INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    G21 Mexico BBQ Premium line, plynový gril, 7 horákov + zdarma redukčný ventil

    gril záhradnýZobraziť viac

    skladom 

    634,50 €
    528,75 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 36 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    316044

    PN kód

    GAH-6ED

    Výrobca
    G21
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    G21 Mexico BBQ Premium line

    Plynový gril G21 Mexico BBQ Premium Line je vybavený systémom Flame Tamer, 6 hlavnými nerezovými horákmi a jedným bočným horákom s elektrickým zapaľovaním a plynovú reguláciou.

    V dnešnej dobe sa grilovania a organizovanie grilovacích garden party sa záhradnými grily teší v Slovenskej republike veľkej obľube. Okrem klasického grilovanie na drevenom uhlie je veľmi rozšírené grilovanie práve na plynovom grile. Grilovanie na plynových griloch je moderným a hlavne praktickým riešením, ktoré nestráca na kráse grilovanie.

    Záhradné plynové grily majú jednoduché použitie a pokrmy na nich môže pripravovať každý. Stačí iba pripojiť fľašu s plynom a gril je ihneď pripravený na používanie. Každý určite ocenia tiež to, že po grilovaní v plynovom grile nemusíte upratovať popol a ďalšie zvyšky po drevenom uhlie.

    Plynové grily G21 Mexico BBQ Premium Line sú pojazdné, pretože sú vybavené dvoma väčšími a dvoma menšími kolieskami. Gril má vstavaný a zároveň veľmi praktický teplomer pre zistenie optimálnej teploty grilovanie, ktorý je zabudovaný vo veku grilu.



    Záhradný nerezový plynový gril
    je opatrený odklápacím krytom grilovacej plochy a odkladacími poličkami na oboch stranách. Pod ľavú odkladacou plochou sa skrýva nádobka, kam môžete odkladať napr. naložené mäso pripravené na grilovanie. Pod pravou odkladacou plochou sa nachádza bočné horák. Disponuje tiež liatinovú doskou a liatinovým roštom. Gril je vyrobený z kvalitného nerezu.

    Systém Flame Tamer

    Priamo nad horákmi je umiestnený kovový profil, ktorý zabraňuje skapávání tuku medzi plamene a jeho vzplanutia. Zároveň zabraňuje priamemu ohrevu mriežky len v mieste horáku, nedochádza tak k prehrievaniu iba jednej časti mriežky, ale celá mriežka sa vyhrieva rovnomerne. Prípadný tuk skapávající z grilovaného mäsa steká po stenách grilu do odkvapkávacej misky v spodnej časti grilu, čo predlžuje životnosť horákov.

    Grilovacia ihla

    K záhradnému grilu od nás zadarmo obdržíte redukčný ventil a nerezovou grilovaciu ihlu s motorom. Grilovacia ihla s motorom je vyrobená z nerezovej ocele a z oboch strán je vybavená štyrmi ihlicami s aretačnými skrutky, vďaka ktorým si môžete ihlice nastaviť podľa vlastnej potreby.

    Z jednej strany je ihla opatrená odnímateľným plastovým držadlom, na ktorom je praktické očko pre uchytenie. Z druhej strany sa nachádza motoriek v plastovom kryte, na ktorom je umiestnené tlačidlo na zapínanie /Vypínanie.



    Motorček s napätím 230 V jednoducho zapojíte do elektriny pomocou kábla dĺžky cca 125 cm. Motorček s ihlou otáča rýchlosťou približne 2 otáčky za minútu, aby sa pripravovaný pokrm nepripekal, ale piekol sa rovnomerne.

    Predĺžená záruka 2 + 2 roky

    Za kvalitu tohto produktu ručíme 4 roky. K štandardnej záručnej lehote 2 roky získate registráciou na webe http://g21-warranty.com predĺženie záruky o ďalšie 2 roky. Využite túto možnosť a po kúpe sa zaregistrovať. Predĺžená záruka 2 + 2 roky sa oplatí!

    Špecifikácia:

    Hlavný horák: 6 x
    Bočný horák: 1 x
    Výkon: 22,05 kW/hod
    Materiál: nerez

    Rozmery:

    Grilovací priestor: 94,5 x 44 cm
    Veľkosť grilu: 164,5 x 54,5 x 115 cm
    Rozmer balenia: 104 x 63,5 x 64,5 cm
    Hmotnosť: 64 kg

    Obsah balenia:

    Záhradný plynový gril
    Redukčný ventil
    Nerezová grilovacia ihla s motorom


    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky