FURY Beast, DDR4, 2x8GB, 3600MHz

    Kingston FURY Beast poskytuje dostatočný štandard pri hraní najnáročnejších herných titulov, práci s náročnými programami a nenechá vás v štichu ani pri náročnom surfovaní skrz prehliadač. Štýlové RGB podsvietenie dodá vášmu stroju potrebný šmrnc. Navyše podsvietenie dokážete spravovať cez aplikáciu priamo v počítači. Model je vybavený pasívnym chladičom, ktorý zabezpečí ešte plynulejší chod aplikácií, bez zbytočného prehrievania. 
    Datacomp Gamer Rampage - RAM Kingston HyperX FURY

    Kingston FURY DDR4 zostáva v pohode vďaka svojmu štýlovému, nízkoprofilovému rozdeľovaču tepla. 100% testované rýchlosťou a s doživotnou zárukou je to jednoduchá aktualizácia bez starostí pre váš systém s procesorom Intel.
    Pamäte podporujú synchronizáciu s aplikáciami popredných výrobcov matičných dosiek, pre čo najkrajšie podsvietenie.
     



    Aktualizovaný nízkoprofilový rozdeľovač tepla
    Elegantne vyzerajúci nový rozdeľovač tepla je skvelou aktualizáciou štýlu vašej bojovej stanice.

    Vysokovýkonná a nákladovo efektívna aktualizácia
    Kingston FURY DDR4 je ideálnou voľbou pre tvorcov systému alebo niekoho, kto hľadá inováciu, aby naštartoval svoj pomalý systém.

    Pripravené pre AMD Ryzen
    Získajte pamäť, ktorá sa bude bezproblémovo integrovať s vašim systémom založeným na AMD. Spoľahlivé a kompatibilné zvýšenie výkonu pre vašu zostavu.

    Plug N Play
    Kingston FURY DDR4 je jednoduchá a jednoduchá inovácia Plug N Play, ktorá sa automaticky pretaktuje na najvyššiu uvedenú rýchlosť, akú umožňuje systém BIOS.

    Skrinka a zdroj

    Phanteks Metallic Gear NEO Air, biela

    Skriňa je vybavená dvoma 120 mm ventilátormi s RGB podsvietením, ktoré spolu s priehľadnou bočnicou zaisťujú vycibrený dizajn skrine.


    Funkcie a výhody
    • predný panel s vysokým prietokom vzduchu
    • Integrovaný RGB ovládač
    • 2x Skiron RGB ventilátory
    • plne vybavená prachovým filtrom
    • jednoduché I/O umiestnenie pre pohodlný prístup

    Asus TUF Gaming 80+ Bronze, 650W

    Na zdroje radu TUF Gaming sa môžete úplne spoľahnúť, keďže obsahujú komponenty spĺňajúce vojenské štandardy a výkonný chladiaci systém. Vysoko kvalitné kondenzátory a tlmivky prechádzajú obrovským množstvom testov, vrátane skúšok extrémnych teplôt aj vibrácií, aby splnili prísne vojenské požiadavky. Axiálny ventilátor má s dvojitými guľôčkovými ložiskami dlhšiu životnosť oproti ostatným typom ventilátorov. Tým zabezpečuje celkovo dlhšiu využiteľnosť produktu. Ide o zdroj, ktorý dokonale zapadne ako do vlastnej zostavy, tak do zostavy TUF Gaming. Spoľahlivo utiahne aj tie najväčšie herné tituly v nasledujúcich rokoch.
     
     

    Technické parametre:

    Grafická karta: ASUS TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING (LHR)
    Procesor: AMD Ryzen 5 5600X
    Základná doska: ASUS TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI)
    Operačná pamäť: Kingston Fury Beast RGB, 2x8 GB, 3600 MHz, DDR4
    SSD disk: WD BLACK SN850 NVMe SSD 2TB
    Pevný disk: -  
    Chladič procesora : ASUS ROG STRIX LC 240 RGB White Edition AURA SYNC
    Počítačový zdroj: Asus TUF Gaming 80+ Bronze, 650W
    Počítačová skriňa: Metallic Gear by Phanteks NEO Air 
    Operačný systém: Windows 10 Home


    Parametre

    Bonus navyše

    darček k produktu

    Datum dodania D/O

    2021-12-09 00:00:00

    Modelová rada a určenie

    Podla použitia

    herný

    Procesor

    Procesor-typ

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    AMD Ryzen 5

    Procesor-model

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    Ryzen 5 5600X

    Pamäť

    Kapacita nainštalovanej RAM

    16 GB

    Uložisko

    Kapacita SSD

    Určuje presnu kapacitu disku v gigabajtoch.
    SSD 2TB

    Opticka mechanika

    Nie

    Grafická karta

    Grafická karta

    NVIDIA RTX 3070

    Grafická karta typ

    GeForce RTX 3xx

    Frekvencia

    Frekvencia presne

    Frekvencia CPU predstavuje, koľko cyklov za sekundu dokáže procesor vykonať. Meria sa v gigahertzoch, čo znamená miliardy impulzov za sekundu a označuje sa skratkou GHz. Pri porovnávaní rovnakých generácii procesorov vyššia frekvencia znamená vyšší výkon.
    3,7 Ghz

    Turbo funkcia presne

    Turbo frekvencia primárne rozširuje frekvenčnú úroveň procesora nad jeho menovitú frekvenciu, aby sa dosiahol vyšší výpočtový výkon.
    turbo 4,6 Ghz

    Operačný Systém

    Operačný systém

    Windows 10

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky