INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ENERMAX DigiFanless EDF550AWN 550W Platinum

    ENERMAX DigiFanless EDF550AWN 550W Platinum

    Akcia

    Doprava zdarma

    + darček

    absolútne tichý zdroj, s pasívnym chladením pre absolútne tichú prevádzku
    zdroj do PC, ATX, 550 W, 80 Plus Platinum, pasívne chladenieZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    232619

    PN kód

    EDF550AWN

    Výrobca
    Záruka

    60 mesiacov

     

    Popis produktu

    ENERMAX DigiFanless EDF550AWN 550W Platinum


    Tichú prevádzku. Brilantná technológie. Precízny dizajn.

    Napájací zdroj bez ventilátora
    Sofistikovaný pasívny chladiaci systém napájacieho zdroja Digifanless zaručuje absolútne tichá prevádzka (0 dB (A)). Tento zdroj je teda prvou voľbou pre všetky tichá PC, multimediálne stanice alebo HTPC.

    Upozornenie! Hlavný vetracie otvory musia byť v skrini hore. Nezakrývajte ich a zabezpečte dostatočnú cirkuláciu vzduchu vo vašom PC.

    Digitálne monitorovací a ovládací systém
    Digifanless je vybavený digitálnym rozhraním pre prenos a kontrolu základných hodnôt výkonu. So softvérom ZDPMS ( "Zero-Delay Power Monitoring System") môžu užívatelia ľahko monitorovať prevádzku zdroje a určité funkcie upraviť, napr. Prepínanie medzi multi alebo single rail módom, jemne doladiť 12V výstupného napätia alebo nastaviť spúšťacie body pre varovné správy OCP / OVP. Viac informácií o jednotlivých funkciách softvéru ZDPMS nájdete v manuáli na stránkach výrobcu. Zoberte prosím na vedomie, že softvér podporuje iba Enermax zdroje s ZDPMS rozhraním. Softvér je možné stiahnuť na stránkach výrobcu.

    Plne modulárny správa káblov s jednotlivo spletených káblami
    Plne modulárny správa káblov zjednodušuje inštaláciu systému. Nepotrebné káble možno pre úsporu miesta odpojiť. Pružné opletenie kábla umožňuje jeho pohodlné a efektívne vedenie. Enermax používa vysoko kvalitnej čiernej opletenie každého samostatného drôtu, ktoré vytvára precízne vizuálny efekt.

    80 PLUS® Platinum
    Až 93% účinnosť pri 230V a zaťažení 20 - 100%. Digitálne rozhranie napájacieho zdroja zabezpečuje plynulú reguláciu spotreby energie systému a mieru účinnosti. Vďaka dodávanému softvéru ZDPMS môžu užívatelia ďalej spočítať náklady na elektrickú energiu a uhlíkovú stopu.

    Podpora nariadenia EÚ o ekodizajne
    Digifanless 550Wpomáhá systému splniť požiadavky EÚ v ekodizajnu ErP Lot 6 2013 (<0,5 W v pohotovostnom režime *) vďaka vysoko efektívnemu 5V standby (+5 VSB) obvodu, rovnako ako nariadenie EÚ č. 617/2013 (okrem iného 85% účinnosť pri 50% zaťažení a 82% pri 20% a 100% zaťažení).
    * Iba v kombinácii s ErP Lot 6 2013 ready MB

    DC-to-DC design
    Sekundárne napätie (5V a 3.3V) sú generované primárne 12V vetiev. To vedie k vysoko efektívnej prevádzke, čistému výstupnému napätie s extrémne nízkym zvlnením, ako aj optimálnu reguláciu napätia od nuly do vysokého zaťaženia.

    Copper Bridge Array
    Inovatívny Copper-Bridge Array technológia zaisťuje priamy prenos napätia s nízkym odporom a vyššou mierou účinnosti. Naviac použité usporiadanie poskytuje účinnejšiu cirkuláciu vzduchu a odvod tepla.

    Multi-Rail dizajn so Single-Rail variantom
    Bezpečné a stabilné napájanie vďaka dvom vysoko výkonným a masívnym 12V vetvám s oddelenou nadprúdovou ochranou (OCP). Možnosť prepnutia na single-rail prevádzku pomocou softvéru ZDPMS pre PC systémy s vysokým výkonom alebo přetaktovanými VGA a CPU.

    Intel® ATX12V v2.4
    Plná podpora najbežnejších procesorov Intel® a AMD®.

    Intel ® Haswell ™ Ready!
    Digifanless podporuje C6 / C7 energeticky úsporné funkcie najnovších CPU Intel ® vrátane generácie Haswell ™.

    Plný herný výkon
    Štyri 6 + 2P (8P) PCI-E konektory pre napájanie najnovších high-end VGA a multi-GPU systémy (CrossFireX ™ / SLI ™).

    100-240V AC napájanie s automatickým nastavením a až 99% aktívnym Power Factor Correction (PFC)

    Odolné a kvalitné komponenty
    Enermax používa vysoko kvalitné komponenty vrátane špičkových japonských 105 ° C electrolytických kondenzátorov pre maximálnu odolnosť a stabilitu.

    Non-Stop 24/7 @ 40 ° C
    Nepretržitú prevádzku pri 40 ° C okolitej teploty. Trvalý výkon 550W so špičkovým výkonom 605W.

    SafeGuard
    The multiple protection circuit shields the power supply and the system from damage in case of short circuit (SCP), over voltage (OVP), under voltage (UVP), over current (OCP), over power (OPP), over temperature (OTP ) as well as surges and INRUSH current (SIP). The ZDPMS softvér Warns the user in case of increased current, voltages or temperature, so that Precautionary measures can avoid the triggering of protections.

    SafeGuard
    Ochranné obvody SCP, OVP, UVP, OCP, OPP, OTP a SIP. Softvér ZDPMS varuje používateľa v prípade zvýšeného prúdu, napätia alebo teploty, aby mohol vykonať preventívne opatrenia, ktorými sa môže vyhnúť spustenie ochrán.

    CordGuard
    Praktický kovový klip pevne drží napájací kábel a zabraňuje tak náhodnému vypojenie a následne zrútenie systému a strate dát.

    Rozmery (d x š x v): 175 x 150 x 86mm
    Hmotnosť (bez káblov): 2kg
    Viac o tomto zdrojovom texteNa získanie ďalších informácií o preklade sa vyžaduje zdrojový text
    Odoslať spätnú väzbu
    Bočné panely

    Stránky o produkte ENERMAX DigiFanless EDF550AWN 550W Platinum:

    www.enermax.com/en/products/digifanless

    Parametre

    Bonus navyše

    darček k produktu

    Formát a výkon

    Formát zdroja

    Formát PC zdroja je dôležitý parameter, ktorý určuje, či sa zdroj zmestí do počítačovej skrine a či je kompatibilný s ostatnými komponentmi. Najbežnejším formátom je ATX, ktorý má rozmery 150×86×140 mm (š×v×h). Existujú aj menšie formáty, ako napríklad TFX alebo SFX, ktoré sú vhodné pre mini alebo mediálne počítače. Pri výbere formátu PC zdroja je potrebné zohľadniť aj výkon, účinnosť a počet konektorov zdroja.
    ATX

    Výkon zdroja

    Výkon PC zdroja je dôležitý parameter, ktorý ovplyvňuje výkonnosť a spoľahlivosť celého počítača. Zdroj dodáva elektrickú energiu jednotlivým komponentom PC a musí byť schopný pokryť ich maximálnu spotrebu.
    550 W

    Účinnosť zdroja

    Účinnosť zdroja vyjadruje pomer medzi dodanou a spotrebovanou elektrickou energiou. Čím je účinnosť vyššia, tým menej energie sa premieňa na teplo a tým nižšie sú prevádzkové náklady. Väčšina moderných PC zdrojov má účinnosť aspoň 80%, čo znamená, že zo 100 W spotrebovanej energie dodajú 80 W do počítača. Niektoré zdroje majú dokonca účinnosť vyššiu ako 90%, čo im zabezpečuje certifikát 80 Plus Gold alebo Platinum. Pri výbere PC zdroja by ste mali brať do úvahy nielen jeho výkon, ale aj jeho účinnosť, ktorá ovplyvňuje spotrebu, teplotu a hlučnosť vášho systému.
    80 Plus Platinum

    Odpojiteľné káble

    Odpojiteľné káble sú káble, ktoré sa dajú pripojiť a odpojiť od zdroja podľa potreby. Tento typ káblov umožňuje lepšiu organizáciu a optimalizáciu priestoru vo vnútri počítačovej skrinky.
    modulárny zdroj

    Chladenie

    Pasívne chladenie

    áno

    Tepelná regulácia otáčok

    Tepelná regulácia otáčok pri pc zdrojoch je spôsob, ako zabezpečiť optimálnu prevádzku a životnosť zdroja. Zdroj má zabudovaný ventilátor, ktorý sa otáča rýchlejšie alebo pomalšie podľa teploty zdroja. Cieľom je udržať teplotu zdroja v určitom rozmedzí, ktoré neohrozuje jeho funkčnosť ani bezpečnosť. Tepelná regulácia otáčok je dôležitá aj pre zníženie hluku a spotreby elektrickej energie.
    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky