INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    DJI Mavic Pro

    Vypredané

     
    Možnosť zachytávania UHD videa až 27 minút
    dron, pracovná frekvencia: 2,4GHz, max. rychl.: 18 m/s, max. dosah: 4 km, dĺžka letu: 27min, kamera: 12.0 MPx, 4k 30fpsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    279314

    PN kód

    DJIM0250

    Výrobca
    DJI
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    DJI Mavic Pro

    DJI Mavic Pro je najmenší a najvýkonnejší dron, ktorý jednoducho premení oblohu na vaše kreatívne plátno bez akýchkoľvek obáv. Je vybavený 24 procesormi, úplne novým systémom na prenos obrazu až do vzdialenosti 4km (EU) 1080/720p. Päť senzorov slúžia na udržanie pozície vo vzduchu a vyhýbanie sa prekážkam. 4K kamera je stabilizovaná trojosím mechanickým gimbalom.

    Lietajte ďalej:
    Nový systém prenosi obrazu s názvom OcuSync prináša zlepšenia. Dosah obrazu pre EU je až 4km (FCC norma v Amerike až 7km). Prvý krát je tu možnosť pripojenia druhého ovládača. Vhodné pri výučovaní lietania, kde skúsený pilot môže zasiahnuť do letu kedykoľvek so svojím ovládačom.

    Žiadne nárazy a škrabance:
    Mavic je vybavený siedmimi senzormi. Z toho päť kamier slúži na vyhýnanie sa prekážkam. Sú umiestnené v predu a zo spodu. GPS a GLONASS na komunikáciu so satelitmi, dva ultrazvukové senzory, redundantné senzory a 24 procesorov. Kamerový systém vytvára počas letu 3D obrazy, podľa ktorých Mavic vyhodnoduje svoju polohu až do vzdialenosti 15 metrov.

    Precízne vznášanie:
    Precízna pozícia Mavica aj bez GPS. Sú dva prípady kedy lietame bez GPS. V interiéri alebo keď preletíme pod vačším prístreškom, mostom. Vtedy prichádza na rad vylepšený systém založený nielen na ultrazvuku ale aj na 3D obraze. Dosah 15m dopredu a 10m pod ním. Novou funkciou je aj precízne pristávanie. Pri odlete si za pomoci pozičných kamier nahrá krátke video povrchu pod ním a spáruje ho s GPS súradnicami. Pri pristávaní sa presne zladí s nahratým snímkom a pristane takmer na milimeter presne.

    Lietajte dlhšie:
    Mavic je iba 1/6 veľkosti Phantoma 4 ale redukcia veľkosti neznamená redukciu letového času. Mavic dokáže letieť oveľa dlhšie ako možete očakávať pri takejto kompaktnej veľkosti. Je schopný dosiahnuť až 27 minút letového času s preletením vzdialenosti až 13km vďaka novým, výkonným a vysoko efektívnym motorom.

    4K Ultra HD video:
    Mavic nahráva kvalitné 4K video pri 30 snímkoch za sekundu. Pri nahrávaní nie je využívaná žiadna elektronická stabilizácia obrazu. Obsahuje miniatúrny a precízne vyrobený 3-osí gimbal, ktorý zabezpečuje stabilizáciu obrazu aj vo veľkej rýchlosti. Kamera je vybavená 1/2,3 palcovým CMOS senzorom, ktorý zabezpečuje video v profesionálnej kvalite a 12 megapixelové fotografie.

    Kvalitné fotografie:
    Všetci milujeme kvalitné fotografie. Mavic dokáže vytvoriť 12 megapixelové fotografie vo formáte Adobe DNG RAW, vďaka čomu sa Vám budú lepšie upravovať farby, jas, kontrast a iné vlastnosti.

    Nahrávaj ako profesionál. Automaticky.:
    Ak chcete byť nahrávaný na Mavic, nepotrebujete k tomu žiadny filmový štáb. Vďaka funkcii ActiveTrack označíte konkrétny pohybujúci sa objekt a Mavic ho bude automaticky nasledovať.

    Zamávajte svojmu dronu:
    Odložte smartfón a ovládač. Mavic pomocou kamerového systému reaguje na rôzne gestikulácie, vďaka ktorým si môžete vytvoriť fotografie ako nikdy predtým. Zodvihnite ruky alebo zamávajte a Mavic Vás bude následovať a vytvárať fotografie.

    Jemne nastavené ovládanie:
    Ak nechcete lietať rýchlo, pri zapnutí Tripod módu sa Mavic bude pohybovať pomalšie a bezpečnejšie. Tripod mód je vhodné použiť pri lietaní v interiéri. Maximálna rýchosť v tomto móde je 3,6 km/h, vďaka čomu Mavic robí pomalé pohyby a plynulé zábery.

    Leťte pomocou mobilu:
    Všetko čo potrebujete na ovládanie svojho dronu, je len váš smartfón. Na riadenie DJI Mavic používate virtuálne Joystiky na obrazkovke svojho mobilu a rovnako máte plný prístup k inteligentným letovým módom ako TapFly, Trace, Sportlight a Profile.

    TapFly:
    Piloti, ktorí nemajú toľko skúsenosti s lietaním, majú problém letieť priamo. Dôvodom sú virtuálne joystiky, na ktoré nie sú zvyknutí. TapFly znamená to, že jednoduchým dotykom na obrazovku vyberiete miesto, kam má Mavic letieť. Počas letu budú pohyby Mavicu pekné a plynulé. Pri zapnutí módu TapFly, sa môžete viac sústrediť na náklon gimbalu a kontrolovanie záberov. Lietanie môže byť skutočne takéto jednoduché.

    Na váš pokyn:
    Mavic reaguje na každý pokyn skoro okamžite. Vďaka čomu cítite väčšiu istotu pri riadení dronu. Či už chcete zachytiť pomalé a plynulé zábery alebo lietať v rýchlosti až 65 km/h v športovom móde.

    Pozrite sa na svet z vtáčej perspektívy:
    Pozerajte na svet ako vták vďaka vysoko-kvalitným bezdrôtovým DJI Okuliarom. S rozlíšením 1920 x 1080 a uhlom pohľadu až 85° sledujte svet okolo seba z vtáčej perspektívy. Vstavaný OcuSync zabezpečuje video prenos vo FullHD kvalite bez použitia káblov.

    Zachyť, uprav, zdieľaj:
    Všetky vaše zábery nahrané na DJI Mavic môžete bez problémom editovať v aplikácii DJI GO na svojom smartfóne. Po úprave môžete zábery zdieľať priamo na Facebook, YouTube, Twitter, Instagram a iné sociálne siete.

    Dva-krát viac senzorov. Dva krát viac ľahkosti.:
    Najčastejší problém pri dronoch je, že senzor nepracuje presne tak ako by mal. Preto má Mavic dva kľúčové senzory. Ak sa stane, že jeden senzor sa nebude správať ako by mal, druhý ho nahradí.

    Snímanie povrchu:
    Mavic je vybavený módom, ktorý sleduje a kopíruje sklon povrchu. A to všetko vďaka senzorom. Jednoducho si nastavíte, akú výšku má Mavic udržiavať nad povrcho (0,3 m - 10 m). V takomto prípade sa môžete sústrediť na kompozíciu vašich záberov.

    Bezpečnejšie, inteligentnejšie batérie:
    Nové bezpečnejšie a inteligentnejšie batérie zaručujú až 27 minút letu. Aplikácia DJI GO vám umožňuje kontrolovať stav batérie aj počas letu. Rovnako automaticky vypočítava, koľko minút letu vám ešte ostáva do vybitia batérie.

    DJI GO:
    Vďaka DJI GO aplikácii vidíte presne to, čo vidí kamera v priamom prenose. Čítate všetky informácie, ktoré potrebujete od stavu batérie až po vzdialenosť, výšku a iné. Upravujete ISO limit, formát v akom má kamera nahrávať a veľa ďalších užitočných vecí.

    Technické parametre


    Dron
    Satelitné systémy: GPS / GLONASS

    Max. rýchlosť stúpania: 5 m/s
    Max. rýchlosť klesania: 3 m/s
    Maximálna rýchlosť: 18 m/s

    Maximálna prevádzková nadmorská výška: 5000 m
    Maximálna vzdialenosť letu: 13 km
     
    Maximálny letový čas: 27 minút (pri konštantnej rýchlosti 7 m/s)
    Maximálny čas visenia: 24 minút

    Systém detekcie prekážok
    Vzdialenosť detekcie prekážok: rozsah presného merania (0.7 - 15 m) rozsah detekovania (15 - 30 m)

    Kamera
    Senzor: 1/2.3” Efektívne pixely: 12,35 M
    Objektív: Zorný uhol 78,8°, ohnisková vzdialenosť 28 mm (ekvivalent 35 mm formátu) f/2.2, zaostrovanie od 0,5 m do 

    Maximálne rozlíšenie záberu: 4000×3000
    Maximálny dátový tok videa: 60 Mbps

    Podporované systémy súborov: FAT32 ( 32 GB ); exFAT ( > 32 GB )
    Foto formáty: JPEG, DNG
    Video formáty: MP4 / MOV ( MPEG – 4 AVC / H.264 )

    Fotografické módy:   
    jedna snímka
    sériové snímanie: 3/5/7 snímok
    Bracketing (AEB): 3/5 snímok s odstupom 0.7EV
    časozber

    Video módy:
    • UHD: 4096×2160 (4K) 24p, 3840×2160 (4K) 24/25/30p, 2704×1520 (2.7K) 24/25/30p
    • FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60/96p
    • HD: 1280×720 24/25/30/48/50/60/120p

    Diaľkový ovládač 
    Prevádzkové frekvencie: 2.400 GHz - 2.483 GHz
    Maximálny dosah: 3.5 km (v otvorenom priestranstve)

    Akumulátor: 2970 mAh

    Inteligentní akumulátor
    Kapacita: 3830 mAh
    Typ akumulátoru: LiPo 3S

    DJI Mavic Pro obsahuje:
    • Kvadrokoptéra Mavic
    • Ovladač se systémem přenosu OcuSync
    • Inteligentní akumulátor Li-Pol 11,4V/3830mAh
    • Nabíječ 50W
    • Sada vrtulí 3 páry
    • Micro SD karta 16GB
    • USB kabel
    • RC kabel (Lightning konektor)
    • RC kabel (Micro USB konektor)
    Stránky o produkte DJI Mavic Pro:

    http://www.dji.com/mavic

    Parametre

    Drony

    Výrobca DRN

    DJI

    Typ dronu

    kvadroptéra

    Kamera

    s kamerou

    Stabilizácia kamery

    3-osá

    Ovládanie

    ovládač + smartfón

    Dĺžka letu

    26min a viac

    Max. dosah letu

    4 km

    Rozlíšenie fotoaparátu

    11Mpx - 15Mpx

    Rozlíšenie videa

    4096x2160 (4K)

    Uhol záberu

    90° a viac

    Vnútorná pamäť

    nie

    Podpora pamäťovej karty

    áno

    Stabilizátor obrazu

    áno

    GPS

    áno

    Živý prenos FPV

    áno

    DJI modelová rada

    DJI Mavic Pro

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky