INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Electrolux E2SLT, soľná doska, 200 x 300 x 30 mm, antikorové držiaky

     
    hrnce a panviceZobraziť viac

    skladom 

    94,99 €
    79,16 € bez DPH
    Kód tovaru

    331324

    PN kód

    E2SLT

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Electrolux E2SLT

    Soľný blok je získaný z ružového soľného kameňa vyskytujúceho sa v Himalájach a dokáže odolávať vysokým aj nízkym teplotám. Môžete ho používať na varnom paneli, v grile, v rúre alebo ako studený servírovací tanier. Či zavárate, varíte alebo prezentujete jedlo pri stole, soľný blok premení vaše jedlo na chutný zážitok.

    Varte zdravo, ochucujte prirodzene
    Soľný blok od spoločnosti Electrolux získaný zo soľných usadenín nájdených v Himalájach je zdravým a chutným spôsobom ochutenia vášho jedla. Keďže ružový soľný kameň je plný minerálov, pokrmy sú počas varenia obohatené prírodnými príchuťami, takže nie je potrebné dodatočné maslo ani olej.

    Flexibilita pre vaše jedlo
    Soľný blok od spoločnosti Electrolux sa dodáva so štýlovým oceľovým držiakom navrhnutým pre rovnomernú distribúciu tepla. Umožňuje varenie na akomkoľvek varnom paneli alebo v akejkoľvek rúre. Bez rámu je možné pokrmy pripravovať aj na grile.

    Spoločenské stolové varenie
    Varte jedlo na stole s naším soľným blokom. Prírodný materiál zostane horúci dlho po opustení rúry. Takže môžete smažiť a servírovať súčasne – skutočne jedinečný spôsob zabávania hostí.

    Uchovajte teplo alebo chlad
    Uchovajte s našim soľným blokom správnu teplotu vášho jedla. Povrch zostane horúci alebo studený, takže môžete servírovať vychladené dezerty priamo z mrazničky alebo horúce večere priamo z varného panela alebo rúry.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky