INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Emos GoSmart P5532, WiFi zásuvka IP44 IP-3006S

    zásuvka, smart využitieZobraziť viac

    skladom 

    21,16 €
    (ušetrite 0,85€)
    20,30 €
    16,92 € bez DPH
    Kód tovaru

    417013

    PN kód

    P5532

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Emos GoSmart P5532

    Elektrické spotrebiče pod dokonalou kontrolou

    Premýšľate, ako by ste si mohli spríjemniť pobyt na záhrade alebo terase? Práve preto vás bude zaujímať naša inteligentná vonkajšia zásuvka IP-3006S, ktorá vám poskytne dohľad nad vaším domom a pozemkom odkiaľkoľvek na svete. Stačí si stiahnuť jednoduchú a intuitívnu mobilnú aplikáciu EMOS GoSmart a budete mať plnú kontrolu nad zásuvkou priamo vo svojom telefóne. Zabudli ste vypnúť vonkajšie osvetlenie? Žiadny problém. S našou inteligentnou zásuvkou to budete mať vyriešené za okamih. Môžete jednoducho zapínať a vypínať pripojené zariadenia bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate.

    Veľkou výhodou zásuvky je možnosť monitorovať celkovú spotrebu pripojených elektrických zariadení.To môže výrazne ušetriť vaše náklady na elektrinu.

    Automatizujte svoju domácnosť

    Rôznorodosť funkcií inteligentnej zásuvky IP-3006S vám umožňuje prispôsobiť ovládanie presne vašim potrebám. Môžete si vybrať medzi manuálnym ovládaním, pri ktorom zásuvku zapnete alebo vypnete stlačením tlačidla v aplikácii EMOS GoSmart, alebo automatickým ovládaním, pri ktorom naplno využijete jej inteligentné funkcie.

    Chcete naplánovať, kedy sa vaše vonkajšie osvetlenie automaticky zapne a vypne, aby ste vytvorili príjemnú atmosféru na večerné stretnutie alebo zabezpečili záhradu, keď ste mimo domova? S vonkajšou inteligentnou zásuvkou to môžete urobiť jednoducho.

    Dokonalý komfort a bezpečnosť

    Inteligentná zásuvka IP-3006S je vybavená praktickým časovačom, ktorý umožňuje načasovať automatické zapínanie a vypínanie zariadení pripojených k zásuvke. Funkcia odloženého vypnutia je poloautomatické nastavenie, ktoré umožňuje, aby sa zásuvka vypínala po uplynutí nastaveného času.

    Ak je zásuvka zapnutá ručne, môže sa automaticky zapínať alebo vypínať podľa západu alebo východu slnka. Môžete tak jednoducho automatizovať napríklad spustenie klimatizácie, vytiahnutie alebo spustenie roliet atď..

    A to nie je všetko! Funkcia odpočítavania zabezpečí, že sa zásuvka automaticky vypne alebo zapne po uplynutí vopred určeného času odpočítavania. Užitočná je aj funkcia cirkulácie na opakované zapínanie zariadenia v rovnakých intervaloch. Chcete počas dovolenky ochrániť svoj domov pred nepozvanými návštevníkmi? Použite funkciu náhodného režimu, ktorá počas vašej neprítomnosti predstiera aktivitu.

    Elegantná a praktická zároveň

    Chytrá zásuvka IP-3006S sa vďaka svojmu jednoduchému a modernému dizajnu ľahko začlení do každého exteriéru. Vďaka svojim malým rozmerom nezaberie veľa miesta a stane sa neoceniteľným pomocníkom na pohodlné ovládanie osvetlenia, zavlažovania, filtrácie a ďalších elektrických zariadení, najmä v exteriéri. Všetko jednoducho a pohodlne priamo z vášho mobilného zariadenia!

    Chytrá zásuvka IP-3006S nezavadzia ani pri nepriaznivom počasí, poradí si s dažďom a snehom vďaka vodotesnosti s certifikáciou IP44. Takisto je vybavená jasnou indikáciou stavu, ktorá vám vždy ukáže, či je zapnutá, vypnutá alebo pripravená na akciu. Vždy máte prehľad a kontrolu.

    Jednoduché používanie

    Smart zásuvku IP-3006S jednoducho spárujte s aplikáciou EMOS GoSmart a okamžite začnite používať všetky jej skvelé funkcie. Môžete sa k nej pripojiť pomocou protokolov WiFi alebo Bluetooth. Vďaka pripojeniu Bluetooth sú všetky jej pokročilé funkcie dostupné aj v prípade výpadku signálu WiFi. Už nikdy nestratíte kontrolu nad svojou domácnosťou a jej elektrickými spotrebičmi.

    Zásuvka dokáže spoľahlivo obslúžiť všetky vaše elektrické zariadenia bez ohľadu na ich spotrebu energie vďaka maximálnemu príkonu až 3 680 W a prúdu 16 A.Vďaka všetkým týmto skvelým výhodám si môžete užívať pohodlie, úsporu energie a dokonalú kontrolu nad svojou domácnosťou. Nenechajte si ujsť príležitosť využiť výhody modernej technológie a získajte neustály dohľad a pohodlie s našou inteligentnou zásuvkou.

    Integrácia s EMOS GoSmart a TUYA

    Vytvorte si vlastnú inteligentnú domácnosť pomocou EMOS GoSmart a ďalších inteligentných zariadení kompatibilných s TUYA.Pripojte jednotlivé zariadenia, nastavte automatizáciu ich činností a ovládajte ich na diaľku pomocou plne lokalizovanej a intuitívnej mobilnej aplikácie.

    Nechajte svoju domácnosť, aby sa starala sama o seba, a doprajte si viac času pre svojich blízkych a záujmy.

    Najdôležitejšie parametre
    produkt Wi-Fi časovač/wattmeter - vonkajší
    ovládanie cez platformu Android áno
    ovládanie cez platformu iOS áno
    max. záťaž 3 680 W
    napätie/prúd 230 V~/16 A max.
    max. počet zásuviek na Wi-Fi sieť 15
    Wi-Fi router 802.11 b/g/n
    počet programov nie je obmedzené
    spína neuvádza sa
    vonkajšie použitie áno
    počet spínaní za deň nie je obmedzené
    Ďalšie parametre
    prenosová frekvencia 2,4 GHz
    aktualizácia firmware áno
    minimálna doba zopnutia 1 minúta
    voľba ikony alebo fotky pre zariadenie áno
    aktuálny čas východu a západu slnka nie
    funkcia odpočítavania countdown áno
    nastavenie maximálneho času zapnutia neuvádza sa
    možnosť ručného zapnutia áno
    alarm info nie
    detské clonky áno
    kombinácia povelov neuvádza sa
    pomenovanie zariadení áno
    skupinové ovládanie áno
    rozmer 58 × 91 × 58 mm
    predajný obal 1 ks, krabica
    podporované OS Android, iOS
    kompatibilita EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, otvorený systém
    protokol Wi-Fi
    ovládanie hlasovými asistentmi áno
    notifikácie do mobilnej aplikácie áno
    ďalšie funkcie merač spotreby energie, časovač, funkcia odpočítavania

    Stránky o produkte Emos GoSmart P5532:

    emos.sk/zasuvka-gosmart-wifi-ip44-ip-3006s

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky