INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Gigabyte GH-WPCP2 Splitter (1/4 to 1/4 inch)

    Gigabyte GH-WPCP2 Splitter (1/4 to 1/4 inch)
     

    -8%

    zľava

    aktuálne nedostupné

    14,90 €
    (ušetrite 1,15€)
    13,75 €
    11,46 € bez DPH
    Kód tovaru

    080846

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Gigabyte GH-WPCP2 Splitter (1/4 to 1/4 inch)

    Gigabyte GH-WPCP2 Splitter (1/4 to 1/4 inch)
    Rozbočovač Gigabyte GBT 1/4" až 1/4 T zabraňuje nadmernému ohybu na rohu. T-kus bol starostlivo navrhnutý tak, aby vám dal Abzweigung neporušený, ak si to želáte.

    Dá sa pripevniť na tri vodné hadice. S touto súpravou na pripojenie hadíc chladiaceho systému môžete potrubia s Innendurchmessern s priemerom 1/4 palca (6 mm). Nepotrebujete sťahovacie pásky ani nič iné, ale pomocou priložených 12x 1/4 palcových rýchloupínacích svoriek to môžete ľahko spojiť hadicami vyrobenými z PVC a iných (napr. Tygon, Masterkleer) dohromady.

    Vďaka svojej kvalitnej povrchovej úprave (Stahlähnlich robust) sú odolné. „Všetky sú vyrobené z polyoxymetylénu (Pom). Polyoxymetylén (Pom), tiež známy ako acetal, polyacetal + formaldehyd, bude mať označenie Full, ako je tento technický termoplastický materiál, ktorý je ideálny pre presné diely, ktoré vyžadujú vysokú tuhosť, nízke trenie a vynikajúcu rozmerovú stabilitu. Pom sa vyznačuje vysokou pevnosťou, tvrdosťou a tuhosťou do -40 °C. Exkluzívny dizajn mu poskytuje vyšší tlak na prevádzku (až do 50 psi).

    4 kusy trička GH-WPCP2 + klipy (svetlé rýchle uvoľnenie)
    Odpalisko pre tri 1/4 hadice
    Chladenie až 50 PSI/vodné chladenie
    Konštrukcia najvyššej kvality – odolná
    Materiál: POM/Lightweight/Stahlähnlich rugged
    Stránky o produkte Gigabyte GH-WPCP2 Splitter (1/4 to 1/4 inch):

    http://www.gigabyte.com.tw/

    GIGABYTE je renomovaný výrobca počítačového hardvéru a serverových riešení, ktorý sa vyznačuje kvalitou a inováciou. Ponúka širokú škálu produktov pre spotrebiteľov aj podniky, vrátane základných dosiek, grafických kariet, notebookov, monitorov, herných počítačov, mini-PC barebone, periférií a ďalších. GIGABYTE sa tiež venuje vývoju pokročilých technológií v oblasti umelej inteligencie, ekologického manažmentu a 5G komunikácie. GIGABYTE sa zaviazal dodávať lepšiu budúcnosť a zlepšovať život svojich zákazníkov.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky