INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Emos EV027, digitálna kuchynská váha, strieborná

    kuchynská váha, farba nerezZobraziť viac

    skladom 

    11,20 €
    9,33 € bez DPH
    Kód tovaru

    407252

    PN kód

    EV027

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Emos EV027

    Digitálna kuchynská váha EV027

    Chcete prekvapiť svojich blízkych narodeninovou tortou? Blížia sa Vianoce a vy musíte začať pripravovať sladkosti? V každom prípade oceníte nerezovú váhu EV027, ktorá sa vyznačuje čistým dizajnom a jednoduchým ovládaním.

    Otvor v tele váhy umožňuje jej jednoduché zavesenie spolu s ostatnými kuchynskými pomôckami. Prehľadný displej a inteligentná funkcia TARE vám uľahčia váženie počas pečenia alebo varenia.

    Vždy po ruke

    Závažie možno pohodlne zavesiť vďaka otvoru v jeho tele. Máte ju vždy po ruke, keď ju potrebujete. Uskladnenie váhy spolu s inými ťažkými kuchynskými spotrebičmi ju môže vystaviť riziku poškodenia, zavesenie váhy to úplne eliminuje.

    Kvalitná nehrdzavejúca oceľ

    Materiál z nehrdzavejúcej ocele sa už dlho používa v gastro priemysle na výrobu kontajnerov a iných technologických zariadení, najmä vďaka svojej trvanlivosti a odolnosti voči vode. Preto sa vo veľkej miere používal aj pri konštrukcii EV027. Povrch váhy z nehrdzavejúcej ocele je odolný proti poškriabaniu a vlhkosti. Umožňuje dokonalé čistenie a priame váženie potravín, použitie misky nie je potrebné.

    Výkonné napájanie pomocou 2 batérií

    Na napájanie sa používajú dve 1,5 V batérie AAA, ktoré sú súčasťou balenia. Svoj obľúbený pokrm môžete začať pripravovať ihneď.

    Ukazovateľ stavu batérií vás upozorní, keď je potrebné batérie vymeniť. Doviezli ste? Váhu môžete vypnúť manuálne, ale ak zabudnete, vypne sa úplne automaticky, čím šetrí energiu batérie a vašu peňaženku.

    Funkcia TARE

    Vďaka praktickej funkcii TARE môžete zvážiť ingrediencie po jednej. Stačí pridávať zložky jednu po druhej a medzi každým vložením funkcie TARE vynulovať hodnotu na displeji. Váha teda zobrazí iba hmotnosť poslednej pridanej zložky, hmotnosť nádoby a predtým pridaných zložiek sa do zobrazenej hmotnosti nezapočítava.Skladeniny v miskách nemusíte vážiť osobitne. Úspora času a náčinia je nevyhnutná.

    Vysoká presnosť váženia a nosnosť 10 kg

    Váha si poradí s nákladom do limitu 10 kg.V prípade nesprávneho odhadu a prekročenia limitu vás upozorní indikátor preťaženia. Určite oceníte jej vysokú presnosť váženia na 1 g, ktorá sa vám bude hodiť nielen pri pečení sušienok a koláčov. Váha dokáže vážiť v jednotkách g, oz, lb a kg. Vďaka tomu vás už neprekvapí žiadny recept zo zahraničnej kuchárskej literatúry.

    Parametre

    Značka EMOS
    Všeobecné číslo EV027
    Produktové číslo 2617000600
    EAN 8592920103326
    produkt kuchynská váha
    max. záťaž 10 kg
    funkcia dovažovania áno
    farba strieborná
    podsvietený displej nie
    presnosť váženia 1 g
    LCD displej áno
    povrch váhy nerez
    indikátor preťaženia áno
    napájanie 2× 1,5 V AAA (súčasťou balenia)
    pamäť nie
    Bluetooth nie
    indikácia slabých batérií áno
    BMI index – meranie tuku, vody a svalovej hmoty nie
    automatické vypnutie po 90 sekundách
    jednotky váhy g, kg, ml, oz, lb, tl
    rozmer 20 × 152 × 204 mm
    predajný obal 1 ks, krabička

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky