INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Elgato Stream Deck

    Elgato Stream Deck

    Vypredané

    komentujte hru jednoduchým stlačením tlačidla
    15 kláves LCD, jednodotykové, klávesové skratkyZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    319818

    PN kód

    10GAA9901

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Elgato Stream Deck

    Popis produktu

    Elgato Stream Deck

    Prelomiť hranice Vytvárate kvalitný obsah podporovaný najlepšími technológiami na planéte. Ale chcete urobiť viac. Pomocou Stream Deck popustite uzdu svojej tvorivej genialite a rozhýbte Twitch a YouTube. To všetko so zameraním na to, čo je najdôležitejšie: vaše publikum.

    Prevezmi kontrolu

    15 LCD kláves pripravených na spustenie neobmedzených akcií eliminuje potrebu mapovania a zapamätania si klávesových skratiek. Jednodotykové hmatové ovládanie vám umožňuje prepínať scény, spúšťať médiá, upravovať zvuk a ďalšie, zatiaľ čo vizuálna spätná väzba potvrdzuje každý váš príkaz. Tradične bola táto úroveň kontroly exkluzívna pre mainstreamových zábavných vysielateľov. Teraz to máte na dosah ruky.
     

    Zjednodušte svoje nastavenie

    Elgato Game Capture, OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream, XSplit, YouTube, Mixer a ďalšie – Stream Deck integruje vaše nástroje a automaticky zisťuje vaše scény, médiá a zdroje zvuku, čo vám umožňuje ovládať ich rýchlym klepnutím na kláves .
     

    Buďte proaktívni

    Automatické upozornenia uľahčujú život. Ale medzi poďakovaním darcom a vítaním nových predplatiteľov je dostatok príležitostí na sebavyjadrenie. Využite Stream Deck, aby ste zvýšili úroveň svojich škandálov na obrazovke pomocou obrázkov GIF, obrázkov, videí a zvukových klipov. Keď už ste pri tom, aplikujte spodné tretiny a uzavrite svoj obsah pomocou charakteristickej úvodnej a záverečnej grafiky. Vaše možnosti sú nekonečné, tak skúmajte a experimentujte. Urobte to, čo musíte, aby ste zlepšili svoju tvorivosť a robte to s osobným prístupom.

    Urobte to podľa seba

    Prispôsobenie Stream Deck je jednoduché. Jednoducho presuňte akcie na klávesy a prispôsobte si ich vlastnými ikonami. Potrebujete ďalšie akcie? Vkladajte priečinky do priečinkov, aby ste zhromaždili toľko akcií, koľko chcete. Ešte lepšie je uložiť jedinečné konfigurácie kľúčov ako vyhradené profily pre rôzne hry a aplikácie, prepínať medzi nimi za chodu a zdieľať ich s ostatnými tvorcami.
     

    Uľahčite si to

    Dni navigácie v nespočetných oknách na spustenie akcie a spoliehania sa výlučne na automatické doplnky na rozšírenie vašej produkčnej hodnoty sú preč. Teraz máte moc stať sa priekopníkom novej éry tvorby obsahu a viesť svoje publikum k neprebádaným hraniciam inšpirácie. Teraz to máte pod kontrolou.

    Technické parametre:

    Rozhranie: Integrovaný kábel USB 2.0 (150 cm)
    Klávesy: 15 x prispôsobiteľné LCD klávesy
    Rozmery: 118 x 84 x 21 mm
    Hmotnosť: 190 g Požiadavky na systém
    Kompatibilita: Windows 10 (64-bit) - Mac: mac OS 10.11 alebo novší

    Obsah balenia:
    Stream paluba
    Nastaviteľný stojan
    Sprievodca rýchlym spustením
     
    Stránky o produkte Elgato Stream Deck:

    www.elgato.com/en/stream-deck

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky