INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Fallout 76 - The Pitt Recruitment Bundle, pre Xbox

    Fallout 76 - The Pitt Recruitment Bundle, pre Xbox
     

    elektronická

    -12%

    zľava
    Pomáhajte členom The Union uväzneným v The Pitt a odomykajte bonusové kozmetické predmety s digitálnou tematikou a CAMP v hre.
    obsah do hry, elektronická licencia, žáner akčná, pre Xbox OneZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    31,85 €
    (ušetrite 3,70€)
    28,15 €
    23,46 € bez DPH
    Kód tovaru

    403241

    PN kód

    7CN-00093

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre Fallout 76 - The Pitt Recruitment Bundle

    Popis produktu

    Upozornenie:

    Elektronická verzia (nie fyzická kópia), vrátenie nie je možné.

    Fallout 76 - The Pitt Recruitment Bundle

    Bethesda Game Studios, ocenenie tvorcovia Skyrim a Fallout 4, vás vítajú vo Fallout 76. Dvadsaťpäť rokov po páde bômb sa vy a vaši kolegovia z Vault Dwellers – vybraní z najlepších a najchytrejších v krajine – dostanete do post-nukleárnej fázy. Amerika v deň rekultivácie, 2102.
    Hrajte sólo alebo sa spojte, keď budete skúmať, hľadať, stavať a víťaziť nad najväčšími hrozbami pustatiny. Preskúmajte rozľahlú pustatinu, zdevastovanú jadrovú vojnu, v tomto multiplayerovom prírastku do príbehu Fallout v otvorenom svete. Zažite najväčší a najdynamickejší svet, aký bol kedy vytvorený v legendárnom vesmíre Fallout.



    Pitt Recruitment Bundle obsahuje nasledujúce bonusy:

    • Súprava Pittsburgh Neighborhood CAMP Kit – so súpravou Pittsburgh Neighborhood CAMP Kit sa hodí k priateľom z vašich expedícií.
    • Fanatic Paint (10mm SMG) - Nechcete byť chytení v Pitt bez Fanatic Paint pre 10mm SMG.
    • Trogský plyšák - Dokonca aj Trogovia by sa mohli túliť! Prineste si tohto Trogského plyšáka domov, aby ste ho mohli zababušiť do svojho TÁBORA
    • Fanatic Power Armor Paint - Buďte doma v továrni s touto Fanatic Power Armor Paint! Toto je jedinečný vzhľad, ktorý úplne zmení vzhľad vášho Power Armor a môže byť vybavený všetkými Power Armormi.
    • Fusion Core Recharger – Predĺžte životnosť použitých fúznych jadier s touto Fusion Core Recharger! Táto položka nemôže byť postavená vo vnútri prístrešku.

    Mountain Splendorland 

    Úplne nová grafika, osvetlenie a technológia krajiny oživuje šesť rôznych regiónov Západnej Virgínie. Od lesov Appalachie až po škodlivé karmínové rozlohy Cranberry Bog, každý región ponúka svoje vlastné riziká a odmeny. Post-nukleárna Amerika nikdy nevyzerala tak krásne!

    The Power of the Atom

    Choďte sami alebo s ostatnými, ktorí prežili, a odomknite prístup k ultimátnej zbrani – nukleárnym raketám. Toto zničenie tiež vytvára zónu vysokej úrovne so vzácnymi a cennými zdrojmi. Chrániš alebo uvoľňuješ silu atómu? Výber je na teba.

    You will Emerge

    Multiplayer konečne prichádza do epických RPG s otvoreným svetom od Bethesda Game Studios. Vytvorte si svoju postavu pomocou systému SPECIAL a vytvorte si vlastnú cestu v novej a neskrotenej pustatine so stovkami miest. Či už cestujete sami alebo s priateľmi, čakát vás nové a jedinečné Fallout dobrodružstvo.

    Nový americký sen

    Použite úplne novú stavebnú a montážnu mobilnú platformu (CAMP) na stavbu a výrobu kdekoľvek na svete. Váš CAMP vám poskytne veľmi potrebný prístrešok, zásoby a bezpečnosť. Môžete si dokonca založiť obchod a obchodovať s tovarom s ostatnými preživšími. Ale pozor, nie každý bude tak susedský.

    Technické parametre

    Typ licencie: elektronická
    Určenie hry: Xbox One
    Žáner hry: akčná
    Na uplatnenie musíte mat zakúpenú základnú hru.

    Parametre

    Akcia

    ESD

    Gaming

    Typ obsahu

    herný obsah

    Typ licencie

    elektronická

    Žáner hry

    akčná

    Určenie hry

    pre Xbox One

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky