INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Fable III, pre Xbox

    Fable III, pre Xbox
     

    elektronická

    -12%

    zľava
    hra, elektronická licencia, žáner akčná, pre Xbox OneZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    18,20 €
    (ušetrite 2,10€)
    16,10 €
    13,42 € bez DPH
    Kód tovaru

    390587

    PN kód

    G9N-00003

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre Fable III

    Popis produktu

    Upozornenie:

    Elektronická verzia (nie fyzická kópia), vrátenie nie je možné.

    Fable III

    Vo Fable III, najnovšom diele kriticky uznávanej exkluzívnej série Xbox 360, sa noví aj vracajúci sa fanúšikovia teraz vydajú na epické dobrodružstvo, kde sú preteky o korunu len začiatkom vašej veľkolepej cesty. Od udalostí Fable II uplynulo päť desaťročí a Albion dospel k priemyselnej revolúcii, no osud kráľovstva je ohrozený.



    „Fable III“ je najnovším dielom akčnej a kritikmi uznávanej exkluzívnej série Xbox 360, z ktorej sa predalo viac ako šesť miliónov kópií. Noví fanúšikovia a vracajúci sa fanúšikovia sa teraz vydajú na epické dobrodružstvo, kde sú preteky o korunu len začiatkom vašej veľkolepej cesty. Od udalostí „Fable II“ uplynulo päť desaťročí a Albion dospel k priemyselnej revolúcii, ale osud kráľovstva je ohrozený. V „Fable III“ budete vyzvaní, aby ste sa zhromaždili a bojovali po boku svojich ľudí, vystúpili do sídla moci a zažili skutočný význam lásky a straty. Rozhodnutia a obete, ktoré urobíte, keď rozdúchate plamene revolúcie a potom budete vládnuť ako kráľ, kráľovná alebo Albion, povedú k neustále sa vyvíjajúcemu svetu následkov, ktoré pocítite na celej vašej krajine. Toto pripravuje pôdu pre jedinečnú akciu a dobrodružstvo, ktoré ponúka ešte viac spôsobov boja a angažovania sa ako kedykoľvek predtým.
    Počas svojej cesty sa stretnete s pestrým obsadením postáv, ktoré fanúšikovia očakávajú od netradičného štýlu a humoru v hrách „Fable“. Po určení, či sú tieto postavy vašimi priateľmi alebo nepriateľmi, sa k nim pridáte alebo proti nim budete bojovať vo výbušnom boji, sami alebo s priateľom na Xbox LIVE®*. Vo vašej snahe zasadiť semienka revolúcie, uchvátiť moc a vládnuť nad svojím kráľovstvom, rozhodnutia, ktoré urobíte, zmenia svet okolo vás k lepšiemu alebo k vášmu osobnému zisku. kým sa stanete? Rebel bez príčiny, tyran, proti ktorému ste sa vzbúrili, alebo najväčší vládca, aký kedy žil?

    Technické parametre

    Typ: elektronická
    Kompatibilita: Xbox One
    Žáner: akčná, dobrodružná, strategická
    Veková kategória: 16+
    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    Parametre

    Akcia

    ESD

    Gaming

    Typ obsahu

    hra

    Typ licencie

    elektronická

    Žáner hry

    akčná

    Určenie hry

    pre Xbox One

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky