INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Garmin EDGE 605 + SK TOPO v2 (cykloGPS)

    Garmin EDGE 605 + SK TOPO v2 (cykloGPS)

    Vypredané

    Fitness navigáciaZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    028993

    PN kód

    010-00555-01

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Garmin EDGE 605 + SK TOPO v2 (cykloGPS)

    Inovovaný prístroj z obľúbenej ponuky integrovaných osobných tréningových  systémov pre cyklistov a ich aktivity - EDGE 605. EDGE 605 je vybavený farebným displejom s uhlopriečkou 5.6 cm pre dokonalé zobrazenie navigačných pokynov na topografických a cestných mapách. Navigácia ma štandardné funkcie pre automatický výpočet optimálnej trasy, opakovanie prejdenej trasy, späť na štart a vyhľadávanie v POI databáze. V základnej výbave dodávané s predinštalovanou topografickou mapou Slovenska - SK TOPO v.2.  Funkčná výbava je ďalej rozšírená o štandardné funkcie cyklopočítača, ktoré ocenia hlavne aktívny cyklisti. Je to meranie vzdialenosti, okruhov, rýchlosti, času ,výšky, výškového profilu a ďalších veličín. Prístroj umožňuje nastavenie základného, intervalového a pokročilého tréningu. Samozrejmosťou je ovládacie menu v slovenčine.

    Model EDGE 605 je určený predovšetkým pre cykloturistiku a rekreačných cyklistov. Prístroj zobrazuje merané hodnoty (pozícia, čas, vzdialenosť, rýchlosť, nadmorská výška, výškový profil trate, spálené kalórie atď.) na základe príjmu GPS signálu prostredníctvom integrovanej GPS antény. Pre dokonalý príjem signálu aj za zhoršených podmienok (napr. pod vysokými korunami stromov) je vybavený vysokocitlivým GPS prijímačom SiRF III. Jednoduchá montáž na riadidlá je zabezpečená prostredníctvom montážnej sady, ktorá je súčasťou balenia.  

    Prikladaný softvér Trainning Centre: jedná sa o softvér (aplikáciu), ktorá po nainštalovaní do PC pomáha plánovať, analyzovať a zálohovať dáta z tréningových aktivít, a to všetko pomocou jednoduchých krokov v programovom prostredí na obrazovke počítača. Prehľadne zostavené okno aplikácie poskytuje okrem iného komunikačné rozhranie medzi počítačom a prístrojom Garmin pre zdieľanie záznamov, trasových bodov a pod. Trainning Centre poskytuje hĺbkovú analýzu tréningových dát vo forme prehľadových tabuliek a/alebo grafu spolu s náhľadom na prejdenú trajektóriu na podklade topografickej mapy Slovenska. Spracované dáta sú automaticky archivované a prístupné na editáciu prípadne zdieľanie s ďalšími užívateľmi. Exkluzívne sme dodávku rozšírili o prikladanú topografickú mapu Slovenska - SK TOPO v.2, pre ďalší rozmer analýzy dát v prostredí PC.

    Garmin Connect - nová "on-line" aplikácia od spoločnosti Garmin je dostupná pre všetkých užívateľov fitnes prístrojov Garmin bezplatne na http://connect.garmin.com/  Jedná sa o komunitne orientovanú webovú aplikáciu pre záznam, vyhodnocovanie, porovnávanie a zdieľanie aktivít medzi užívateľmi celosvetovo. Všetky záznamy a výsledky aktivít je možné komplexne vyhodnocovať prípadne editovať. Záznamy získavané pomocou GPS prijímača umožňuje aplikácia zobraziť na detailných mapách. . Samozrejmosťou je vyhľadávanie trás od iných užívateľov a ich následné použitie pre tréning. Takto bude jednoducho možné postaviť sa na štart so súperom bez fyzického kontaktu.  

    Funkcie a výbava:

    Tréningy / workouts:  príprava tréningov niekoľkými krokmi na základe stanovených časov, vzdialeností, spálených kalórií, srdcovej činnosti. Dostupné možnosti pre nastavenie tréningov: Rýchly, Intervalový a Pokročilý.

    Virtuálny partner / Virtual Partner: je jedinečný nástroj navrhnutý tak aby Vám pomohol dosiahnuť vytýčené ciele. Po zapnutí funkcie bude virtuálny partner s vami súťažiť počas rýchlych tréningov a na prejdených (pripravených) trasách.

    Trasy  / courses užívateľ sa môže jednoducho porovnávať/súťažiť na prednahratých a prejdených trasách a porovnávať prednastavené/zaznamenané rýchlosti na každom vytýčenom bode dráhy alebo sa navigovať na vytýčenej dráhe.  

    Autopauza / Auto Pause: automatické pozastavenie časomeru pri klesnutí reálnej rýchlosti pod vopred stanovenú hodnotu rýchlosti.

    Zvukové výstražné signály / Alerts:  dostupné nastavenia pre zvukovú signalizáciu pri prekročení stanoveného rozsahu (min/max) rýchlosti, srdcovej frekvencie alebo hodnôt kadencie.

    Balenie obsahuje: prístroj EDGE 605, držiak na bicykel, USB kábel, sieťovú nabíjačku 220V, manuál v slovenčine

    Stránky o produkte Garmin EDGE 605 + SK TOPO v2 (cykloGPS):

    http://www.garmin.sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=178

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky