INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    EASYPRINT PETG PACK - 1.75MM - 4X 500 G

    Vypredané

    výhodné balenie PLA filamentov 4x500G
    multipack, štandardná kapacita, farby: ČÍRA, RUŽOVÁ, SVETLO MODRÁ, ZELENÁZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    362369

    PN kód

    PC-EPETG-175-4x0500-STD

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre EASYPRINT PETG PACK - 1.75MM - 4X 500 G

    Popis produktu

    EASYPRINT PETG PACK - 1.75MM - 4X 500 G

    Balenie EasyPrint VALUE obsahuje 4 x 500 gramové cievky.

    Číra, priehľadná ružová, priehľadná svetlo modrá, priehľadná zelená

    cievka, ktorá je plne kompatibilná AJ so všetkými tlačiarňami Flashforge, hodí sa do tlačiarní ako Finder, Dreamer atď ... Súčasťou je adaptér, aby ste mohli zmeniť priemer náboja cievky.

    EasyPrint PETG  je mimoriadne tvrdý materiál. Má veľmi vysokú rázovú pevnosť, dobrú pružnosť a prakticky žiadne zmršťovanie. Ponúkame dve verzie PETG, priehľadnú a pevnú. Vďaka priehľadnej fólii budete mať vysoký lesk a takmer úplne priehľadnú tlač v závislosti od hrúbky steny. Plné farby ponúkajú živý a krásny povrch s povrchovou úpravou vysokého lesku. EasyPrint PETG  je glykolom modifikovaný PET, čo znamená, že má ešte vyššiu čistotu, tuhosť a húževnatosť ako bežný PET.

    EasyPrint PETG   je dokonalým doplnkom pre vašu zbierku vlákien. Má mnoho jedinečných vlastností, vďaka ktorým je jedným z najuniverzálnejších vlákien v našom portfóliu Môžete vytvárať nádherné výtlačky vo „„ vázovom režime ““ s viac ako 90% priepustnosťou svetla a takmer bez oparu. EasyPrint PETG  neuvoľňuje pri tlači toxické alebo dráždivé výpary.

    EasyPrint PETG  má veľmi dobrú priľnavosť k medzivrstve, vďaka čomu je s ním mimoriadne ľahké tlačiť. Ak máte vyhrievanú konštrukčnú dosku, odporúčame vám používať teplotu okolo 40 - 60 ° C

    EasyPrint PETG sa  lepí na podložky BuildTak, PEI a sklenené platne potiahnuté lepiacim sprejom alebo lepiacou tyčinkou.

    • Plná váha!
      Na každej cievke EasyPrint budete mať perfektné cievkové vlákno s hmotnosťou 500 gramov. Pri porovnaní ceny a výkonu nie je ľahké prekonať EasyPrint!
       
    • Široký rozsah teplôt
      Vďaka vysokej kvalite a nedostatku prísad môžete tlačiť toto vlákno vo veľmi širokom rozmedzí teplôt. Odporúčaná teplota je 210 ° - 235 ° C
       
    • Dokonalá tolerancia priemeru
      EasyPrint  je vyrábaný ako jeden z najlepších na trhu s vláknami. S toleranciou priemeru +/- 0,02 mm a súvislou guľatosťou. Vlákno je kontrolované počas celého výrobného procesu, aby sa zabezpečilo, že pri každej objednávke dostanete dokonalú cievku vlákna. To zlepší vaše výtlačky a tiež nespôsobí žiadne upchatie
       
    • Nepretržite monitorovaný výrobný proces
      Počas výrobného procesu sa na meranie vlákna používa laser, aby sa zabezpečilo, že splníme náš prísľub tolerancie +/- 0,02 mm
       
    • Perfektné zaradenie
      Keď prvýkrát položíte oči na cievku EasyPrint, všimnete si perfektné zaradenie. Každá vrstva je perfektne zaradená bez prekrývania alebo prekríženia predchádzajúcej vrstvy. To zaisťuje, že sa materiál nebude zamotávať a nebude vám robiť problémy ani v prípade, že máte naplánované veľmi dlhé výtlačky.
       
    • Netoxický a biologicky odbúrateľný produkt
      EasyPrint  je vyrobený zo 100% čistého pôvodného materiálu. Vďaka čistému materiálu EasyPrint spĺňa dopyt po modernom ekologicky bezpečnom PETG a je v súlade s REACH a RoHS. EasyPrint neobsahuje žiadne prísady, čo je jedným z dôvodov extrémnej ľahkosti použitia.
       
    • Indikátor dĺžky na cievke
      Každá cievka EasyPrint má na sebe veľmi inteligentný indikátor dĺžky. Takto je oveľa jednoduchšie sledovať, koľko vlákna zostane na cievke.
       
    • EasyPrint sa lepí na BuildTak, PEI alebo sklenenú dosku potiahnutú lepiacim sprejom alebo lepiacou tyčinkou. Vyhrievaný tanier nie je potrebný, ale ak ho máte, odporúčame nastavenie 40 ° - 60 ° C
       
    • EasyPrint sa  dodáva na čírej cievke, ktorá je vákuovo utesnená desikantom, aby sa udržala nízka úroveň vlhkosti.
       
    • EasyPrint  je k dispozícii v rôznych priemeroch a hmotnostiach a dodáva sa v mnohých žiarivých, krásnych farbách, plných aj priehľadných.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky