INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Deramax Plus, ultrazvukový plašič/odpudzovač kún a hlodavcov

    Deramax Plus, ultrazvukový plašič/odpudzovač kún a hlodavcov

    Vypredané

    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    335338

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    Deramax Plus

    Popis produktu:
    Kvalitný ultrazvukový odpudzovač-plašič hlodavcov a kún vyrábaný v Českej republike. Táto verzia je už tretia generácia tohto prístroja obľúbeného predovšetkým vďaka jeho spoľahlivosti a vysokej účinnosti. Nový variant prináša niektoré zásadné vylepšenia ako je vyššia odolnosť voči vlhkosti, vyšší výkon a vylepšená charakteristika vyžarovania ultrazvukového signálu. Použitie špičkových súčiastok a kvalitných materiálov spolu s výrobnou technológiou povrchovej montáže súčiastok a niekoľkonásobnou kontrolou kvality zaisťuje jeho dlhodobú životnosť a spoľahlivosť. Externý sieťový stabilizovaný zdroj 12V ss. (Nie je súčasťou dodávky -potrebné doobjednať ako súvisiaci produkt v zozname pod popisom)
    .
    Využitie odpudzovače-plašiča Deramax-Plus:
    Odpudzovač-plašič Deramax-Plus slúži k ochrane priestoru v ktorom je umiestnený pred hlodavcami a kunami. Je teda možné ho využiť ako odpudzovač-plašič myší, potkanov, krýs, kún a lasičiek. Generuje špecifické ultrazvukové signály na vysokom ultrazvukovom kmitočte, ktoré sú pre drobné hlodavce a kuny veľmi nepríjemné, takže po krátkom čase chránený priestor opúšťa a hľadajú si nové útočisko v iných objektoch, ktoré nie sú chránené. Generované ultrazvukové signály majú automatickú zmenu kmitočtu v danom rozsahu, aby si hlodavce (alebo kuna a lasička) na signál nezvykli. Odpudzovač-plašič Deramax-Plus je vhodný pre ochranu obytných i komerčných priestorov. Jedná sa teda o univerzálne zariadenie, ktoré je možné umiestniť ako do bytu, tak aj do predajní, alebo skladov potravín a pod. Vzhľadom k tomu, že prístroj škodca nezabíja, nedochádza pri jeho využitie k žiadnemu hubenie myší či kún.

    Komfort prevádzky odpudzovače-plašiča Deramax-Plus:
    Deramax-Plus pracuje v frekvenčnej oblasti, ktorá je pre človeka za hranicou počuteľnosti, preto neruší a neobťažuje svoje okolie nepríjemným hlukom. Vysoké frekvencie, z rozsahu na ktorom zariadenie pracuje, už človek nie je schopný vnímať ani podprahovo. Súčasne nemá táto plašička na kuny a hlodavce žiadny negatívny vplyv na domáce, alebo hospodárske zvieratá ako sú napr. psy, mačky, kone, hydina a pod. Tento typ odpudzovače-plašiča sa bežne využíva aj v priestoroch s chovným vtáctvom. Výnimka: V priestore chránenom odpudzovačom Deramax-Plus nie je vhodné chovať škrečky, morčatá, laboratórne myši a potkany.

    Inštalácia a rozsah účinnosti odpudzovače-plašiča Deramax-Plus:
    Inštalácia odpudzovača-plašiča kún a hlodavcov spočíva len v jeho umiestnení do priestoru určeného na ochranu a pripojenie napájacieho zdroja, inak pracuje úplne automaticky a nie je nutné žiadne nastavovanie. Rozsah účinnosti tohto odpudzovača-plašiča kún a hlodavcov, je pri použití vo vnútorných priestoroch podľa členitosti priestor až do 250 m2. Pri použití vo vonkajších priestoroch je dosah až 15 metrov v uhle cca 100 stupňov.
    Pozn. Vďaka špeciálnej konštrukcii odpudzovača je uhol záberu vyžarovaného signálu vo vzdialenosti niekoľkých metrov od prístroja rozšírený až na 180 stupňov. Ultrazvukový odpudzovač kún a hlodavcov Deramax-Plus je možné použiť vo vnútorných, aj vonkajších priestoroch. Zariadenie je odolné voči vlhkosti, avšak v prípade využitia vo vonkajších priestoroch je bezpodmienečne nutné chrániť prístroj pred priamym vplyvom dažďa a snehu.

    Technické údaje odpudzovače-plašiča Deramax-Plus:
    Napájanie: Externý sieťový stabilizovaný zdroj 12V ss. (Nie je súčasťou dodávky obj.číslo 04210113)
    Priemerný príkon: 1,5W (náklady na mesačnú prevádzku = iba cca 8Kč)
    Dosah vo vnútorných priestoroch: podľa členitosti až 250m2
    Dosah vo vonkajších priestoroch: 15metrů. Uhol záberu 100stupňů (180stupňů)
    Okolitá teplota: -20°C až + 60°C
    Rozmery: 105x60x40mm (s montážnymi úchytmi)
    Hmotnosť: 0,068kg
    VYROBENÉ V ČR!

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo2

    umožňuje umiestnenie odpudzovačov ďalej od napájacieho zdroju

     

    -7%

    zľava
     
    Predlžovací napájací kábel 10 metrov pre zdrojové odpudzovače Deramax

    Predlžovací káblik s dĺžkou 10 metrov pre plašiče (odpudzovače) Deramax napájané pomocou sieťového zdroja, pre predĺženie vzdialenosti medzi napájacím zdrojom a plašičom. V prípade, že potrebujete ešte dlhší predlžovací káblik, ako 10 metrov,

    8,30 € 

    s DPH

    6,92 € 

    bez DPH

    Kód: 359566

    ihneď k odberu 

    napájanie zdrojových plašičov značky Deramax

     

    -10%

    zľava
     
    Deramax CN01, 12V, 100 mA, sieťový napájací zdroj

    určené pre Deramax-Profi, Deramax-Kitty, Deramax-Leon, Deramax-Bird, napájanie max 1ks

    6,60 € 

    s DPH

    5,50 € 

    bez DPH

    Kód: 335334

    ihneď k odberu 

    Notebooky