INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    FIFA 19 (Xbox One)

    FIFA 19 (Xbox One)

    Vypredané

    budete mať pod kontrolou každý moment na ihrisku
    žáner šport , pre Xbox OneZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    322772

    PN kód

    EAX320614

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre FIFA 19 (Xbox One)

    Popis produktu

    FIFA 19 (Xbox One)

    Zahrajte si vo FIFA 19 futbal na tej najvyššej klubovej úrovni. UEFA Champions League, Europa League a Super Cup prinesú hráčom rozsiahle turnajové možnosti, oficiálny audiovizuálne prezentáciu a úplne nový komentátorský tím v zložení Derek Rae a Lee Dixon.

    EURÓPSKE POHÁRE A NOVÝ KOMENTÁR
    UEFA Champions League, Europa League a Super Cup sa vo FIFA 19 predstaví v mnohých podobách. Od honby za titulom v režime Cesta: Šampióni, cez aktualizácie živého obsahu vo FIFA 19 Ultimate Teamu či začlenenie do režimov Výkop a Kariéra až po úplne nový, samostatný režim Champions League - všade tam sa môžete vo FIFA 19 stretnúť s najväčšou futbalovou klubovou súťažou na svete. Úplne nová komentátorskú dvojica Derek Rae a Lee Dixon sa postará o charakteristický štýl prenosov z UEFA Champions League, Europa League a Super Cupu.

    OPÄŤ lepšia hrateľnosť
    Vďaka novým prvkom hrateľnosti v EA SPORTS FIFA 19 budete mať pod kontrolou každý moment na ihrisku, či už sa to týka zápasovej taktiky, alebo techniky s loptou. Úplne nový systém aktívneho spracovania lopty umožňuje jeho lepšiu kontrolu, dynamická taktika slúži k detailnejšiemu a pritom jednoduchšiemu nastavenie tímu, súboje 50 na 50 zaisťujú väčšie nasadenie a dôraz na zručnosť pri súbojoch o loptu, načasovaná zakončenie zvyšujú kontrolu používateľa pri strelách a stále sa vyvíjajúce technológie Real Player Motion ďalej posúva úroveň spracovania jednotlivých hráčov pomocou realistických a autentických animácií.

    CESTA ZA SNOM
    Tretie pokračovanie výpravného príbehu Cesta sa v hre FIFA 19 pre PlayStation 4, Xbox One a PC dočká dramatického vyvrcholenia. V diele s názvom Cesta: Šampióni sa znovu ujmete úlohy slávneho mladého futbalistu Alexa Huntera a vydáte sa s ním za splnením jeho sna v Champions League.

    ŽIVÝ OBSAH
    Staňte sa súčasťou najobľúbenejšieho režimu série FIFA a vybudujte si vysnívaný tím z tisícov dostupných hráčov. Najprestížnejšie klubová pohárová súťaž prinesie do FIFA 19 Ultimate Teamu "živý" obsah z UEFA Champions League aj Europa League.
    Stránky o produkte FIFA 19 (Xbox One):

    www.easports.com/fifa

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky