INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Fable II, pre Xbox

     

    elektronická

    -12%

    zľava
    hra, elektronická licencia, žáner RPG, pre Xbox OneZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    18,20 €
    (ušetrite 2,10€)
    16,10 €
    13,42 € bez DPH
    Kód tovaru

    390588

    PN kód

    G9N-00016

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre Fable II

    Popis produktu

    Upozornenie:

    Elektronická verzia (nie fyzická kópia), vrátenie nie je možné.

    Fable II

    Fable 2 je očakávaným pokračovaním obľúbeného originálu, z ktorého sa predalo viac ako 3 milióny kópií. Hra Fable 2 pre Xbox 360, ktorú vytvoril známy herný dizajnér Peter Molyneux, obsahuje epický príbeh, ktorý začína 500 rokov po prvej hre. Ponúka prostredie otvoreného sveta, ktoré dáva hráčom obrovské množstvo slobody objavovať a hrať, ako sa im zachce, pričom každé rozhodnutie prispieva k samotnej hre. Fable 2



    Na začiatku hry je hráčom predstavený túlavý pes pre najlepšieho priateľa, ktorý bude musieť byť kŕmený a milovaný a bude hráča sprevádzať po celý jeho život. V závislosti od hráča bude pes meniť vzhľad a pomáhať mu rôznymi spôsobmi, ako je napríklad upozorňovanie na hroziace nebezpečenstvá a útoky na nepriateľov.
    Hráči obývajú svet Albion a môžu sa voľne pohybovať po krajine, ako sa im zachce. Hráči môžu na komunikáciu s ostatnými používať rôzne výrazy, ako je posmievanie sa a smiech a dokonca aj grganie alebo prdenie.
    Ako hráči rastú, rastie aj Albion, čo odráža rozhodnutia, ktoré boli urobené skôr v hre. Ak si hráč želá, môže si kúpiť každý dom, chatrč, hrad a kobku. Hráči si môžu kúpiť všetku pôdu v meste a môžu sa stať starostom, kráľom a dokonca aj cisárom celej krajiny.
    Fable 2 predstavuje dynamický a voľne sa pohybujúci svet, ktorý od hráča nevyžaduje, aby sa vydal jednou stanovenou cestou. Hráči hľadajúci dejovú líniu zároveň nájdu epický príbeh a pátranie, ktoré môžu nasledovať, ak si to želajú, spolu s mnohými vedľajšími dobrodružstvami.

    Bojujte pomocou rôznych zbraní a mágie

    Fable 2 predstavuje nový bojový systém, ktorý umožňuje ovládať ručné zbrane, ako sú meče, zbrane na veľké vzdialenosti, ako sú kuše a zbrane, a, samozrejme, mágiu. Hráči sa časom zlepšujú v každej disciplíne a pri boji môžu kombinovať rôzne bojové štýly. Medzi ďalšie pokročilé konštrukčné prvky patria taktické pozičné výhody, ktoré môžu do boja priniesť nové strategické prvky.

    Priveďte ďalších hráčov do svojho sveta

    Fable 2 má režim pre viacerých hráčov, ktorý vám umožní priviesť ostatných hráčov do vášho vlastného sveta. V súlade so zvyškom hry môžu byť činy týchto ostatných hráčov trvalé a ovplyvniť váš svet. Môžete skúmať a bojovať spolu s týmito ostatnými hráčmi, zdieľať poklady a dokonca bojovať medzi sebou.
    Poznámka: Fable 2 sa nedodáva s režimom Online Co-op. O aktualizácii s touto funkcionalitou sa hovorí, že bude vydaná krátko po spustení hry.

    Arkádové minihry Xbox LIVE

    Hráči môžu hrať minihry cez Xbox LIVE Arcade a zarábať peniaze, ktoré môžu byť použité vo Fable 2 na nákup zbraní, brnení a iných predmetov pre hrdinu.
    Fable 2 má hodnotenie M pre obsah pre dospelých, ktorý môže byť vhodný pre osoby vo veku 17 a viac rokov.

    Technické parametre

    Typ: elektronická
    Kompatibilita: Xbox One, Xbox 360
    Žáner: RPG
    Veková kategória: 17+
    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    Parametre

    Akcia

    ESD

    Gaming

    Typ obsahu

    hra

    Typ licencie

    elektronická

    Žáner hry

    RPG

    Určenie hry

    pre Xbox One

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky