INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Garmin Rally XC 100 nášľapné pedále s wattmetrom v ľavej kľuke

    Garmin Rally XC 100 nášľapné pedále s wattmetrom v ľavej kľuke
     

    skladom 

    500,75 €
    417,29 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 29 €
    Kód tovaru

    416898

    PN kód

    010-02388-05

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Garmin Rally XC 100 nášľapné pedále s wattmetrom v ľavej kľuke

    Garmin Rally XC 100 nášľapný pedál s wattmetrom
    Rally™ XC 100 je zjednodušenou verziou wattmetra so snímaním výkonu iba na jednom (ľavom) pedále s možnosťou upgrade na plnohodnotný duálny snímač Rally™ XC 200. V búducnosti môžete toto riešenie kedykoľvek vylepšiť / rozšíriť na plnohodnotnú verziu wattmetra so snímaním na oboch pedáloch. Jednoducho dokúpením Rally XC 100 Upgrade pedál rozšírite jeho funkčnosť a možnosti meraní a dostupných metrík. Vďaka mimoriadne odolnému ocelovému telu pedálov s podporou platformy SPD sú o.i. vhodné na gravel alebo cyklokrosový bicykel s možnosťou využitia aj pre MTB cyklistiku.

    O presné a spoľahlivé meranie výkonu sa postarajú piezoelektrické odporové snímače, ktoré sú inštalované po obvode priamo na oske pedálov. Snímače sú kalibrované a testované počas výroby. Vymeniteľné batérie 2 x gombíková batéria LR44/SR44 alebo 1 x CR1/3N pre napájanie sú teraz integrované priamo v oske pedálov spolu s akcelerometrom pre meranie kadencie šliapania. Celý systém funguje v skratke tak, že piezoelektrické snímače na oske zaznamenávajú silu vyvíjanú počas pedálovania a v kombinácii s ďalšími vstupnými údajmi (dĺžka kľuky) prepočítava s vysokou presnosťou výstupný výkon vo wattoch.

    Fyziologické merania - v kombinácií s meraním pulzu pri jazde cez kompatibilné zariadenia, získate prístup k špecifickým meraniam pre cyklistiku. FTP = Functional Threshold Power - najvyšší priemerný výkon, ktorý ste schopný udržiavať počas 1 hodiny. VO2max = Test - odhad aeróbnej vytrvalosti - maximálne využitie kyslíka.
    Stránky o produkte Garmin Rally XC 100 nášľapné pedále s wattmetrom v ľavej kľuke:

    http://www.garmin.sk/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky