INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Enodrfy LIV Plus Wireless, herná myš, čierna

     
    elitná medzi myšami, ultraľahká LIX Plus Wireless sa nevyhýba žiadnej výzve. Je to skutočný najlepší priateľ technologického hrdinu – mocný a lojálny spoločník každého hráča a tvorcu, bez ohľadu na jeho úlohu
    myš, herná bezdrôtová, pre pravákov, bluetooth a USB prijímač, optický senzor, podsvietená, 6 tlačidiel, max. citlivosť 26000DPI, čiernaZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    99,00 €
    82,50 € bez DPH
    Kód tovaru

    428707

    PN kód

    EY6A016

    Výrobca
    Porovnať

    Popis produktu

    Enodrfy LIV Plus Wireless

    Ultra ľahká a mimoriadne presná myš LIV Plus Wireless je  ďalším krokom smerom k hráčom a športovcom. Každý komponent, od ľahkej konštrukcie so snímačom PixArt PAW3395 až po dokovaciu stanicu, bol vytvorený tak, aby zvýšil vašu výdrž a efektivitu počas dlhých hier. Pripojte sa k počítaču, konzole, telefónu alebo televízii a vyhrajte jednoducho všetko – bez námahy.

    Dlhotrvajúci výkon

    Efektívna batéria a optimalizovaný firmware sú srdcom LIV Plus Wireless. Umožňujú vám zvýšiť pracovný čas myši na 160 hodín na jedno nabitie, a to aj pri stálom používaní. Súčasťou LIV Plus Wireless je dokovacia stanica, ktorá umožňuje pohodlné nabíjanie myši. Vďaka protišmykovej gumovej spodnej časti (ktorá sa ľahko čistí a znovu pripevňuje) drží dokovacia stanica pevne na jednom mieste.

    Špičkový snímač

    PAW3395 je špičkový snímač od PixArt. Jeho maximálna DPI 26 000 a rýchlosť snímanie 16,51 m/s vám umožní robiť rozhodnutie v zlomku sekundy. Stačí upraviť všetky nastavenia tak, aby zodpovedali vašim obľúbeným hrám a môžete si ísť smelo pre výhru!

    Tri režimy pripojenia cez trimode

    LIV Plus Wireless je kompatibilný s takmer všetkými zariadeniami používanými na hranie hier a poskytuje vám stabilné pripojenie k počítačom, konzolám, telefónom alebo televízorom, a to bez lagov. Pripojte ju pomocou USB kábla, Bluetooth alebo pomocou bezdrôtového 2,4 GHz USB prijímača a zistite, ktorá možnosť na vašom bojisku funguje najlepšie.

    Vlastnosti

    • Bez limitov – dokovacia stanica je vybavená USB portom pre prijímač a umožňuje bezdrôtové nabíjanie. Stanica má na spodnej strane protišmykovú gumovú podložku, ktorá drží pevne na svojom mieste.
    • Pohybujte sa rýchlo a s istotou – ultraľahké a dokonale vyvážené telo LIV Plus Wireless je vlastným dizajnom spoločnosti ENDORFY. Zaručuje vám rýchly, bezproblémový a presný pohyb.
    • Efektivita na dlhé vzdialenosti – vďaka batérii s kapacitou 500 mAh a optimalizovanému firmwaru môžete s bezdrôtovou myšou LIV Plus jazdiť až 160 hodín na jedno nabitie.
    • Špičkový snímač – snímač PixArt PAW3395 s maximálnym rozlíšením 26 000 DPI a rýchlosťou snímania 16,51 m/s vám umožní rozhodovať sa vo zlomku sekundy. Vylaďte všetky parametre podľa svojej obľúbenej hry a choďte si pre víťazstvo.
    • Všestranné režimy pripojenia – vďaka funkcii trimode je bezdrôtová myš LIV Plus kompatibilná s väčšinou zariadení používaných na hranie hier. Pripojte ju k počítaču, konzole, telefónu alebo televízoru bez lagov.
    • Špecializovaný softvér – nastavte si všetky parametre LIV Plus Wireless podľa svojich preferencií: vytvárajte makrá, meňte citlivosť myši a LOD alebo si vyberte typ podsvietenia rôznych častí.

    Technické parametre


    Typ myši: bezdrôtová
    Senzor: PixArt PAW3395
    Typ Senzora: optický
    Maximálna citlivosť: 26,000 DPI
    Mikrospínače: Kailh GM 8.0
    Životnosť mikrospínačov: 80 miliónov kliknutí
    Maximálny polling rate: 1000 Hz
    Typ podsvietenia: plne programovateľné ARGB

    Konektivita:
    Bezdrôtové 2.4 GHz
    USB-A, dĺžka kábla: 1.80 m
    Bluetooth

    Kompatibilita:
    Windows
     macOS
     Linux
     Playstation
     Xbox
     Switch
     Android
     IOS
     Smart TV

    Softvér: áno (voliteľný)
    Softvérová kompatibilita: Windows 10 alebo novšia

    Farba: čierna
    Rozmery: 126 × 65.7 × 39.3 mm
    Hmotnosť (čistá): 69 g (±1)

    Obsah balenia:
    1× Myš ENDORFY LIV Plus Wireless
    1× Dokovacia stanica
    1× Kábel USB-C na USB-A
    1× Bezdrôtový USB prijímač
    1× Náhradné korčule
    1× Samolepka
    1× Užívateľský a bezpečnostný návod

    Parametre

    Datum dodania D/O

    2024-06-24 00:00:00

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Použitie

    herná bezdrôtová

    Určenie

    pre pravákov

    Pripojenie

    bluetooth a USB prijímač

    Senzor pohybu

    optický

    Podsvietenie

    áno

    Vertikálna myš

    nie

    Počet tlačidiel myši

    6

    Tichý klik

    nie

    Max. citlivosť

    26000 DPI

    Farba

    čierna

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky