INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    EK Water Blocks EK-Vector RTX 2080 - Copper + Acetal

    chladič pre grafickú kartu, vodné chladenieZobraziť viac

    skladom 

    152,90 €
    (ušetrite 5,90€)
    147,00 €
    122,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 8 €
    Kód tovaru

    326712

    PN kód

    3831109813133

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    EK Water Blocks EK-Vector RTX 2080 - Copper + Acetal

    Vysoko výkonný vodný blok EK-Vector je špeciálne navrhnutý pre viacero grafických kariet NVIDIA® GeForce® RTX Turing. Samotný vodný blok používa štíhlý vzhľad podpisu EK® a pokrýva celú dĺžku PCB. Toto sofistikované chladiace riešenie premení vašu plnú grafickú kartu na minimalistický, elegantný kus hardvéru. Blok má tiež jedinečný estetický kryt nad blokom Terminal, ktorý je navrhnutý tak, aby odhalil model grafickej karty viditeľný zo strany.

    EK-Vector RTX 2080

    Tento vodný blok je kompatibilný so všetkými grafickými kartami založenými na grafickom návrhu GeForce RTX 20x0, ale vždy vám odporúčame, aby ste sa presne zhodli na kompatibilite s EK® Cooling Configuratorom.

    Vodný blok priamo ochladzuje jednotky GPU, VRAM a VRM (modul regulácie napätia), pretože chladiace kvapaliny sa vedú priamo nad týmito kritickými oblasťami. Tieto novo vyvinuté vodné bloky obsahujú prepracovaný chladiaci motor, ktorý má väčšiu stopu v porovnaní s predchádzajúcou generáciou vodných blokov EK® Full Cover. Výsledkom je väčší povrch pre prenos tepla, ktorý zvyšuje tepelný výkon týchto vodných blokov.

    Vodné bloky EK® Vector Series využívajú dizajn chladiča Open Split-Flow, ktorý sa ukázal ako vynikajúce riešenie pre vodné bloky GPU. Vyznačuje sa nízkym obmedzením hydraulického prietoku, čo znamená, že je možné ho použiť s čerpadlami s nižšou vodnou hladinou alebo s čerpadlami s nízkou rýchlosťou a stále dosahujú špičkový výkon. Geometria tryskovej dosky a konštrukcie plutvy boli optimalizované tak, aby zabezpečili rovnomerné rozloženie prietoku s minimálnymi stratami a optimálnymi výkonmi, a to aj vtedy, keď sa používajú pri scenároch reverznej prietokovej vody.

    Základom bloku je CNC obrábaný z elektrolytickej medi, zatiaľ čo vrchol je CNC obrábaný z vysoko kvalitného čierneho POM Acetal. Tesnenie je zabezpečené vysoko kvalitnými O-krúžkami EPDM. Mosadzné odpojovače sú už predinštalované a umožňujú bezpečnú a jednoduchú inštaláciu.

    Spoločnosť EK® odporúča zakúpenie zádržnej dosky, ktorá zlepšuje estetiku vašich grafických kariet, ale tiež poskytuje ďalšie pasívne chladenie na jadro GPU a časť VRM dosky plošných spojov.

    G1 / 4 "závitové armatúry môžu byť použité na oboch stranách terminálu a pre viacnásobné pripojenie GPU, nájdete v našej ponuke terminálov GPU. Kryt svorkovnice vodného bloku EK-Vector GPU nie je kompatibilný s konektormi FC Terminal X a FC Terminal ( Legacy) viacnásobné prepojovacie GPU mosty.

    NVIDIA® NVLink je kompatibilný s týmto vodným blokom.

    V balení:

    - EK-Vector séria vysoko výkonných vodných blokov
    - Montážny mechanizmus so závitovými mosadznými výstupkami
    - Potrebné montážne skrutky, matice a podložky
    - 2x poniklovaná mosadzná zástrčka G1 / 4 "
    - 6 mm imbusový kľúč
    - Tepelné podložky
    - Tepelné mazivo EK-TIM Ectotherm (1 g)

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky