INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Eltrinex LS500 GPS

    Eltrinex LS500 GPS

    Akcia

    -7%

    zľava
    detekcia POI bodov na upozornenie miest s častými policajnými kontrolami
    Model LS500 GPS v sebe spojuje všetky osvedčené funkcie svojich predchodcov: magnetický rýchloupínací držiak s napájaním, rozlíšenie videa 2K, polarizačný filter, funkciu WDR pre nočný záznam, detekciu jazdných pruhov, GPS, upozornenia na radary, a inéZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    189,00 €
    (ušetrite 14,00€)
    175,00 €
    145,83 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 10 €
    Kód tovaru

    312809

    PN kód

    Eltrinex LS500 GPS

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre Eltrinex LS500 GPS

    Popis produktu

    Eltrinex LS500 GPS

    Kamera do auta Eltrinex LS500 GPS je vybavená osvedčeným rýchloupínacím magnetickým držiakom s napájaním, vychádzajúci z modelu LS400, ktorý sa stal víťazom porovnávacieho testu asistenčnej služby ÚAMK. Vďaka šikovnému riešeniu držiaku odpadá nutnosť neustále zapájať a odpájať napájací kábel. Kameru stačí do držiaku zľahka zasunúť a automaticky dôjde k zapnutiu kamery a spustenia záznamu. Po odpojení kamery z držiaka dôjde automaticky k ukončeniu záznamu a jej vypnutiu. Túto vlastnosť ocenia najmä vodiči, ktorí neradi nechávajú vo vozidle bez dozoru cenné predmety.

    Kamera je osadená GPS prijímačom. Umožňuje preto zobrazovať aktuálnu rýchlosť vozidla, strážiť a upozorňovať na jej prekročenie (s prednastavenou rezervou) a informovať o smere jazdy (sever, severovýchod, a pod.)

    Detekcia POI bodov je novou funkciou, ktorá upozorňuje vodiča na miesta s častým výskytom policajných kontrol, statických kamier a pod. Navyše dokáže kamera Eltrinex LS500 GPS upozorňovať aj na železničné prejazdy a zvýšiť tak pozornosť vodiča na týchto rizikových miestach.

    Inteligentné funkcie detekcie jazdných pruhov povyšujú kameru Eltrinex LS500 GPS z pasívneho záznamníka prevádzky na aktívneho pomocníka vodiča. Kamera dokáže pomocou zvukovej signalizácie informovať o vybočenie z jazdného pruhu a tým zabrániť havárii spôsobené napríklad mikrospánkom. Pri dlhej jazde je možné využiť tiež hlasové varovanie, ktoré vodičovi odporučí po určitej dobe jazdy urobiť prestávku.

    Vďaka technológii WDR a novo prepracované optike došlo k zvýšeniu kvality obrazu a ostrosti zaznamenávaného videa v rozlíšení až 2K. Čitateľnosť dopravných značiek a prehľadnosť dopravná situácia umožňuje ľahko odhaliť vinníka dopravnej nehody či iného zaznamenaného incidentu. Kamera je vybavená funkciou "nočného videnia", pomocou ktorého zvyšuje kvalitu obrazu aj v situáciách s nízkou hladinou svetla (napr. Šero, prejazd tunelom a podobne). Samozrejmosťou je aj kvalitný záznam zvuku. Kamera podporuje pamäťové karty s kapacitou až 64 GB.

    Eltrinex LS500 GPS komunikuje s užívateľom kompletne v českom jazyku a disponuje širokou škálou užitočných funkcií. Umožňuje do videa ukladať dátum a čas, a to ako priamo do záznamu, tak aj do názvu uloženého súboru. Vďaka tomu možno videa ľahko archivovať a vyhľadávať. Záznam môže prebiehať v slučke - záznamy sú potom delené na menšie diely, kedy staršie diely sú následne začnú premazávať novšími. S využitím tejto funkcie nie je potrebné myslieť na zaplnenia karty a videá mazať - všetko sa robí automaticky.

    Dôležité video je možné stlačením jedného tlačidla ochrániť proti prepísaniu. Aktivovať možno tiež funkciu detekcie otrasov, video je potom automaticky ochránené akonáhle dôjde k zachyteniu otrasu alebo nárazu (napríklad ak dôjde k havárii a vodič musí riešiť iné, dôležitejšie veci, kamera video z havárie bezpečne uloží a ochráni proti prepísaniu).

    Pre úspornejší záznam možno aktivovať režim detekcie pohybu. Kamera v tomto režime pozastaví nahrávanie v situáciách, keď detekuje iba statický obraz. Kameru je tiež možné núdzovo využiť ako fotoaparát, napríklad pre vytvorenie snímkov z miesta autonehody.

    Video:
    Záznam počas pekného počasia
    Záznam počas dažďa
    Záznam počas zlého počasia

    Technické parametre:
    Displej 2.7"
    ProcesorAmbarella A7LA50
    Uhol záberu 170°
    Optika 6G
    Rozlíšenie videa 2304x1296P, 2560x1080P, 2304x1296P, 1920x1080HDR, 1280x720P
    GPSANO
    Databáza POIRadary, železničné prejazdy
    Pamäťová karta 8GB - 64GB, Class 10, MicroSD
    Audio Mikrofón, reproduktor
    Typ baterie Li-Pol
    Výstup AV OUT / HDMI
    USB interface Micro USB/ USB 2.0
    Napájanie DC 5V/1A. (autoadaptér alebo zdroj 110-230V)
    Rozmery 90 x 52 x 40 mm

     
    Stránky o produkte Eltrinex LS500 GPS:

    http://www.eltrinex.cz/detail.php?pr=32

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

    Vylepšená rýchlosť a kompatibilita poskytujú spoľahlivý výkon

    Výpredaj

    -25%

    zľava
     
    Samsung EVO Plus micro SDXC, 64GB + SD adaptér

    pamäťová karta, micro SD, 64 GB, Class 10, U1, V10, čítanie 130 MB/s, + adaptér

    5,90 € 

    s DPH

    4,92 € 

    bez DPH

    Kód: 372520

    ihneď k odberu 

    Notebooky