INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Femometer Vinca II, ovulačný teplomer

    Femometer Vinca II, ovulačný teplomer
     
    ovulačný teplomer na sledovanie plodných a neplodných dní, BT 4.0, presnosť merania až 0,05°C, podsvietený displej, výsledok do 30 sekúnd, 6 mesiacov prevádzky na jednu batériu, aplikácia pre Android a iOSZobraziť viac

    skladom 

    30,00 €
    25,00 € bez DPH
    Kód tovaru

    405968

    PN kód

    FMRV2P

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Femometer Vinca II

    Ovulačný teplomer na sledovanie plodných a neplodných dní, s BT 4.0, presnosť merania až 0,05 ° C, podsvietený displej, výsledok do 30 sekúnd, až 6 mesiacov prevádzky na jednu batériu, aplikácia pre Android a iOS.
    Sledovanie plodnosti začína s bazálnym teplomerom a mapovaním
    Vinca II kombinuje prenos cez Bluetooth s minimalistickým dizajnom a ľahko použiteľnou mobilnou aplikáciou. Poskytuje presné, personalizované informácie o plodnosti a menštruačnom cykle.

    Na čo slúži bazálna telesná teplota

    Sledovanie bazálnej telesnej teploty sa dlho používa na zisťovanie menštruačného zdravia, plodnosti a ovulácie. Myšlienkou je zachytiť vašu teplotu, keď je najnižšia, teda bazálna. Teplotu treba zmerať, než si sadnete, začnete sa pohybovať alebo si ráno dôjdete na toaletu! Vaša bazálna teplota (BTT) bude obvykle mať vzorec, ktorého sa bude držať v priebehu celého menštruačného cyklu. Vzorec, ktorý vám pomôže zistiť vaše plodné dni, ovuláciu a prípadne tiež začiatok vášho menštruačného cyklu.

    Vaša bazálna teplota má obvykle určitý vzorec, ktorý sleduje priebeh menštruačného cyklu a ktorý vám pomôže rozpoznať plodné obdobie, ovuláciu a prípadne aj začiatok menštruačného cyklu.

    Ak chcete zvýšiť svoje šance na otehotnenie, je najlepšie určiť si plodné obdobie a zabezpečiť si sex v tomto období. To pomôže zabezpečiť, že spermie budú pripravené a budú čakať na vajíčko, až sa uvoľní. Počas 3 cyklov sme schopní vám pomôcť presne určiť začiatok vášho plodného okná a ovulácie.

    Vinca dáva zmysel vášmu plodného oknu

    Naše produkty využívajú umelú inteligenciu na spoznávanie zložitých detailov vášho cyklu a vašich symptómov. Na sledovanie BTT používame zložitý algoritmus, ktorý dokáže presnejšie predpovedať ovuláciu. Každý cyklus vytvára ďalšie dáta, ktoré následne pomáhajú spresňovať ďalšie predpovede.

    Technické parametre


    Vzdialenosť prenosu: Až 4,8 m
    Rozsah merania: 32 °C – 42 °C
    Presnosť merania: ±0,05°C pre rozsah 35 °C – 38 °C, ±0,1°C pre rozsah 32 °C – 35 °C a 38 °C – 42 °C

    Batéria: CR2032 1,5V
    Výdrž batérie: 3-6 mesiacov

    Pripojenie: Bluetooth 4.0
    Kompatibilita: Android 5.0+, iOS 9.0+

    Prevádzkové podmienky: 5°C - 40°C

    Rozmery: 12,2 × 24,4 × 16,4 mm
    Hmotnosť: 24,8 g (bez batérie)

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky