INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Electrolux E9KLCS01, kužeľovitá rajnica, 2 l, 22/14 cm

     
    hrnce a panviceZobraziť viac

    skladom 

    73,90 €
    (ušetrite 1,30€)
    72,60 €
    60,50 € bez DPH
    Kód tovaru

    331325

    PN kód

    E9KLCS01

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Electrolux E9KLCS01

    Kónická panvica na opekanie z kolekcie Infinite Chef Collection je ideálna na opekanie a rýchle vyprážanie malých porcií mäsa a zeleniny, pričom zachová vlhkosť vďaka nakloneným kónickým bokom pre najchutnejšie výsledky. Spolu s kónickým sitkom ako príslušenstvom je tiež ideálne vhodná na hodvábne hladké omáčky, polievky a nákypy. Navrhnutá pre indukčné varné panely, ale vhodná pre všetky typy povrchov varných panelov. Vhodná do umývačky a rúry do 250 oC. Rozmery: 2 l, O 22

    Viacvrstvové materiály
    Oceľová magnetická časť zabezpečuje vynikajúcu indukciu a dá sa jednoducho čistiť. Jadro tvorí trojvrstvový hliník - vynikajúci vodič tepla. Zatiaľčo je vnútro vyrobené z hygienickej nerezovej ocele 18/10, odolnej voči korózii a ľahkej na čistenie.

    Spoľahlivá technológia
    Všetky materiály sú dokonale skombinované s cieľom zabezpečiť rovnomerné šírenie tepla po celom povrchu, vrátane strán, pre rovnomerné, kontrolované varenie. Aj keď sa rýchlo zahreje, nedôjde k žiadnemu prehnutiu ani deformácii (kvalita dlhej životnosti).

    Navrhnuté tak, aby sa dokonale hodili pre indukčné varné dosky Electrolux
    Viacvrstvový dizajn kolekcie Infinite Chef je optimalizovaný pre indukčné varné dosky Electrolux a hodí sa aj pre iné povrchy indukčných varných dosiek. Úplne plochá základňa optimalizuje priľňavosť k povrchu varnej dosky a maximalizuje účinnosť prenosu tepla.

    Vhodné do umývačky riadu a rúry
    Celá kolekcia Infinite Chef sa dá umývať v umývačke riadu a môže sa používať v rúre.

    PNC: 902 979 488

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky