INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Depstech DW49, webkamera

    Depstech DW49, webkamera
     
    automatická korekcia farieb, Plug and Play, uhol záberu 80°
    rozlíšenie 4K (3840 x 2160), uhol záberu 80°, automatické ostrenie (autofokus), krytka objektívu, vstavaný stereo mikrofón, certifikát pre Zoom, pripojenie USBZobraziť viac

    skladom 

    55,75 €
    46,46 € bez DPH
    Kód tovaru

    414738

    PN kód

    DW49

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Depstech DW49

    Pokiaľ si radi vychutnáte videokonferencie a videochaty v tej najlepšej možnej kvalite, rozhodne sa nezaobídete bez prvotriednej webovej kamery. Takou je napríklad 8 megapixelová externá webová kamera DW49 značky Depstech pre PC s vysokým rozlíšením 3840×2160 (4K), obrazovým snímačom 1/3" CMOS Sony a záplavou najmodernejších obrazových technológií pre skvostný vizuálny zážitok. Videohovory cez internet v maximálnom podporovanom rozlíšení sa pri dostatočne rýchlom pripojení obídu bez akéhokoľvek oneskorenia, vďaka čomu máte pocit, ako by ste hovorili osobne tvárou v tvár. Preto sa hodí nielen na pracovné účely, ale môžete použiť aj ako darček pre svoju rodinu alebo priateľov a byť s nimi takmer v živom kontakte. nie je nič zložité, stačí webovú kameru pripojiť k USB portu (2.0/3.0) a spustiť prehrávanie.

    Živé vysielanie a nahrávanie

    Vynikajúca kvalita videa vďaka streamovaniu a nahrávaniu v rozlíšení 4K až 3840*2160 pri 30 snímkach za sekundu. Dobrý výkon aj v slabo osvetlených miestnostiach. Automatické zaostrovanie udržuje veci zaostrené až na vzdialenosť niekoľkých metrov. Streamujte a nahrávajte jasnejšie a detailnejšie video, a to aj so stereofónnym zvukom.

    Krytka na ochranu súkromia a statív

    Krytka na ochranu súkromia nielen chráni vaše súkromie, ale tiež chráni objektív pred nečistotami a úlomkami, čím zaisťuje, že vaše video zostane čisté a krištáľové. Statív pomáha postaviť webovú kameru na stôl, pokiaľ ju nechcete pripevňovať na monitory počítača. Vďaka vstavanej 360 ° rotácii môžete kameru ľahko premiestniť do akéhokoľvek uhla, ktorý potrebujete.

    Dva mikrofóny a potlačenie šumu

    Vstavané dva mikrofóny dokážu automaticky snímať váš hlas a filtrovať šum v pozadí, takže si môžete vychutnať čistejší hlas pre bezproblémovú komunikáciu. Aj v hlučnom prostredí môžete zachytiť zvuky, ktoré chcete.

    Jednoduché použitie

    Stačí túto webovú kameru pripojiť k portu USB vášho zariadenia. Kompatibilný s operačnými systémami Windows Vista/7/8/10 a Mac OS.

    Webová kamera 4K QHD s automatickým zaostrovaním

    Webová kamera 4K s vysokým rozlíšením 3840*2160 zobrazuje rýchle plynulé video pri 30 snímkach za sekundu. Vďaka automatickej korekcii slabého osvetlenia a objektívu s automatickým zaostrovaním dokáže táto webová kamera s rozlíšením HD jasne zobraziť detaily a prenášať čistý obraz aj za zlých svetelných podmienok.

    Mikrofón s automatickým potlačením šumu

    Vďaka mikrofónom s automatickým potlačením šumu je váš hlas v okolitom hluku jasnejší a stereofónnejší. Vďaka vstavaným duálnym mikrofónom je pre vás komunikácia pri videohovoroch vynikajúca a realistická.

    Webová kamera s krytom na ochranu súkromia

    Závierka na ochranu súkromia zakryje webovú kameru, keď ju nepoužívate, a zabráni hackerom vo vašom špehovaní. Pomáha tiež chrániť objektív pred nečistotami a úlomkami, aby vaše video zostalo čisté po celú dobu životnosti webovej kamery.

    Plug and Play a statív

    Táto webová kamera USB nevyžaduje žiadne ďalšie ovládače ani softvér, dá sa ľahko zapojiť a používať. Môžete ju ľahko pripojiť k notebooku, stolnému počítaču, počítaču alebo televízoru Smart TV. Vďaka priloženému statívu môžete webovú kameru taktiež položiť na pracovnú plochu a nechať ju nahrávať video.

    Profesionálne pre video

    S touto HD webkamerou môžete začať skvele tráviť čas s videom pri živom vysielaní, hraní hier, online výučbe, skupinovom videohovore, konferencii atď. Táto webová kamera spĺňa všetky vaše potreby pre video čas a prináša vám nezabudnuteľné šťastné video spomienky. S uhlom záberu 80 stupňov pokrýva všetkých účastníkov skupinových hovorov bez nutnosti meniť polohu kamery.

    Pružný klip

    Flexibilný nastaviteľný klip umožňuje horizontálne nastavenie v rozsahu 360 stupňov a klip pre webovú kameru je možné nastaviť v rozsahu 180 stupňov. Uhol webovej kamery môžete jednoducho nastaviť tak, aby dobre vyhovoval vášmu počítaču.

    Vlastnosti

    • Rozlíšenie: max. 3840×2160 (4K)
    • Obrazová frekvencia: 30 snímok za sekundu
    • Uhol záberu 80°
    • WDR
    • Automatické vyváženie bielej
    • Automatická korekcia farieb
    • Automatická korekcia slabého osvetlenia
    • Automatické riadenie expozície
    • Automatické zaostrovanie
    • Duálny mikrofón s redukciou šumu dokáže zreteľne počuť zvuk až do vzdialenosti 8 m
    • Vysoko kvalitný stojan kamery, ktorý je možné otáčať o 360 stupňov a môže sa ohýbať a stať podľa ľubovôle
    • Okamžité použitie po pripojení ( Plug and Play )
    • Kompatibilita: Windows & Mac OS, Smart TV, Skype, YouTube, Yahoo, Zoom, WhatsApp a ďalšie. Kompatibilný s rozhraním USB 3.0 a USB 2.0.

    Stránky o produkte Depstech DW49:

    depstech.com/en-eu

    Parametre

    Webkamery

    Rozlíšenie videa (max.)

    4K (3840 x 2160)

    Uhol záberu

    80 stupňov

    Automatické ostrenie (autofokus)

    áno

    Krytka objektívu

    áno

    Mikrofón

    áno, stereo

    Certifikácia pre Zoom

    áno

    Pripojenie

    USB-A

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky