INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Depstech DS 580 dual lens, inšpekčná kamera so záznamom na SD kartu, dvojitá optika

    Depstech DS 580 dual lens, inšpekčná kamera so záznamom na SD kartu, dvojitá optika
     
    dva objektívy, CMOS 5,0 MP
    endoskopická kamera, 5" IPS, 1920P, 3 m kábel, snímač 5MP, 1920P, vodeodolnosť IP67, 2x optikaZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    171,00 €
    142,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 10 €
    Kód tovaru

    414743

    PN kód

    DS580

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Depstech DS 580 dual lens

    Priemyselná duálna inšpekčná kamera (endoskop) DS580–3DL od spoločnosti Depstech so záznamom na kartu TF (microSD). Dve sondy(predná a bočná) poskytujú výhodu pohľadu dopredu alebo zboku, čo zvyšuje produktivitu inšpekcie a poskytuje ostrý a presný obraz bez ohľadu na to, či sa pozeráte do steny, kontrolujete motor auta alebo vzduchový kanál… Medzi týmito dvoma pohľadmi môžete jednoducho prepínať bez toho, aby ste museli pohnúť sondou. Pokročilá optika a jasné LED osvetlenie vytvárajú presnejší obraz a zároveň znižujú namáhanie očí počas dlhých kontrol. Predná kamera s rozlíšením 5 Mpix poskytuje neporovnateľne vyššiu kvalitu fotografií a videozáznamov ako bežne používané endoskopy s rozlíšením Full HD. Ďalšou výhodou je 5" displej IPS, ktorý vyniká nielen nadrozmernou veľkosťou, ale aj 3× vyšším jasom, než je v tejto kategórii bežné.

    Bezkonkurenčná 5MP kvalita obrazu

    Špičkový 5-megapixlový obrazový snímač vytvára vysoko kvalitné snímky a videá pre vaše inšpekcie a prekonáva rozlíšenie 1080P o 300%. S týmto endoskopom získate vždy ostrý a presný obraz, či už sa pozeráte do stien, kontrolujete motor automobilu alebo vzduchotechnické potrubie (rozlíšenie bočnej kamery je 2MP).

    Veľký 5" displej IPS zlepšuje zobrazenie

    Dokončite svoje kontroly s bezkonkurenčne čistým obrazom vďaka o 95% väčšej a 3× jasnejšej obrazovke. Panel IPS endoskopu ponúka prirodzené a zároveň jasné farby z akéhokoľvek uhla pohľadu spredu bez skreslenia odtieňov. Môžete tiež nastaviť jas obrazovky pre optimálny zobrazenie a urýchliť tak priebeh inšpekčnej práce.

    Endoskopická kamera s dvoma objektívmi a svetlom

    Praktické dva objektívy poskytujú výhodu pohľadu dopredu alebo do strán, čo zvyšuje produktivitu inšpekcie. Medzi oboma pohľadmi je možné jednoducho prepínať bez toho, aby ste museli pohybovať sondou. Pokročilá optika a jasné LED osvetlenie vytvárajú presnejšie snímky a zároveň znižujú namáhanie očí pri dlhých kontrolách.

    3 metrový ohybný kovový kábel

    Prémiová kamerová sonda je ohybná a ľahko sa s ňou manévruje presne do polohy, ktorú potrebujete, a je dostatočne robustná, aby sa pretlačila cez prekážky, otočila sa za ohybom, aby zachytila správny obraz. Je vyrobená tak, aby zvládla náročnú prácu, a jej robustný vodotesný plášť ľahko odoláva škrabancom a odreninám.

    Bluart 3.0

    5-megapixelový snímač CMOS v kombinácii s Bluart 3.0 poskytuje vynikajúce rozlíšenie, jemné detaily, vysokú rýchlosť spracovania a vyššiu spoľahlivosť, ktoré zvyšujú váš zážitok zo sondovania.

    Nabíjacia batéria 5000 mAh

    Batéria je dobíjacia a na jedno nabitie vydrží v prevádzke až 5 hodín. Certifikovaná bezpečná batéria poskytuje vyššiu bezpečnosť.

    Vodotesná sonda IP67

    Kamera s krytím IP67 môže byť ponorená až do hĺbky 1 metra. Kamera je vybavená 9 nastaviteľnými LED diódami, ktoré osvetľujú tmavé a vlhké priestory.

    Vstavaná 32GB karta

    Snímky a videá vytvorené kamerou sa ukladajú na nainštalovanú 32GB kartu TF. Zábery môžete prehrávať, aby ste získali viac detailov, a prenášať súbory do počítača jednoduchým pripojením kábla USB-C zariadenia k počítaču.

    Robustné ochranné puzdro

    Sada inšpekčnej kamery je zabalená v odolnom puzdre z tvrdého plechu, ktoré zaisťuje ochranu a prenosnosť. Môžete si ju vziať so sebou do práce, používať doma, a dokonca aj v aute.

     

    Vlastnosti

    • Snímač obrazu: 1: CMOS 5,0 MP
    • Rozlíšenie: predné max. 2560 × 1920, bočné max.1920 × 1080 (Full HD)
    • Pozorovací uhol: 180°
    • Priemer sondy: 7,9 mm
    • Dĺžka kábla: 3 m
    • Husí krk: Áno
    • Technológia pripojenia: USB-C
    • Kapacita batérie: 5000 mAh
    • Stupeň vodotesnosti: IP67
    • Okamžité použitie po pripojení (Plug and Play)

    Technické parametre

    5'' displej IPS
    Zdroj svetla: 9 LED diód
    Prevádzková teplota okolia: –10 až +50 °C
    Otáčanie: 180°
    Ohnisková vzdialenosť: Hlavná kamera 3–10 cm, bočná kamera 2–6 cm
    Svietidlo: Áno
    Odpojiteľný kábel: Áno
    Vodotesnosť: IP67
    Stránky o produkte Depstech DS 580 dual lens:

    depstech.com/en-eu

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky