INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Genesis Polon 200 L herná podložka pod myš, 400x330 mm

    Genesis Polon 200 L herná podložka pod myš, 400x330 mm
     
    podložka, hernáZobraziť viac

    skladom 

    8,56 €
    7,13 € bez DPH
    Kód tovaru

    415989

    PN kód

    NPG-1931

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Genesis Polon 200 L herná podložka pod myš

    Väčšia kontrola nad kurzorom znamená lepšie výsledky v hre. Zoznámte sa s podložkou pod myš Genesis Polon 200 L, ktorá vám zaistí vynikajúcu presnosť. Jej gumová protišmyková spodná strana zabráni pohybu podložky aj pri rýchlych pohyboch a rozmery 400 x 330 x 3 mm zaručujú voľnosť pohybu aj pre "slabých" hráčov.

    Keď záleží na presnosti
    Hľadáte podložku pod myš, ktorá vám umožní kontrolovať okamžité pohyby a zlepší vašu presnosť? Na vytvorenie povrchu podložky Polon 200 L sme použili silnejšiu väzbu materiálu, ktorý je odolnejší voči posuvníkom zariadenia. V praxi to znamená pomalší a kontrolovaný sklz myši, ktorý sa pozitívne prejaví na vašej presnosti. Chcete zlepšiť svoju presnosť? Teraz je to možné.

    Ideálna pre zariadenia nižších DPI
    Podložky s menej hladkým povrchom si často vyberajú tí, ktorí preferujú nízke DPI. Tieto nastavenia zaisťujú efektívnejšie hranie a presnejšie pohyby. To však nie je možné bez zodpovedajúcich rozmerov podložky. S podložkou genesis Polon 200 L si s tým nemusíte robiť starosti. Rozmery 400 x 330 x 3 mm vám poskytnú veľkú voľnosť.

    Kvalita, na ktorú sa môžete spoľahnúť
    Už vás nebaví rozstrapkaný materiál? Okraje modelu genesis Polon 200 L sme starostlivo prešili, za svoju odolnosť vďačia špeciálnemu lemu. Postarali sme sa aj o spodnú stranu podložky. Je potiahnutá protišmykovým materiálom, ktorý zabráni pohybu podložky bez ohľadu na povrch.

    Klasicky dizajn
    Genesis Polon 200 L je podložka, ktorá sa dokonale hodí do každej polohy. Na dennej báze môže slúžiť ako spoľahlivá kancelárska podložka pod myš, aby sa po večeroch premenila na neodmysliteľnú súčasť stanice náruživého hráča. Voľba je len na vás.

    Plná kompatibilita
    Nemusíte sa obávať o kompatibilitu svojej najnovšej myši. Polon 200 L je podložka plne kompatibilná s modernými optickými aj laserovými snímačmi. Bez ohľadu na to, akú myš používate, si môžete byť istí, že podložka Polon 200 L naplno rozvinie jej potenciál.

    Technické parametre

    Materiál: Guma, Tkanina
    Podsvietenie: Nie
    Vodotesnosť: Nie
    Obojstranná: Nie
    Farba: Čierna
    Dĺžka: 400 mm
    Šírka: 330 mm
    Výška: 3 mm
    Váha: 306 g
    Stránky o produkte Genesis Polon 200 L herná podložka pod myš:

    genesis-zone.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky