INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Edifier W800BT Pro, ANC, bezdrôtové slúchadla, sivé

     

    -45%

    zľava
    Integrované algoritmy AI na potlačenie hluku a vysokocitlivý mikrofón účinne detekuje a stíši okolitý hluk
    slúchadlá, náhlavné, s mikrofónom, bluetooth, ovládanie hlasitosti, aktívne potláčanie hlukuZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    99,90 €
    Ušetrite 45,00 €
    Zľava je počítaná voči najnižšej bežnej predajnej cene, za ktorú bol produkt predávaný za posledných 30 dní pred zahájením zľavovej akcie.
    54,90 €
    45,75 € bez DPH
    Kód tovaru

    433532

    PN kód

    W800BT Pro grey

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Edifier W800BT Pro

    Edifier W800BT Pro sú slúchadlá, ktoré vám poskytnú jedinečný zvukový zážitok. Vďaka certifikácii Hi-Res Audio a dynamickým 40 mm meničom ponúkajú hlboké basy. Môžete ich tiež pripojiť k svojmu kompatibilnému zariadeniu 2 spôsobmi: cez Bluetooth a pomocou USB-C kábla. V kombinácii s pokročilou technológiou potlačenia hluku ANC a ergonomickým dizajnom je W800BT Pro ideálnou voľbou pre každého milovníka hudby.

    Slúchadlá ponúkajú pôsobivú kvalitu zvuku potvrdenú certifikáciou Hi-Res Audio. Okrem toho používajú 40 mm dynamické meniče, ktoré dodávajú hlboké basy, zatiaľ čo membrána potiahnutá titánom poskytuje jasné stredy a výšky, ktoré lahodia ušiam. A čo viac, široká frekvenčná odozva 20-40 kHz vám umožní počuť každý detail skladieb a audio kodeky SBC a AAC ďalej prispievajú k špičkovému zvuku. K dispozícii je vám tiež EQ, ktorý ponúka rôzne predvoľby na úpravu zvuku podľa vašich predstáv.

    Hybridná technológia ANC v kombinácii s vylepšeným dizajnom slúchadiel poskytuje vynikajúce pasívne zníženie hluku až o -44 dB, čo vám umožní ponoriť sa do sveta hudby kdekoľvek a kedykoľvek. Vyberte si z niekoľkých dostupných režimov: vysoká/stredná redukcia, transparentná alebo redukcia hluku vetra.
    Používajte Edifier W800BT Pro a užívajte si pohodlie na dlhú dobu. Slúchadlá majú ergonomický dizajn, ktorý sa prispôsobí kontúram vašej hlavy a uší. V kombinácii s ľahkým (asi 253 g) dizajnom, nastaviteľným hlavovým mostom na zníženie tlaku a mäkkými náušníkmi vyrobenými z materiálu šetrného k pokožke poskytujú slúchadlá bezkonkurenčné pohodlie. Slúchadlá môžete tiež zložiť pre pohodlnú prepravu a skladovanie. Integrované algoritmy AI na potlačenie hluku a vysokocitlivý mikrofón účinne detekujú a stíšia okolitý hluk. To zaisťuje, že vás volajúci bude počuť nahlas a zreteľne.

    Spárujte svoje zariadenie so slúchadlami a vychutnajte si spoľahlivé pripojenie bez rušenia. Edifier W800BT Pro využíva Bluetooth vo verzii 5.4, čo sa premieta do lepšieho prenosu signálu, väčšej odolnosti voči šumu a nižšej spotreby energie. A čo viac, latencia len 0,06 sekundy vám umožní vychutnať si plynulé hranie a lepšiu synchronizáciu zvuku a videa. Slúchadlá je tiež možné spárovať s 2 zariadeniami súčasne.

    Slúchadlá využívajú čipset, ktorý vyniká nízkou spotrebou energie a priestrannou batériou, čo sa premieta do dlhej doby chodu. So zapnutým ANC prehráva Edifier W800BT Pro hudbu približne 26 hodín a približne 45 hodín, ak ho nepoužívate. A čo viac, len 15 minút nabíjania stačí na to, aby ste si mohli vychutnať svoje obľúbené melódie až 8 hodín. Objavte ešte viac funkcií s aplikáciou Edifier ConneX. Z neho môžete použiť prednastavené predvoľby EQ, prispôsobiť ekvalizér, premenovať zariadenie, nastaviť čas automatického vypnutia slúchadiel atď. Využite plný potenciál svojho W800BT Pro.

    Technické parametre

    Model : W800BT Pro
    Farba : čierna
    Priemer prevodníka : 40 mm
    Verzia Bluetooth : 5.4
    Zvukové kodeky : AAC, SBC
    Dosah Bluetooth : 10 m
    SPL : 91 ± 3 dB (A)
    Frekvenčná odozva : 20 Hz - 20 kHz (Bluetooth); 20 Hz – 40 kHz (káblové)
    Prevádzková doba : cca. 45 h (bez ANC), cca. 26 h (s ANC)
    Vstupné napätie : DC 5V / 1A
    Aplikácia : Edifier ConneX
    Hmotnosť : cca. 253 g
    Zníženie hluku až : -44 dB
    Úroveň oneskorenia : 0,06 s
    Stránky o produkte Edifier W800BT Pro:

    www.edifier.com/global/

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Prevedenie

    náhlavné

    Odporúčané použitie

    neurčené

    S mikrofónom

    s mikrofónom

    Vlastnosti mikrofónu

    zabudovaný

    Pripojenie

    bluetooth

    Ovládanie hlasitosti

    áno

    Bezdrôtový dosah

    do 10m

    Citlivosť

    od 90dB/Wm do 100dB/Wm

    Frekvenčný rozsah min.

    od 20Hz a viac

    Frekvenčný rozsah max.

    do 20kHz

    ANC

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Alternatívy pre Edifier W800BT Pro 9

    Notebooky