INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Genesis herné kreslo Nitro 440 G2, čierno-sivá

    Genesis herné kreslo Nitro 440 G2, čierno-sivá
     

    Vystavené v KE

    -6%

    zľava
    stolička navrhnutá pre hráčov, ktorí si cenia pohodlie a decentný design
    herná stolička, s nosnosťou až 120 kg, ergonomická s mäkkou výplňou, hojdací mechanizmus, nastaviteľné podrúčky a aj sklon operadla, odnímateľné vankúšiky, kolieska s priemerom 60 mm, farba: čierno-šedáZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    196,90 €
    (ušetrite 12,19€)
    184,70 €
    153,92 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 11 €
    Kód tovaru

    415981

    PN kód

    NFG-2067

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Genesis herné kreslo Nitro 440 G2

    Hľadáte pohodlnú stoličku, ktorá sa postará o správne držanie tela počas mnohohodinového hrania pri počítači? Zoznámte sa so stoličkou Genesis Nitro 440 G2. Univerzálna herná stolička s nastaviteľnými prvkami, vyrobená z odolného, priedušného materiálu. Zabudnite na bolesť tela so stoličkou Genesis Nitro 440 G2 a sústreďte sa na to, čo je naozaj dôležité.

    Pohodlie v každej situácii
    Kreslo Genesis Nitro 440 G2 reaguje na potreby hráčov, ktorí pri hraní bojujú nielen s bolesťami chrbta, ale aj s nesprávnym držaním tela. Široký sedák vyplnený penou odolnou proti deformácii a odolné profilované operadlo sú dva kľúčové prvky stoličky, ktorým sme venovali zvláštnu pozornosť. To všetko preto, aby sme vám poskytli plné pohodlie bez tlaku a bolesti, ktoré zle ovplyvňujú vašu koncentráciu a výsledky v hre.


    Oprite sa a uvoľnite sa
    Plne nastaviteľná opierka chrbta je veľkou výhodou modelu Genesis Nitro 440 G2. Umožňuje rýchlo meniť polohu chrbtice. Je to nielen prospešné pre vaše zdravie, ale aj veľmi pohodlné a príjemné. Umožní vám relaxovať a zároveň uvoľniť chrbát pri odpočinku od hry.

    Vaše ruky v dokonalej polohe
    3D opierky rúk sa stali nepostrádateľným prvkom kresla Genesis Nitro 440 G2. Môžete ľahko nastaviť ich výšku, predĺženie a smer. Pohodlie a komfort? Na to sa môžete spoľahnúť vďaka mäkkej povrchovej úprave.

    Sedieť tak, ako sa vám to páči
    Všestrannosť herného kresla Genesis Nitro 440 G2 si zamilujete. Za svoje vlastnosti vďačí plne nastaviteľným prvkom. Okrem funkcie náklonu operadla a nastavenia podrúčiek môžete tiež ľahko nastaviť výšku sedadla podľa svojej vlastnej výšky a výšky stola. Hojdací mechanizmus prináša extra pohodlie, uvoľnenie a stimuláciu existujúcich svalov tak jednoduché ako nikdy predtým.

    Starostlivosť o vaše zdravie
    Chcete si pohodlne oddýchnuť? Priložený mäkký vankúšik vo farbe stoličky vám to umožní. Bedrový vankúš sa navyše postará o správnu polohu spodnej časti chrbtice, teda časti tela, ktorá je obzvlášť vystavená bolesti.

    Stabilné a odolné
    Vieme, aká dôležitá je odolnosť. Práve vďaka nej si môžete stoličku užívať mnoho rokov. Preto je stolička Genesis Nitro 440 G2 vybavená kovovou, päťramennou základňou. Dbali sme aj na spevnenie sedadla. Namiesto tradičných riešení sme použili silné podporné pásy, čo znamená, že sa nemusíte obávať toho, že by sedák alebo iné prvky stratili svoje vlastnosti.

    Mäkký materiál
    Herné kreslo Genesis Nitro 440 G2 je potiahnutá ekologickou kožou príjemnou na dotyk. Tento materiál je nielen odolný, ale tiež pomáha udržiavať stoličku v čistote oveľa ľahšie ako tradičné náprotivky z materiálu.

    Viac ako hladké
    S kreslom Genesis Nitro 440 G2 sa ľahko pohybujete vďaka 60mm kolieskam CareGlide™ potiahnutým špeciálnou vrstvou, ktorá zabraňuje poškriabaniu podlahy a zaisťuje hladký pohyb na akomkoľvek povrchu.

    Technické parametre

    Materiál čalúnenie operadla: Eko koža, látka
    Materiál čalúnenie sedadla: Ekokoža, látka
    Materiál podstavca: Kov
    Materiál koliesok: Nylon s povrchovou úpravou CareGlide
    Veľkosť koliesok: 60 mm
    Odporúčaná výška: od 160 do 195 cm
    Prípustná nosnosť: 120 kg
    Vankúšik pod opierku hlavy: Nastavenie opierky 1D
    Výška podrúčiek: od 26,5 do 33,5 cm
    Nastavenie výšky sedadla: od 45 do 52 cm
    Bedrový vankúš: Áno
    Uhol sklonu operadla: 150°
    Funkcia hojdania: Áno
    Mechanizmus stoličky: Buttefly
    Plynový piest: triedy 3
    Hĺbka sedadla: 50 cm
    Šírka sedadla: 52,5 cm
    Šírka operadla: 55,5 cm
    Výška operadla: 83 cm
    Výška stoličky: od 126 do 133 cm
    Dodávané príslušenstvo: Sada montážnych prvkov, Vankúšik opierky hlavy, Bedrový vankúš
    Hmotnosť: 18 kg
    Stránky o produkte Genesis herné kreslo Nitro 440 G2:

    genesis-zone.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Varianty1

    operadlo a sedák sú potiahnuté špeciálnou tkaninou SensiMesh™, ktorá oproti tradičnej látke zaisťuje ešte lepšiu ventiláciu

     
     
    Genesis herné kreslo Nitro 440 G2 MESH, čierne

    herná stolička, s nosnosťou až 120 kg, ergonomická s mäkkou výplňou, hojdací mechanizmus, nastaviteľné podrúčky a aj sklon operadla, odnímateľné vankúšiky, kolieska s priemerom 60 mm, farba: čierna

    196,75 € 

    s DPH

    163,96 € 

    bez DPH

    Kód: 415979

    skladom 

    Notebooky