INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Genesis NITRO 560, herná stolička CAMO

    kreslo Genesis Nitro 560 CAMO disponuje radom vlastností a funkcií, ktoré vám zaručia optimálnu oporu a držanie tela, čo šetrí vašu chrbticu a znižuje únavu
    herná stolička, otočná, unesie až 150 kg, má nastaviteľnú výšku, uhol operadla v rozmedzí 180°, podporu krčnej a bedrovej chrbtice, nastaviteľné opierky na ruky a zábavnú funkciu hojdania, mäkká a pružná elastická penaZobraziť viac

    skladom 

    200,65 €
    167,21 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 12 €
    Kód tovaru

    348223

    PN kód

    NFG-1532

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Genesis NITRO 560

    Každý kto trávi dlhé hodiny pri počítači vie, že najväčší vplyv na dosiahnutie dobrých výsledkov má pohodlie, ktoré priamo súvisí so správnym držaním tela. Kreslo Genesis Nitro 560 CAMO disponuje radom vlastností a funkcií, ktoré vám zaručia optimálnu oporu a držanie tela, čo šetrí vašu chrbticu a znižuje únavu. Investíciou do kresla Genesis získate nielen jedinečný doplnok, ktorý vám zvýši komfort pri práci, či hranie hier, ale chránite tým aj svoju chrbticu a zdravie.

    Odolná konštrukcia

    Konštrukcia kresla Genesis Nitro 560 CAMO je vyrobená z vysoko kvalitného kovu, ktorý zaručuje vysokú odolnosť proti poškodeniu a dlhodobú životnosť. Použitie plynového piestu 4. triedy poskytuje nosnosť sedadla do 150 kg.

    Komfort

    Kreslo je vyplnené vysoko kvalitné elastickou penou so zvýšenou odolnosťou a pružnosťou s hrúbkou 4 cm na operadle a 7 cm na sedadle. Ergonomicky tvarované sedadlo a operadlo ešte dopĺňajú 2 dodatočné vankúše s možnosťou nastavenia výšky pripevnenia, ktoré zaručujú maximálne pohodlie a podporu chrbtice na tom správnom mieste. Čalúnenie kresla je zhotovené z veľmi odolného a priedušného textilného materiálu.

    Ešte viac funkčnosti

    Základným kritériom pri výbere herného kresla je jeho funkčnosť, a preto tvorcovia vybavili tento model veľkým množstvom funkcií, ktoré vás budú rozmaznávať, ako nikdy predtým. Medzi ne patria: výškovo nastaviteľné sedadlo z funkcií hojdania, nastavenie sklonu operadla a sedadla, nastavenie výšky podpier predlaktia, ktoré možno otáčať vľavo a vpravo, možnosť otáčania kresla o 360 stupňov, polyuretánové kolieska, ako aj 2 dodatočné vankúše s možnosťou nastavenia výšky pripevnenia, ktoré podopierajú chrbticu a hlavu v tom najoptimálnejším pre vás mieste.

    Zmysel pre detail

    Trón skutočného hráča musí vyzerať dobre. Správna kombinácia čiernej farby s maskáčové dávajú kreslu agresívne, vojnoví charakter. Dizajn kresla Nitro 560 Camo určite vynikne v každom hernom kútiku.

    Vlastnosti

    • Čalúnenie z priedušného textilného materiálu
    • Ergonomický tvar
    • Otáčanie o 360 °
    • Plynový piest 4. triedy s nastaviteľnou výškou
    • Nastavenie výšky sedadla
    • nastavenie výšky podpierok predlaktia
    • Nastavenie sklonu operadla do 180 °
    • Funkcia hojdania s možnosťou zablokovania
    • Odľahčená konštrukcia pre ľahkú manipuláciu
    • Vysoko kvalitné polyuretánové kolieska

    Technické parametre


    Materiál: TKANINA
    Nosnosť: 150 kg
    Plynový piest: 4. triedy

    Nastavenie sklonu sedáka: Nie
    Nastavenie sklonu operadla: Áno, do 180 °

    Rozmery sedadla: 39 x 49 cm (šírka x hĺbka)
    Rozmery operadla: 55 × 83 cm (šírka x výška)

    Výška sedadla: 44,5-52,5 cm
    Výška opierky predlaktia: 27-36 cm
    Hmotnosť: 20 kg
    Stránky o produkte Genesis NITRO 560:

    genesis-zone.com/product/nitro-560

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Recenzie1

    80%
    (1x)
    Recenzie Genesis NITRO 560 sú nezávislým názorom zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili v eshope Datacomp. Priemerné hodnotenie produktu podľa recenzií je 80%

    Dorčák, Žbince

    Pridané: 2.1.2023

    80%

    Stoličku som kupoval pri vytváraní nového PC setupu. Zopár chybičiek tu je, ale ide iba o drobné chyby, cez ktoré sa dokážem preniesť. Zatiaľ nemôžem na 100% odporučiť, nakoľko neviem ako rýchlo sa opotrebuje, to ukáže až čas. Zatiaľ som však nad mieru spokojný.

    • cena
    • rýchly, jednoduchý proces zloženia
    • pohodlná
    • nastaviteľná
    • vankúš pod hlavu nemal strap na pripevnenie
    • trošku úzka pre osobu s širšou postavou
    Notebooky