INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Demon's Soul Remake (PS5)

    Demon's Soul Remake (PS5)

    Vypredané

    krabicová

    od základov kompletne prepracovaný a majstrovsky vylepšený remake!
    krabicová verzia, žáner RPG, pre PS5Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    360484

    PN kód

    PS719809722

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Demon's Soul Remake (PS5)

    Popis produktu

    Demon's Soul Remake (PS5)

    Bluepoint Games prinášajú remake PlayStation klasiky Demon 'Souls. Od základov kompletne prepracovaný a majstrovsky vylepšený remake predstavuje hrôzy temnej fantasy krajiny plné hmly celej novej generácii hráčov. Tí, ktorí už skôr čelili jej skúškam a trápenia, môžu znovu vyzvať temnotu v ohromujúce vizuálne kvalite a v neuveriteľnom výkone.

    Kráľ Allantovi, dvanásty kráľ Boletarie, sa na svojej výprave za mocou spojí s prastarými dušami, a prebudí tak démona z počiatku vekov, The Old One. S vyvolaním The Old One sa po zemi prehnala bezfarebná hmla, čo oslobodila desivá stvorenia, ktorá túžila po ľudských dušiach. Tí, ktorí im svoje duše odhalili, stratili rozum. Zostala im len túžba zaútočiť na tých, ktorým rozum zostal. Teraz je Boletaria odrezaná od vonkajšieho sveta a rytieri, ktorí sa odvážia preniknúť hlbokú hmlou, aby krajinu oslobodili od jej nepríjemné situácie, už nikdy nikto neuvidí. Ako osamelý bojovník, ktorý sa postaví zhubné hmle, musíš čeliť tým najväčším výzvam, aby si získal titul "Premožiteľ démonov" a poslal The Old One späť tam, kam patrí.

    Objav, kde celá cesta začala
    Zaži pôvodné brutálny výzvu, od základov kompletne prepracovanú. To všetko v ohromujúci obrazovej kvalite s vylepšeným výkonom, to je svet Boletaria, aký si ešte nikdy nevidel. Staň sa premožiteľa démonov Vydaj sa do severného kráľovstva Boletaria - kedysi prosperujúce krajiny rytierov, teraz sužovanej nevýslovnými tvory a dravými démonmi. Zoznam sa s tajomnými postavami, ktoré okolitý svet zmenil na nepoznanie, a odhaľ znepokojujúci príbeh Demon 'Souls.

    Zaujmite do dedičstva umenie čarodejníctva a vojny
    Zdokonaľuj svoje bojové zručnosti. Poznaj, kedy sa máš posunúť vpred a kedy počkať, až príde tvoj čas, pretože pri každom zmeškanom švihu a neopatrné chybe riskuješ stratu tých duší, ktoré si tak tvrdo pozbieral. Odmena za zabitie najsilnejších nepriateľov je obrovská a smrť neznamená koniec - je to len ďalší stav bytia.

    Ciel tým najväčším bojovníkom na svete v PVP súboji
    S online * inváziami sa zvyšuje nebezpečenstvo tvojho úlohy. Alebo spoločne s ostatnými zvolajte spojencov, ktorí vám pomôžu v boji proti démonom.
    Stránky o produkte Demon's Soul Remake (PS5):

    http://www.sony.cz/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky