INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Gorenje RI2181A1, vstavaná monoklimatická chladnička

    vstavaná chladnička, energetická trieda F, farba biela, objem 301 l, hlučnosť 37 dB, klimatická trieda N - ST (16 - 38°C)Zobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    617,80 €
    (ušetrite 22,90€)
    594,90 €
    495,75 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 34 €
    Kód tovaru

    334974

    PN kód

    RI2181A1

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Alternatívy pre Gorenje RI2181A1

    Popis produktu

    Gorenje RI2181A1

    AdaptTech

    Chladnička, která pozná vaše zvyky
    Tento šikovný systém bol navrhnutý, aby udržiaval optimálnu teplotu v chladničke bez ohľadu na to, ako často ju otvárate. Pri otvorení chladničky sa teplota náhle zvýši a potraviny sú tak vystavené teplotnému šoku, v dôsledku čoho sa rýchlejšie kazia. Chladnička neustále monitoruje a analyzuje spôsob, akým ju používate. Takto vie predpovedať, kedy otvoríte chladničku a predtým, ako tak urobíte, zníži teplotu o 1 alebo 2 °C, čím udržuje stabilnú teplotu a zaručí, že potraviny zostanú čerstvé a plné živín.

    Udržiava iba príjemnú arómu
    Vzduch navyše obohatený o záporné ióny zachováva chuť a odstraňuje nepríjemné pachy, zatiaľ čo pokročilý systém ventilácie vyrovnáva teplotu v celom priestore chladničky a rovnomerne rozdeľuje ionizovaný vzduchu, čo zaisťuje, že akýkoľvek typ potraviny možno umiestniť na ľubovoľnej polici.

    To správne miesto na fľaše a plechovky
    V chladničkách Gorenje nezaberajú fľaše priestor v priehradkách vo dverách ani na sklenených poličkách, ktorý sa môže prakticky využiť na iné veci; držiak určený na fľaše umožňuje optimálne využitie úložného priestoru.

    Bezpečné uskladnenie fliaš
    Dvere chladničky ponúkajú veľa úložného priestoru aj pre tie najvyššie sklenené alebo plastové flaše. Špeciálne držiaky sa postarajú, aby fľaše pri otváraní a zatváraní dverí vždy zostali na svojom mieste a zabraňujú tak ich vypadnutiu alebo poškodeniu.

    Rýchle chladenie po týždennom nákupe
    Funkcia intenzívneho chladenia zníži teplotu chladničky na 3 °C, čo je o polovicu menej, než je bežná teplota. V kombinácii s veľkým objemom chladničky je táto teplota ideálna na rýchle chladenie potravín po veľkých nákupoch. Funkcia sa automaticky vypne po šiestich hodinách a teplota chladničky sa vráti na pôvodné nastavenie.

    Automatické rýchle chladenie
    Ani najväčšie nákupné výlety už nie sú problémom. Keď je do chladničky vložené väčšie množstvo potravín, inteligentné senzory rozpoznajú náhle zvýšenie teploty a aktivujú funkciu SuperCool. Chladiaci systém potom pracuje s maximálnou intenzitou, kým sa nedosiahne užívateľom prednastavená teplota, čo zaisťuje optimálne podmienky pre skladovanie potravín.

    Multifunkčný a praktický úložný priestor
    Túto multifunkčnú nádobu s vekom, ktorá sa nachádza vo dverách chladničky, môžete použiť na uskladnenie syra, cibule a iných potravín s prenikavou arómou. Udržiava potraviny čerstvé a chráni ich pred vysušením, pričom silikónové veko môžete použiť aj ako držiak na vajcia či vložením do mrazničky ako nádobku na ľad.

    Všetko na svojom mieste
    Táto plytká zásuvka bude po ruke pre všetky menšie predmety, ako sú nátierky, maslo, rybie konzervy alebo rýchle snacky. Zabezpečí maximálnu organizáciu priestoru v chladničke aby ste na potraviny nezabudli a vyhli sa tak plytvaniu potravinami. Funkcia zásuvky "in-and-out" zaisťuje ľahký prístup k jej obsahu.

    Ako priamo zo záhrady
    Jedna z najväčších zásuviek na ovocie a zeleninu na trhu, CrispZone, predlžuje čerstvosť vašej úrody nízkou teplotou, automatickou reguláciou vlhkosti a špeciálnym svetlom. SmartHumidity udržuje vlhkosť v zásuvke na optimálnej úrovni za všetkých okolností vďaka špeciálnej membráne, ktorá automaticky vypustí prebytočnú vlhkosť. VitaLight zachováva prirodzený proces zrenia, zelenina a ovocie tak zostanú dlhšie čerstvé a zachovajú si cenné vitamíny.

    Prehľadné a efektívne
    LED osvetlenie v chladničke poskytuje vynikajúce a vysoko efektívne osvetlenie. Jeho životnosť je tridsaťkrát dlhšia, než u konvenčných žiaroviek, čo šetrí až desaťkrát toľko energie.

    Jednoduchšie otváranie a zatváranie dverí
    Masívne nožové pánty umožňujú skladovanie aj ťažkých predmetov na policiach vo dvierkach chladničky, ako aj otvorenie dverí do uhla 115°. To poskytuje lepší vnútorný prehľad, a vkladanie a vyberanie jedla je pohodlnejšie. Keď necháte dvierka chladničky pootvorené, samozatvárací pánt ho, z dôvodu úspory energie, automaticky dovrie.

    Čerstvé, akoby priamo z prírody
    Zásuvka s najnižšou teplotou v chladničke, je ideálna pre skladovanie mäsa, rýb, ovocia a zeleniny. Zachová čerstvosť, vôňu, farbu a chuť vašich potravín po dlhšiu dobu.

    Nekonečné možnosti skladovania
    Tieto robustné sklenené police možno veľmi jednoducho výškovo nastaviť alebo vybrať, čo vám umožňuje úplnú slobodu prispôsobenia interiéru chladničky podľa vašich špecifických potrieb. Tieto police z tvrdeného skla sú vysoko odolné a bezpečné, takže unesú aj väčšie množstvo potravín.

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda A-G

    F

    Farba

    biela

    Vnútorný objem

    Celkový vnútorný objem v litroch
    301 l

    Hlučnosť

    úroveň produkovaného hluku v decibeloch
    37 dB

    Klimatická trieda

    pomáha s výberom podľa vonkajšej teploty: - SN (Subnormálna trieda) 10-32 °C; - N (Normálna trieda) 16-32 °C - ST (Subtropická trieda) 18-38 °C - T (Tropická trieda) 18-43 °C
    N - ST

    Výška

    177,2 cm

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky