INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Marvo MONKA G995W, bezdrôtová myš, biela

    Marvo MONKA G995W, bezdrôtová myš, biela
     

    Vystavené v KE

    Výstavný kus si môžete pozriet v Showroome Datacomp Košice.
    zdarma v balení set protišmykových stickerov, váha 58g, až 26 000 DPI
    myš, herná bezdrôtová, pre pravákov, bluetooth a USB prijímač, optický senzor, bielaZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    43,00 €
    35,83 € bez DPH
    Kód tovaru

    427070

    PN kód

    G995W

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Marvo MONKA G995W

    V srdci digitálnej ríše, kde si hráči razia cestu k víťazstvu uprostred chaosu pixelov a kódov, sa objavuje nová sila - Monka. Predstavte si krajinu zaliatu čistými, minimalistickými odtieňmi červenej a bielej, pripomínajúce tradičný japonský design. To je pozadí, na ktorom sa odvíja cesta Monky - cesta, ktorá spája starobylú múdrosť samurajov s najmodernejšími technológiami hier. Spoločnosť Marvo chápe, že je dôležité vybaviť hráčov nástrojmi, ktoré nie len zvyšujú ich výkonnosť, ale taktiež stelesňujú ducha profesionality a majstrovstva. Preto stvorili radu profi herných zariadení Monka, ktoré zahrňuje od precízne spracovaných myší cez citlivé klávesnice až po pohlcujúce slúchadlá. Monka je však viac ako len značka - je to filozofia, spôsob života. Inšpirovaný cťou a disciplínou samurajov veria v hodnoty integrity, rešpektu a vytrvalosti. Všetky výrobky odrážajú tieto ideály a stelesňujú eleganciu a presnosť čepele katany, zatiaľčo herná komunita podporuje ducha kamarátstva a vzájomnej podpory. Vydajte sa s nami na cestu, kde sa tradícia stretáva s inováciami a kde odkaz samurajov žije aj v digitálnom veku.

    3 módy pripojenia

    Kábel, 2.4 GHz alebo Bluetooth? Myš G995 možno pripojiť všetkými spôsobmi. Nenechajte sa obmedzovať dĺžkou kábla a rozbehnite svoje hry na plné obrátky. Bezdrôtové pripojenie či už cez USB prijímač alebo Bluetooth 5.2 ponúka dosah až 10 metrov a môžete sa tešiť až na 40 hodín hrania na jeden nádych. Že veríte skôr klasickému pripojeniu cez kábel? Ani to nie je pre myš Monka žiadny problém. Súčasťou balenia je veľmi odolný opletaný 1,6 m dlhý USB-C kábel. Túto myš skrátka neprekvapí žiadny operačný systém - zvláda Windows, MAC, iOS aj Android.

    Bez softwaru ani ranu

    Prepracovaný software vám umožní posunúť herný zážitok na novú úroveň. Intuitívne rozhranie uľahčuje navigáciu a umožňuje s ľahkosťou programovať tlačidlá, nastavovať RGB podsvietenie, naprogramovať makra a ukladať si vlastné profily. Prideľte ľubovoľnému tlačidlu myši ľubovoľnú funkciu, makro alebo kombináciu kláves. Vyberte si zo širokej škály RGB 16,8 miliónov farieb a 7 svetelných efektov, aby ste prispôsobili vzhľad myši vašemu hernému setupu. Vytvárajte komplexné makra pre opakujúce sa akcie a zefektívnite tak svoj herný štýl. Uložte si rôzne nastavenia pre rôzne hry alebo používateľov a prepínajte medzi nimi iba kliknutím. Software Monka vám dáva absolútnu kontrolu nad vašou myšou.

    Ľahká ako pierko

    Myš je tak ľahká, že s ňou budete doslova lietať po stole. Neveríte? Váha 58 g vás o tom presvedčí. Vďaka nej budete mať nad myšou neustálu kontrolu a vaša ruka sa neunaví ani po dlhých hodinách hrania.
    Srdcom myši je špičkový optický senzor PMW3395, ktorý zaručuje dokonalé sledovanie pohybu aj na tých najnáročnejších povrchoch. Vďaka vysokému rozlíšeniu až 26 000 DPI a plynulej akcelerácii budete mať nad svojimi súpermi vždy navrch.
    O spoľahlivosť a odolnosť sa starajú spínače Kailh so živostnosťou 80 miliónov kliknutí. Môžete si tak byť istí, že vás myš nezradí ani v tých najnapínavejších herných bitkách.
    Veľké PTFE klzné plôšky zaisťujú plynulý a hladký pohyb myši po stole, čím minimalizujú únavu ruky a umožňujú vám hrať dlhšie a pohodlnejšie.

    Niečo navyše? Praktické stickery

    Celkom zdarma dostanete ku myši set špeciálnych protišmykových stickerov a je len na Vás, či je použijete alebo nie. Vďaka protišmykovému materiálu zabraňuje nechcenému skĺznutiu prstov a zaisťuje tak pevnú a stabilnú kontrolu nad myšou aj v tých najnapínavejších herných momentoch. Príjemný materiál samolepiek zaručuje komfortné držanie myši aj po dlhšom používaní, čím minimalizuje únavu rúk a umožňuje vám dlhšie si užívať hranie.

    Parametre

    • senzor: PMW3395
    • životnosť tlačidiel: až 80 mil. kliknutí
    • počet tlačidiel: 6
    • spôsob pripojenia: 2.4 GHz (USB adaptér), Bluetooth 5.2, kábel
    • vstavené batérie: 3.7V - 300 mAh
    • prevádzková doba: 40 h (vypnuté podsvietenie), 20 h (zapnuté podsvietenie)
    • doba nabíjanie: 2.5 h
    • programovateľné tlačidlá: áno
    • max. DPI: 26000
    • možnosť DPI: 800 - 1600 - 3200 - 4800 - 8000 - 26000
    • nastaviteľné DPI: Áno
    • macro: Áno
    • podsvietenie: Áno, RGB
    • možnosť vypnutia podsvietenia: Áno
    • odozva: 1000 Hz (2.4 GHz, kábel), 125 Hz (Bluetooth)
    • farba :biela
    • váha: 58 g
    • rozmer: 123 x 61 x 39 mm
    • dĺžka USB kábla: 1.6 m
    • software: Áno
    • podpora Windows: Win 7/8/10/11, MAC, iOS, Android

    Výstavný kus si môžete pozriet v Showroome Datacomp Košice.

    Parametre

    Vystavené v showroome

    KE

    Výstavný kus si môžete pozriet v Showroome Datacomp Košice.

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Použitie

    herná bezdrôtová

    Určenie

    pre pravákov

    Pripojenie

    bluetooth a USB prijímač

    Senzor pohybu

    optický

    Vertikálna myš

    nie

    Počet tlačidiel myši

    6

    Tichý klik

    nie

    Max. citlivosť DPI

    26000

    Farba

    biela

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky